Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Beste Kapsels

Just another WordPress site

10 stijlvolle haarkleuren: haarstijlen van ombre en balayage

Ombre en balayage zijn haarkleuringstechnieken die de ene kleur naadloos en naadloos overvloeien in de andere. Het creëren van een natuurlijke kleur smelten, deze haar overgangsmethoden zijn in populariteit aan het einde gegroeid. Hier bij het kantoor PoPHaircuts.com kunnen we hier niet blijer over zijn! We zijn dol op zowel de balayage en ombre haartechnieken . In feite hebben we er zelfs een galerij van gemaakt! Hier vind je enkele verbluffende ombre en

Zwarte en rode krullen – Krullend lang haar, Haarkleurenideeën voor vrouwen

10 stijlvolle haarkleuren: haarstijlen van ombre en balayage

Beginnend met een prachtige en krullende rode ombre mix ! Dit kapsel is absoluut . Knip je haar in een botte lijn een centimeter of zo onder de schouder. Voeg veel vage lagen toe door het haar, werk naar boven voor een fantastische, gevederde stijl. Meng je haar van een glanzend zwart tot een diep mahonie rood. Voeg grote vatkrullen toe van boven naar beneden om dit perfecte effect na te bootsen.

Caramel to White Blonde Blend – Balayage Long Hair Styles met golvend haar

10 stijlvolle haarkleuren: haarstijlen van ombre en balayage

Dit is oh zo prachtig – het doet ons denken aan zeemeerminhaar! Kies voor een mix van karamel en om de mooiste zonovergoten stijl te creëren. Houd je haar lang zodat het op je rug valt. Voeg van de wortel tot de punt mooie krullen toe. Dit geeft je de prachtige romantische stijl die je hierboven ziet.

Licht en donker koper krullen – Hoge paardenstaart kapsel met lang krullend haar

10 stijlvolle haarkleuren: haarstijlen van ombre en balayage

Af en toe wordt een verbluffende kleurovergang het beste weergegeven door een opkikker. Waarom kies je geen verzameling koperplaten voor je kleur? Meng een donkere en lichte tint koper door de ombre overgang heen. Voeg grote krullen toe van boven naar beneden en verwen je haar. Hoe groter hoe beter! Veeg het haar in een hoge paardenstaart en laat de krullen het woord doen.

Donker tot licht Blonde strandgolven: Balayage schouderlengte kapsel

10 stijlvolle haarkleuren: haarstijlen van ombre en balayage

Strandgolven zijn een stijl waar we gewoon dol op zijn. Ze creëren de perfecte mix tussen slimme en casual stijl! Knip een lange bob in je haar, een centimeter of zo onder de schouderlengte. Voeg kortere lagen aan de voorkant toe om het gezicht perfect in te kaderen. Begin met een asblond bij de wortel en vermeng je tot een adembenemend wit blond haar aan de punt. Voeg losse krullen toe en haal je vingers er doorheen voor dit strandeffect.

Chromen en zilveren losse krullen

10 stijlvolle haarkleuren: haarstijlen van ombre en balayage

Dramatisch en glamoureus zijn twee woorden om deze look te beschrijven! Je kunt deze look gemakkelijk opnieuw creëren. Houd je haar ongelooflijk lang zodat het op je rug valt. Je kunt het verdikken met haarverlengingen of door terug te kammen. Kies voor de kleur voor een combinatie van zilver en metallic paars in een balayage-combinatie. Voeg grote en losse krullen toe van boven naar beneden voor deze glamoureuze look.

Brown and Copper Graduated Bob – Medium Hairstyle Ideas voor vrouwen

10 stijlvolle haarkleuren: haarstijlen van ombre en balayage

Gegradueerde bobs zijn verbluffende bobs die aan de voorzijde langer zijn en korter aan de achterkant. Vraag uw kapper om een ​​middelgrote, gegradeerde bob die rond de schouderlengte zal vallen. Voeg warme bruine en kopertinten toe met een

Bruin, blond en grijs Curly Bob Cut – Schouderlengte kapsel voor vrouwen met dik haar

10 stijlvolle haarkleuren: haarstijlen van ombre en balayage

Nog een stijl! Kies voor een koele bobuitsnede met een die rond het kaakniveau valt. Voeg kortere lagen toe aan de voorkant van het gezicht voor het perfecte frame. Ga voor de kleur van donkerbruin naar blond en eindig met grijs. Dit zorgt voor een trendy topafwerking. Werk losse golven van boven naar beneden voor een fantastische nachtelijke stijl!

Donker tot lichtblond Bob met losse krullen, Balayage-kapsel voor dames

10 stijlvolle haarkleuren: haarstijlen van ombre en balayage

Zwart naar Caramel Wedged Bob Haircut

10 stijlvolle haarkleuren: haarstijlen van ombre en balayage

vol met kortere lagen aan de achterkant van het hoofd, waardoor een gebogen silhouet ontstaat. Kopieer deze stijl door te vragen naar een ingeklemd kapsel. Zorg ervoor dat je veel korte lagen aan de achterkant van het hoofd en aan de bovenkant toevoegt. Het voorste deel van het haar valt langer naar de voorkant van het gezicht. Mix van balayage-blend na te bootsen . Je kunt krullen toevoegen of je haar rechttrekken!

Bruin tot blond, recht en strak

10 stijlvolle haarkleuren: haarstijlen van ombre en balayage

Veel van deze galerij had krullend haar, dus we dachten dat we een rechte stijl zouden tonen. Soms kiest u voor een slank uiterlijk, zodat uw kleurenmengsel nog beter tot uiting komt! Ongeacht de lengte van je haar, meng donkerbruin bij de wortel in wit blond. Het gebruik van een balayage-techniek toont een verbluffende selectie van kleuren op het werk. Houd je haar recht om te pronken met de op het werk!

Balayage is zo’n natuurlijke kleurovergang dat je op de mooiste manier speels met je haarkleur kunt spelen. U kunt levendige kleuren of meer neutrale tinten kiezen, beide stijlen zien er onberispelijk uit! Laat een reactie achter om ons te laten weten welke stijl jouw favoriet is.

10 stijlvolle haarkleuren: haarstijlen van ombre en balayage

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir