Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Beste Kapsels

Just another WordPress site

10 heetste ideeën voor Lob Haircut

Niet te kort maar niet te lang, de hete lob-kapselideeën !

10 heetste ideeën voor Lob Haircut

Een lob met een stompe snede net onder de schouders kan een beetje stijf en streng zijn, maar je kunt snel die stompe uiteinden verzachten door wat sexy golven toe te voegen. Het creëert niet alleen een vrouwelijke volheid, maar toont ook die charmante lichtbruine en .

Lichte blonde Balayage golvende Lob

10 heetste ideeën voor Lob Haircut

Om een ​​meer helderder, zomers uiterlijk te creëren, overweeg dan om een ​​lichtere blonde tint te gebruiken. De helderdere

Angled Blue-Gray Ombré Lob

10 heetste ideeën voor Lob Haircut

Door simpelweg een subtiele hoek aan het einde van haar draden te vormen, creëert ze een prachtige volheid die wordt versterkt met enkele charmante . Om echt een opvallende, trendy stijl te laten zien, duik je in een

Klassieke blonde Ombré Lob

10 heetste ideeën voor Lob Haircut

Klassiek gesneden, maar het raakt nooit uit de mode. Deze wordt recht op de schouders gesneden voor een springerige, verfrissende lengte die wordt opgefleurd met een charmante die het zonlicht prachtig vangt.

Golvende Ombré Angled Bob

10 heetste ideeën voor Lob Haircut

Heb je lang haar maar wil je het niet te kort knippen? Laat dan voldoende extra lengte over met een als deze. De hoek is perfect om een ​​pittige houding aan te tonen, en dat contrasterende ombré een zwoele mix is ​​die haar uiterlijk echt opfleurt. zijn super veerkrachtig en schattig voor een trendy afwerking die doodt!

Getextureerde Balayage Lob

10 heetste ideeën voor Lob Haircut

Haar middelste gedeelte is hip en trendy, maar wat deze stijl echt van casual tot fantastisch neemt, is de shading die ze via haar manen creëert. Licht getextureerd voegt diepte toe aan dit al stijlvolle en dimensionale nummer.

Strand Lob

10 heetste ideeën voor Lob Haircut

Zomer betekent tan huid, korte shorts, en natuurlijk strandgolven; en deze look laat die charmante strandgolven perfect zien ! Haar lob wordt botweg aan de uiteinden gesneden met een paar fantastische lagen, die er zacht en casual uitzien met zachte strandgolven en een glamoureuze blonde ombré tint.

Angled Sunkissed Brown Lob

10 heetste ideeën voor Lob Haircut

Als je een dame bent die van een beetje eigenzinnige houding houdt in haar stap, overweeg dan deze kleine schattige stijl! De lichte hoek van voren naar achteren is funky en terughoudend, met Sunkissed-highlights die haar sloten een speciale vonk geven. Ik hou van deze sexy ‘do.

Platina Lange Lob

10 heetste ideeën voor Lob Haircut

Laat die strengen net voorbij de

U-vormige Balayage Lob

10 heetste ideeën voor Lob Haircut

De klassieke ‘U-vorm’ aan de achterkant is een zeer populaire keuze voor dames met korte of lange lokken, waardoor een koele textuur ontstaat die moeiteloos botst. Voeg een beetje gloed toe aan je manen door enkele hints van highlighting in je donkere lokken te gebruiken. Pophaircuts.com wat is je favoriete lobstijl?

10 heetste ideeën voor Lob Haircut

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir