Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Beste Kapsels

Just another WordPress site

10 Mooie Balayage hoogtepunten Ideeën

.

Licht Ash en Golden Brown Hoogtepunten

10 Mooie Balayage hoogtepunten Ideeën

Donkere wortels die een vleugje bliksem nodig hebben, moeten Balayage-highlights beschouwen. Deze fantastische stijl verweeft een gewenste tint met platina-uiteinden en goudbruin boven. De overgang is subtiel en zorgt voor een soepele, exotische afwerking die ronduit prachtig is, vooral wanneer ze wordt gegooid in enkele charmante krullen.

Caramel Lilac Hoogtepunten

10 Mooie Balayage hoogtepunten Ideeën

Lilac is een zeer veerkrachtige, super-trendy tint die de hoofden van vrouwen over de hele wereld sieren voor 2016; en het is nu eenmaal een fantastische combinatie met behaarde lokken. Deze gouden, flirterige manen krijgen verfijning met enkele gepolijste krullen die stijf en verbluffend blijven.

Natural Light Ash Hoogtepunten: Ombre, Balayage-kapsel

10 Mooie Balayage hoogtepunten Ideeën

Als je donkerbruine haar naar een natuurlijk ogende lichtheid

Honing Hoogtepunten: Golvend kapsel met schouderlengte haar

10 Mooie Balayage hoogtepunten Ideeën

Aan de andere kant, als je op zoek bent naar iets dikkere en opvallendere dingen, gooi je een paar gloeiende honing-highlights in je donkere brunette-basis. Het contrast is in één keer herkenbaar en zeer aangenaam.

Blonde highlights en lowlights

10 Mooie Balayage hoogtepunten Ideeën

Platinaveepen hebben een beetje diversiteit nodig om ze echt “pop” te maken, dus verbluffend in de zon deze zomer met een complexe mix van en lowlights om majestueus te contrasteren. Laat je lange lokken recht om de geschilderde Balayage mooi te presenteren!

Pink Blend

10 Mooie Balayage hoogtepunten Ideeën

Ben je er klaar voor om je innerlijke punkrockgirl door je sluizen te laten stralen? Word dan wild en funky met deze unieke roze Balayage-blend . Er zijn een paar rijke paarse pinks gegooid met een zachte koraaltint voor een rijke roze tint die opvallend en speels is. Een subtiel vleugje golf geeft de fun-attitude van deze look weer!

Honey Blonde Ends

10 Mooie Balayage hoogtepunten Ideeën

Ze neemt een meer

Lichte brunette Balayage

10 Mooie Balayage hoogtepunten Ideeën

Met de zomer om de hoek, zijn we allemaal op zoek naar een helder en parmantig kapsel dat verblindt in het zonlicht. Dat gezegd hebbende, geef je brunette wat Sunkissed-aantrekkingskracht met een paar .

Brunette Balayage

10 Mooie Balayage hoogtepunten Ideeën

Als je de Balayage een beetje subtieler wilt houden en je donkere haar prachtig wilt laten zien, gooi je in een paar lichtere bruine highlights om een ​​zwoele, aantrekkelijke mix te creëren die zacht en soepel is.

Bronde Balayage

10 Mooie Balayage hoogtepunten Ideeën

Het bereiken van die trendy Bronde-look is een makkie met Balayage! Meng wat vieze blonde tonen met je diepbruine basis voor een Bronde-stijl die de ruimte beslist overneemt. Pophaircuts.com wat is je favoriete Balayage-stijl?

10 Mooie Balayage hoogtepunten Ideeën

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir