Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Beste Kapsels

Just another WordPress site

10 Mahogany Hair Colour Ideas

Mahonie is onmiskenbaar een zwoele schaduw die er geweldig uitziet op alle haarlengtes. Maar deze mahonie kleurkeuzes zorgen voor een beetje meer definitie en diepte, sommige , andere geven enkele opvallende rode tinten.

Chocolade mahonie met koper Balayage

10 Mahogany Hair Colour Ideas

Brunettes die hun mooie bruine tint onaangetast willen laten, maar liever willen verbeteren, is dit een uitstekende keuze. Chocolade mahonie is een rijke, warme tint die perfect is voor koudere seizoenen, terwijl gouden accenten de zaken een beetje opfleuren. Het duo is gewoonweg verbluffend en zit boordevol fascinerende tinten, snel versterkt door enkele luxueuze .

Red Mahogany

10 Mahogany Hair Colour Ideas

Rood is onmiskenbaar een , maar om een ​​nog dieper gevoel van luxe en allure te krijgen, is het genieten van een rijke rode mahoniehuid. Deze sloten druipen van een sensualiteit die gewoon niet kan worden genegeerd.

Deep Purple Mahogany

10 Mahogany Hair Colour Ideas

Een vleugje mysterie is geweven in dit kapsel, met een heerlijke diep paarse tint doordrenkt met een rijke mahoniehouten tint. De is betoverend en betoverend, vooral als deze is ingepakt in een paar volumineuze golven.

Rijk rood en koper gemarkeerd mahonie

10 Mahogany Hair Colour Ideas

Een beetje helderheid toevoegen aan je pikante lokken is een geweldige manier om dingen een beetje te schudden. De koperen hoogtepunten bieden een breuk in de rijkdom, een die sensationeel aantrekkelijk is voor het oog.

Red Violet Mahogany: Chic Pixie Haircut met zijwaartse pony

10 Mahogany Hair Colour Ideas

Een

Gouden hoogtepunten

10 Mahogany Hair Colour Ideas

Mahonie hoeft niet te worden verwijderd voor de zomer; in plaats daarvan, verlicht het een beetje met enkele gedurfde gouden hoogtepunten . Het voegt wat plezier in de zomer toe aan het haar zonder de exotische tint van deze rode mahoniehouten tint te verminderen.

Zwart met mahonie Hoogtepunten

10 Mahogany Hair Colour Ideas

Mahonie kan ook worden gebruikt als de , vooral wanneer deze wordt gecombineerd met een zwarte basis om meer luxueuze diepte te creëren.

Mahonie met zwarte ondertonen

10 Mahogany Hair Colour Ideas

Aan de andere kant kan zwart ook goed mengen als een ondertoon voor een rijke schaduw van mahonie. De look is zwoel en verleidelijk, en voegt een felle scheut duisternis toe aan deze aantrekkelijke

Donkerbruin mahonie: Ombre, Balayage Lob-haarstijlen

10 Mahogany Hair Colour Ideas

Net als melk en koekjes gaan mahonie en donkerbruin samen in harmonie. Het eindresultaat is zwoel en verfijnd, de perfecte combinatie.

Mahonie koperkleursmelt

10 Mahogany Hair Colour Ideas

Kleursmelten zorgt voor de subtiele overgang van kleuren, wat betekent dat u mahonie en koper gemakkelijk kunt combineren zonder dat het te extreem is. De lichte tint van koper geeft een beetje helderheid aan het uiterlijk, waardoor het de ideale mahoniehouten voor lente en zomer. Pophaircuts.com welke één mahonie haarkleur is jouw favoriet?

10 Mahogany Hair Colour Ideas

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir