Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Beste Kapsels

Just another WordPress site

20 mooie blonde balayage haarkleur ideeën

Blonde is zo’n veelzijdige haarkleur! Het komt in een hele reeks verschillende prachtige tinten, van een warme karamel tot een essenblond, een levendig bleekmiddel en een ijzig wit – elk zo prachtig als de vorige. Balayage is een ongelooflijke overgang van haarkleuring die van nature een kleur naar een andere kleurt. De combinatie van blond en balayage kan een aantal van de mooiste kapsels in de modescene creëren – en we hebben ze verzameld in deze handige blogpost. Hier zijn enkele verbazingwekkende blonde balayage haarkleurenideeën voor jou.

Voor meiden die een scheutje kleur aan hun manen willen toevoegen zonder overboord te gaan, is .

Bruin tot blond Balayage Ringlets – Ombre Balayage kapsel

20 mooie blonde balayage haarkleur ideeën

Bruin en blond mixen absoluut perfect samen – vooral in deze prachtige middellange haarstijl die we niet kunnen laten zwijmelen. Het haar valt een paar centimeter onder de schouderlengte en wordt van boven naar beneden verwerkt in prachtige krullen. Creëer deze look met een diepbruine kleur bij de wortel. Mix uit naar een prachtige blonde blond op de uiteinden.

Blonde Balayage Halverwege Vlecht

20 mooie blonde balayage haarkleur ideeën

Vlechten zijn een uitstekende manier om te pronken met je geweldige balayage-haarkleurovergang, zoals wordt bewezen in deze prachtige stijl die hierboven is afgebeeld. Maak deze look opnieuw door een diepe en donkere blonde te mengen in een prachtige blonde aan het einde. Neem het bovenste deel van het haar en werk achteruit in een losse Franse vlechtstijl. Los de rest van het haar losjes.

Zilver en Ash Blonde Balayage Lob kapsel

20 mooie blonde balayage haarkleur ideeën

Zilver en asblond zijn twee kleuren die aanvankelijk misschien niet samen lijken te gaan. Echter, na een blik op dit geweldige kapsel is het duidelijk om te zien dat ze perfect werken. Steel deze stijl door je lokken in een bob te hakken die een paar centimeter boven de schouder valt. Meng een glanzend zilver met asblond met behulp van de balayage-techniek. Houd je haar recht en glad om te voltooien.

Blonde hoogtepunt afgestudeerd Bob – Balayage kapsel voor vrouwen

20 mooie blonde balayage haarkleur ideeën

Gegradueerde bobs zijn ongelooflijk stijlvol. De uiteinden van het haar gradueren van korter aan de voorkant van het gezicht tot langer aan de achterkant van het hoofd. Dit vormt een koele geleidelijke lijn. Kopieer dit prachtige kleurenschema door je haar een prachtige tint warm blond te geven. Voeg overal gouden blonde hoogtepunten toe en krul om te voltooien.

Bruin tot blond Balayage golven

20 mooie blonde balayage haarkleur ideeën

Golven zijn het perfecte ding om in je haar te werken om een ​​look te creëren die gemakkelijk overgaat van dag naar nacht. De balayage op het werk hier is bijzonder mooi. Begin met een prachtige chocoladebruin bij de wortel. Mix naar buiten toe naar een mooie gouden blonde. Bind het bovenste deel van het haar terug in een half-up-half-down stijl. Voeg losse golven toe aan de uiteinden van het haar voor een geweldig eindresultaat.

White Blonde Balayage Mid Length Bob met steil haar

20 mooie blonde balayage haarkleur ideeën

Een halflange bob is een van onze favoriete manieren om te pronken met een prachtige mix van balayage – vind je niet? Kies deze geweldige stijl door te kiezen voor een medium bob. Laat het rond de schouderlengte vallen. Voeg een donkerblondje toe aan de wortel van het haar. Buig naar de buitenkant toe naar een felle blondine aan de uiteinden. Blijf recht en slank om te mengen tot in de perfectie.

Curly Short Blonde Bob

20 mooie blonde balayage haarkleur ideeën

Krullen en balayage gaan zo naadloos samen op een manier dat we er geen genoeg van kunnen krijgen. Meng je lokken van een warme donkere blonde wortel tot een lichtblonde aan de uiteinden. Snijd je haar in een middellange bob die rond het kaakniveau valt. Voeg veel grote krullen toe van boven naar beneden voor een mooi en veerkrachtig kapsel.

20 mooie blonde balayage haarkleur ideeën

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir