Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Beste Kapsels

Just another WordPress site

18 prachtige blauwe ombre kleuren en stijlen

Blauw haar is de “it” . Geniet van deze oogverblindende blauwe Ombre-kleuren en -stijlen, met alles van exotische heldere pastelkleurige tinten tot zwoele middernachttinten.

Golvende lange geraspte blauwe balayage

18 prachtige blauwe ombre kleuren en stijlen

Ongetwijfeld een van de meest delicate takes op blauw Ombre-haar , een zachte moderne tint van blauwe sweepjes, delicaat tegen een blonde basis voor een subtiele en zoete afwerking. Haar lange is verzacht met losse golven die echt de mix van sierlijke blues en blondines laten zien .

Blauwe en witte krullen

18 prachtige blauwe ombre kleuren en stijlen

Voor een meer heldere en verwoede schaduw die zeker de aandacht zal trekken, overweeg dan dit lichte en opvallende blauw en witte lucifer. De schitterende kleuren schitteren prachtig in het zonlicht en haar en dikke pony zorgen voor een stijlvolle en edgy look.

Dimensionale Blues

18 prachtige blauwe ombre kleuren en stijlen

Vergeet 50 Shades of Grey; wat dacht je van 50 tinten blauw? Deze glamoureuze stijl combineert een veelvoud van blauwachtige tinten van diepe, paarse blues tot pittige zeemeermin-blues voor een dimensionale lagere helft die elegant chocoladebruine wortels afspeelt.

Aqua Blues

18 prachtige blauwe ombre kleuren en stijlen

Een charmante, adembenemende zeemeermin worden is een makkie met dit blauwe . Aqua blauwe tinten zijn grof en krachtig, maar volumineuze krullen vegen deze stijl in een majestueuze en vrouwelijke look geweldig voor jongere meisjes.

Exotische Blues

18 prachtige blauwe ombre kleuren en stijlen

Een goddelijke diepe tint blauw bovenop contrasteert magisch met een heldere, mint-turquoise tint, en creëert een exotische Ombre-mix die een dosis glamour en schoonheid krijgt met losse, vloeiende krullen.

Zwart en Midnight Blue

18 prachtige blauwe ombre kleuren en stijlen

Blue Ombre hoeft geen levendige, bizarre kleuren te zijn die in een menigte uitkomen; je kunt zwoel en lokken met een donkere tint zoals deze zwarte en nachtblauwe Ombre-combinatie. Een zijdelings geveegde pony die seksueel over één oog hangt, draagt ​​alleen maar bij aan de zwoele aantrekkingskracht van deze stijl, net als de delicate golven van wortel tot punt.

Donkerblauwe tips

18 prachtige blauwe ombre kleuren en stijlen

Een zachte blauwtint aan de uiteinden van je manen is een subtiele en sexy manier om een ​​vleugje kleur toe te voegen aan een nogal donkere en troosteloze basis. Probeer voor meer contrast een driekleurige route met zwart, bruin en blauw. Voeg wat veerkrachtige, volle lokken toe voor een schattige persoonlijkheid.

Groenen en blues

18 prachtige blauwe ombre kleuren en stijlen

Er is een verscheidenheid aan kleuren te vinden in deze , van donkere blues tot levendige blauwe tinten, zachte zeeschuimgroenen tot paarsachtige blues. Zoveel fascinerende tinten maken dit een opvallende stijl!

Silver-Blue

18 prachtige blauwe ombre kleuren en stijlen

Met haar mysterie en een sexy uitstraling is deze haarkleur voorzien van een zilverachtige blauwtint die mystiek en betoverend is, de die past bij dit superzijdige geveegd ‘doen’. Het is chillen- en op de best mogelijke manier.

Heldere dip-kleurstof

18 prachtige blauwe ombre kleuren en stijlen

Onderdompelen, verven! Deze heldere en pittige look maakt gebruik van de dip-dye-methode om kleur toe te voegen, een unieke nieuwe manier om wat woedende kleuren aan je sloten toe te voegen. Deze specifieke manen zijn versterkt met een zachte blauw / groene tint, opgefleurd met enkele vurige oranje uiteinden voor een felle combinatie.

Turkoois blauw met volledige franjes

18 prachtige blauwe ombre kleuren en stijlen

Lange gezichtsvormen zien er geweldig uit met enkele volle randen, en als een toegevoegde bonus, hebben dikke pony’s als deze een jeugdig effect dat er geweldig uitziet met deze donkere tint turkoois blauw. Lange lagen voegen een directe dimensie toe aan deze middellange ‘doen voor een jeugdige en leuke look.

Denim Blue Curls

18 prachtige blauwe ombre kleuren en stijlen

Neem een ​​stijltip van je favoriete skinny jeans en rock die trendy denimschaduw recht op je manen. Deze mooie look is knallend met verschillende tinten blauw, extra stijlvol gemaakt met volumineuze, Victoria Secret-geïnspireerde krullen.

Duistere tot lichte golven

18 prachtige blauwe ombre kleuren en stijlen

Donker aan de bovenkant, licht aan de onderkant, deze fascinerende combinatie toont een aantal blauwe tinten die gewoon verbluffend zijn. Langere lokken zijn ideaal voor deze kleurencombinatie, omdat je duidelijk de verschillende tinten blauw kunt zien, en losse golven combineren deze bedwelmende tinten prachtig samen.

Straight Blues – V-kapsels met medium steil haar

18 prachtige blauwe ombre kleuren en stijlen

Een aanbiddende fluweelachtige blauwtint wordt subtiel opgefleurd op de onderste helft door een nachtblauw, een magische mix die ongelooflijk sexy is. Deze stijl ziet er geweldig uit zoals het is; gewoon een stijltang door uw lokken laten gaan en de kleuren het woord laten voeren.

Paars en blauw

18 prachtige blauwe ombre kleuren en stijlen

Paars en blauw zijn momenteel twee van de meest trendy haarkleurtrends, maar nemen geen genoegen met de gemiddelde kleuren; overweeg deze tinten met een grijze bewolking die mistig en absoluut anders is.

Deep Blue Ends

18 prachtige blauwe ombre kleuren en stijlen

Dus je hebt je overgegeven aan een verleidelijke mix van zwart en zeeschuimgroen, maar je haar is nog steeds niet “daar”. Overweeg diepblauwe uiteinden ! Deze exotische blauwe tint kan elke haarkleurenbasis zeker transformeren van saai tot drastisch.

Asymmetrische blauwe bob

18 prachtige blauwe ombre kleuren en stijlen

Een is al super chic, maar je kunt de trend naar boven halen door een aantal heerlijk donkerblauwe kleuren aan je manen toe te voegen.

Zwart tot Teal

18 prachtige blauwe ombre kleuren en stijlen

Een zwarte basis kan er perfect uitzien met blauw of groen aan de uiteinden, maar waarom genoegen nemen met de een of de ander wanneer u beide kunt hebben? Deze heerlijke real combineert hints van groen en blauw voor een zeer opvallende functie op haar zwarte lokken. Pophaircuts.com wat is je favoriete blauwe Ombre-stijl?

18 prachtige blauwe ombre kleuren en stijlen

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir