Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Beste Kapsels

Just another WordPress site

18 Opvallende Rode Ombre Haarideeën

Ombre? Op dit moment een duidelijke . Wat is er nog heter? Opvallend rood haar! Combineer de twee en je hebt een prachtige haarkleur die overal de aandacht trekt. Deze zullen zeker uw aandacht trekken!

Verbrand rood tot gouden blonde

Op de bovenste helft van deze sluizen blijft een diepe rode kleur over, wat leidt tot een donkere goudblonde onderhelft. Het contrast is prachtig en met een subtiele golf door de manen heen, het is een mooie look die gemakkelijk van dag naar nacht kan gaan.

18 Opvallende Rode Ombre Haarideeën

Rode en blonde golven

Een enigszins subtielere versie, deze heeft een minder fel contrast van rood en goudblond met een mix die gewoonweg fantastisch is. De weelderige golven creëren een prachtig, flirterig volume dat vrijuit stuitert.

18 Opvallende Rode Ombre Haarideeën

Donkerrode en platina blonde ombre met vlechten

We zijn zo verliefd op deze sterk contrasterende mix! De dieprode bovenkant staat prachtig in contrast met enkele heldere platinablondeinden . Door deze kleuren in een paar , kunnen de kleuren vrij samen lopen voor een zeer aantrekkelijke look. Vergeet niet om wat losse golven toe te voegen voor extra speelplezier!

18 Opvallende Rode Ombre Haarideeën

Zwarte en dieprode golven

Er is niets heel exotisch of verbluffend als een zwart en dieprode combinatie. Het is mysterieus en aanlokkelijk, en met de toevoeging van enkele , heeft dit kapsel een zwoelend effect dat perfect is voor speciale gelegenheden of een date-avond met die ene speciale persoon.

18 Opvallende Rode Ombre Haarideeën

Rood en verbrand oranje met zijvlecht

Dit kapsel is er ‘woest’ over geschreven. De voegt een extra dosis rand toe die funky en toch stijlvol is. Het houden van de verbrande oranje uiteinden om de gemoedstoestand een beetje te verlichten, wat lichtheid rond het gezicht toevoegt om haar gezicht te laten stralen.

18 Opvallende Rode Ombre Haarideeën

Zwart en roze rode uiteinden

Recht en strak met een middendeel; het wordt niet klassieker dan dat! Maar wat dit tot leven brengt is de prachtige combinatie van zwart op rood met een lichte roze tint die ronduit prachtig is. Ik hou van deze kleurencombo!

18 Opvallende Rode Ombre Haarideeën

Paars, rood en blond

Dit kapsel heeft enkele van onze FAVORIETE kleuren, alles verpakt in een prachtige ‘do. Ze heeft een drietal prachtige kleuren, van diep paars tot verbluffend rood , en eindigt met gouden uiteinden om het kapsel tot leven te brengen. Als je het , is het een casual stijl die je op school of op kantoor kunt dragen.

18 Opvallende Rode Ombre Haarideeën

Donkerbruin en pinkachtig Rood Volumineus ‘Do

Haar manen zijn FABELACHTIG. Het is exotisch, trendy en barst van het volume. Ze laat haar wortels achter met een sensuele donkerbruine tint , terwijl de rest van haar lange lokken rood worden gehouden met een dieproze tint die heerlijk en levendig is. Haar krijgt een zwoele houding met tonnen !

18 Opvallende Rode Ombre Haarideeën

Zwoele rode en gouden blonde

Een van de warmste tinten rood, haar haar heeft overal sexy en zwoele letters. Ze gooit haar rode en manen opzij en voegt een vleugje extra losse en voor een zeer verleidelijke afdronk. Houd van deze look voor mooie evenementen of die dagen waarop je de kamer echt wilt overnemen!

18 Opvallende Rode Ombre Haarideeën

Zwart en paars-rood Volumineuze stijl

Het verleidelijke uiterlijk van deze weelderige stijl valt niet te ontkennen! Ze laat haar haar met een levendige zwarte bovenste helft met een vleugje blauwe kleur, wat leidt tot een zwoele onderste helft met een off-rode tint met tonnen . De kleur is perfect, maar de toevoeging van volumineuze krullen brengt deze stijl tot leven.

18 Opvallende Rode Ombre Haarideeën

Extra lange kastanjebruine en blonde tips

RODE WARM . Dat is ZEKER twee woorden die we zouden gebruiken om deze verleidelijke kleur te beschrijven! Een diepe kastanjebruine schaduw van rood is van boven gepleisterd, wat leidt tot enkele subtiele blonde tips om de algehele tint van dit haar lichter te maken. Ze laat haar lange manen recht achter met een diep zijdeel dat subtiel over één oog hangt voor een felle en mysterieuze aanblik.

18 Opvallende Rode Ombre Haarideeën

Shades of Auburn

Deze subtiele haarkleur is allesbehalve eenvoudig. Ze laat de bovenkant van haar manen bedekken met een prachtige diepe kastanjebruine tint, terwijl de onderste helft een lichte, licht oranje-grijze tint krijgt die diepte en schoonheid toevoegt aan haar uiterlijk. Het toevoegen van geeft een springerig volume dat prachtig zou werken met een schattige zomerjurk.

18 Opvallende Rode Ombre Haarideeën

Tousled Auburn en Golden Blonde

We zijn een grote fan van dit . Ze begint met een sexy kastanjebruine wortels en een lichtgouden blonde onderhelft voor een kleur die contrasteert en uniek is zonder overboord te gaan. Deze stijl is verward met een beetje golf en heeft veel attitude die goed past bij een sexy leren jack.

18 Opvallende Rode Ombre Haarideeën

Reds, Pinks en Blondes

Van rood haar houden ? Natuurlijk doe je dat! Hou je van roze hoogtepunten ? Definitief! En blond? Dat is ALTIJD een winnaar in de wereld van de hairstyling. Zet de drie tinten bij elkaar en je creëert een verleidelijke afwerking die barst van stijl en kleuren. Speel met je make-upkleuren om deze hele look lichter of dunner te maken.

18 Opvallende Rode Ombre Haarideeën

Paars rood met bruin

Dit is een behoorlijk intrigerende en vrouwelijke stijl, met een paarsrode bovenkant met een zwoele lichtbruine kleur eronder. De krullen maken deze stijl ongelooflijk sierlijk en verleidelijk, waardoor het een uitstekende keuze is voor belangrijke vergaderingen of een chique avond uit in de stad.

18 Opvallende Rode Ombre Haarideeën

Exotisch zwart, warm roze en rood

Deze look is ZEKER om hoofden te worden! Het is absoluut een van de meest felle en gewaagde stijlen op de lijst, en het heeft een gothic-y, artistieke uitstraling die we niet kunnen negeren. Zwarte wortels staan ​​in contrast met een warm roze midden, wat leidt tot een exotisch rood uiteinde dat ronduit perfect is. Voor de meiden die een entree willen maken zonder iets te doen, overweeg dan deze felle stijl.

18 Opvallende Rode Ombre Haarideeën

Rood en oranje

Op zoek naar een als het gaat om ? Overweeg dan deze zoete stijl! Aan de bovenkant is een lichtere kastanjebruine kleur te zien, gevolgd door een aantal heldere en glanzende oranje uiteinden met ‘zomerplezier’ eroverheen! Voel je vrij om te flitsen in het zonlicht met deze mooie ‘do.

18 Opvallende Rode Ombre Haarideeën

Dark Auburn met Goldeny Tips

Iets meer aan de bruine kant, dit kapsel heeft een zeer donkere kastanjebruine tint die een lichte en heldere uitstraling heeft met goldeny-tips. Een leuke combinatie die eenvoudig maar toch verbluffend is.

18 Opvallende Rode Ombre Haarideeën

Pophaircuts.com welke van deze opvallende haarkleuren kies jij?

18 Opvallende Rode Ombre Haarideeën

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir