Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Beste Kapsels

Just another WordPress site

10 stijlvolle blonde balayage kleurideeën

Balayage is zonder twijfel een van de heetste haartrends op deze planeet, vooral sinds de laatste paar modeseizoenen waar het de hoofdstraat en de catwalk domineerde. Het is een volledig dat je lokken zal transformeren met een felbegeerde zonovergoten look waar we geen genoeg van kunnen krijgen. We hebben enkele van onze favoriete looks verzameld om je te vrolijken – perfect voor het volgende seizoen!

Tousled bruin tot blond mengsel

10 stijlvolle blonde balayage kleurideeën

Sterk beginnen met een gewoon prachtig meisje dat het mooiste we ooit hebben gezien! Met een lichtbruine wortel die snel overgaat in een donkerdere naar de bovenkant van het haar, afgewerkt met een levendige blonde aan de toppen. Het haar van deze dame valt langs haar schouders en is losjes verward voor een afwerking in strandstijl.

Lichtblonde romantische krullen

10 stijlvolle blonde balayage kleurideeën

Deze absoluut prachtige en romantische stijl is mooi en lang, valt langs de schouders in prachtige krullen van rond het oor languit, waardoor de meest prachtige cascade-stijl ontstaat waar we geen genoeg van kunnen krijgen. Werkend van een prachtige natuurlijke balayage-blend is een gewoonweg prachtige collectie blonde tinten.

Lichtbruin tot Caramel Balayage

10 stijlvolle blonde balayage kleurideeën

We kunnen onze ogen nauwelijks van dit absoluut adembenemende ! Deze werken van een lichtbruine tot een prachtige karamelblonde tint door een prachtige balayage-blend, die vervolgens in prachtige krullen is verwerkt tot een opvallende bounce en body waar we geen genoeg van kunnen krijgen!

Subtiele blonde balayage

10 stijlvolle blonde balayage kleurideeën

Als je gezegend bent met weelderige lange lokken zoals deze ongelooflijk modieuze dame, dan is de beste manier om je natuurlijke blonde tint naar voren te brengen door naar de kapper te gaan voor een balayage-mix van een half blonde tint tot een levendige witte blonde op de tips . Deze dame heeft losse krullen van rond de lengte van het oor toegevoegd om deze prachtige afwerking te creëren.

Chocolade tot karamelbelletjes

10 stijlvolle blonde balayage kleurideeën

Een van de meest populaire manieren om een ​​blonde tint te implementeren is door de uiteinden van je haar te bewerken, zoals deze prachtige stijl bewijst – het is echt heel opvallend! Van een diep chocoladebruin aan de bovenkant tot een glorieuze en warme karamelkleurige tint, het prachtige en deze dame komt tot leven door haar balayage-blend die door haar verbazingwekkende krullen in stijl werkt.

Blonde mix van blond naar blond

10 stijlvolle blonde balayage kleurideeën

Het deze dame is tot leven gebracht door de meest verbluffende balayage-overgang! Werken van een prachtige en gedempte as blond op de wortel die smelt in een ijzige witte blonde op de tips, deze kleur blend is oh zo opvallend. Deze dame heeft de uiteinden van haar haar losjes gekruld om het prachtigste silhouet te creëren dat we ooit hebben gezien.

Subtiele Caramel Tousle

10 stijlvolle blonde balayage kleurideeën

Deze stompzinnige en edgy is echt een adembenemende stijl, daar ben je zeker van dat je het met me eens bent. De oh zo subtiele balayage van deze dame gaat snel over van een

Afgestudeerd bob met balayage

10 stijlvolle blonde balayage kleurideeën

We kunnen absoluut geen genoeg krijgen van deze die vol is van volume en er gewoonweg verbluffend uitziet! Werken met een langere laag aan de voorkant tot een iets kortere lengte aan de achterkant, en vol met mooie en schokkerige lagen door het hele lichaam. Door het werken aan een balayage-mix van prachtige blondjes met honingschaduw, is deze

Donker tot licht blond krullend bob

10 stijlvolle blonde balayage kleurideeën

Nog een ; dit losjes gegolfde nummer is om voor te sterven! De ongelooflijk modieuze vrouw werkt van een donkere blonde tot een mooie lichte blonde aan de uiteinden en heeft prachtige losse krullen over de hele lengte van het haar gewerkt om deze prachtige en veerkrachtige finish te creëren. We denken dat deze look net zo opvallend is als hij ook recht is!

Brown and Blonde Balayage Waves

10 stijlvolle blonde balayage kleurideeën

Het mooie haar van deze dame gebruikt de

Blonde balayage is een soort kapsel dat o zo stijlvol is – zoals we zeker weten dat je het erover eens zult zijn na het zien van deze prachtige collectie prachtige die we voor je inspiratie hebben verzameld.

10 stijlvolle blonde balayage kleurideeën

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir