Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Beste Kapsels

Just another WordPress site

60 trendy haarsnitten voor vrouwen: beste haarstijlen Inspiratie

Blijf op de hoogte van de komende trends hier en nu, terwijl we de belangrijkste trends en de beste kapsels voor 2019 bedekken! Ben je op zoek naar een prachtige nieuwe look? Wil je weten wat de beste kapsels voor vrouwen van dit moment zijn? Gelukkig voor jou ben je hier aan het juiste adres! PoPhaircuts.com heeft hard gewerkt om de beste kapsels op de modescene te verzamelen in één handige post voor jou. Wat meer is – we zullen je zelfs vertellen hoe je de looks kunt recreëren! Laten we beginnen.

# 1. Prachtige grijze ombre-mix – botte, rechte lobstijlen

60 trendy haarsnitten voor vrouwen: beste haarstijlen Inspiratie

Om deze mix te stylen, begin je met het hakken van je haar in een slanke middellange stijl. Dit valt ongeveer rond de

# 2. Silver Pixie Crop – Leuke, zeer korte haarsneden met zijwaartse sweep pony

60 trendy haarsnitten voor vrouwen: beste haarstijlen Inspiratie

Kopieer dit opvallende zilveren korte kapsel door een en een lange vegende pony achter te laten. Houd de onderste laag van het gewas dicht bij het hoofd. Laat de toplaag lang met een diepe zijscheiding. Strek het haar dwars over het hoofd voor dit verbluffend geveegd effect. Werk af met een opvallende en glanzende zilveren tint voor een majestueuze en metalen stijl!

3. # Paars tot zilver bob met vegende franje – geschoren kort kapsel

60 trendy haarsnitten voor vrouwen: beste haarstijlen Inspiratie

Door paars en crème samen te mengen , krijgt je haar de subtiele kleurensmaak waar je naar snakt. Beginnend met een paarse tint aan de wortels, zachtjes smeren tot crème in de rest van het haar. Houd een kant van je bob kort en dicht bij het hoofd en de andere lang. Laat de ponysectie lang staan ​​voor een ingrijpend effect om het gezicht te omkaderen.

# 4. Curly Messy Bob met Blonde Hoogtepunten – Balayage, Messy Shoulder Length Hairstyles

60 trendy haarsnitten voor vrouwen: beste haarstijlen Inspiratie

zijn oh zo modieus en het maken van deze look is eenvoudig. Begin door te kiezen voor een gewas dat ongeveer een centimeter boven de schouder valt. Gebruik de balayage- techniek om het haar van bruin tot blond te mengen en creëer zo een zonovergoten finish. Krul het haar van de wortel naar de punt en sleep er met je vingers doorheen voor een verbazingwekkend warrig effect.

# 5. Copped Wedged Crop – Short Hairstyle Ideas for Women

60 trendy haarsnitten voor vrouwen: beste haarstijlen Inspiratie

We denken dat u het ermee eens zult zijn dat koper nog nooit zo goed heeft gekeken! Begin door je vurige schaduw rood te kiezen en je haar helemaal te verven. Wees dapper en ga voor de hak en snijd al je haar in lijn met je oor. Kies voor een zijscheiding om een ​​langwerpige pony te maken. Houd de lagen aan de achterkant van het hoofd kort voor het gebogen silhouet dat we kunnen zien in de look van deze dame!

# 6. Lange, benadrukte stijl met losse krullen – Balayage schouderlengte kapsel

60 trendy haarsnitten voor vrouwen: beste haarstijlen Inspiratie

Dit wordt tot leven gebracht door de prachtige gouden highlights die langs de voorkant van het gezicht en door het haar worden gewerkt. Houd je highlights losjes verspreid om een ​​subtiel maar effectief eindresultaat te creëren. Krul je lange haar losjes van rond het oor naar beneden, en het eindresultaat is deze prachtige strandklare stijl waarvan we denken dat die gewoon prachtig is.

# 7. Veeg bruin bob met hoogtepunten – Balayage-haarstijlen voor dik haar

60 trendy haarsnitten voor vrouwen: beste haarstijlen Inspiratie

Classy en brutaal zijn twee woorden die deze look absoluut beschrijven! Ga voor een bob die rond het kaakniveau eindigt om je gezicht te definiëren. Houd de lokken langer naar de voorkant van het gezicht en veeg ze onder. Voeg schokkerige lagen toe door de bovenkant van het hoofd voor deze springerige afwerking en kies voor hoogtepunten van je keuze om licht toe te voegen en op te tillen.

# 8. Zilveren asymmetrische lange pixie haarsnitten – rommelig kort kapsel

60 trendy haarsnitten voor vrouwen: beste haarstijlen Inspiratie

zijn zowel trendy als edgy, dus waarom niet ervoor gaan? Begin door een kant van het hoofd kort te houden en dicht bij het hoofd te houden. Houd de andere kant langer aan de voorkant en creëer een prachtige pony. Knip de rest van het haar kort waarbij de lagen geleidelijk aan de top van het hoofd korter worden. Verdraai de top voor een edgy finish!

# 9. Witte blonde strandgolven – Balayage lang kapsel

60 trendy haarsnitten voor vrouwen: beste haarstijlen Inspiratie

Golven in strandstijlen zijn nu zo trendy, en na een blik op deze prachtige dame is het niet moeilijk te zien waarom! Houd je haar lang om deze look na te bootsen. Kies je favoriete heldere tint wit blond en werk het helemaal over je haar. Gebruik straighten om de lokken heel losjes van de wortel naar de punt te krullen. Poets achteruit voor deze teruggeslagen look en geniet van de complimenten die je zeker zult ontvangen!

# 10. Afgestudeerd bruin loden bob met zilveren strepen – Balayage schouderlengte kapsel voor dik haar

60 trendy haarsnitten voor vrouwen: beste haarstijlen Inspiratie

We konden deze galerij niet eindigen met een ! Gegradueerde bobs zijn langer aan de voorkant van het hoofd, werkend naar kortere lagen aan de achterkant. Maak deze prachtige look opnieuw door bruin als basiskleur te kiezen en overal toe te voegen om de stijl op te heffen. Rol de uiteinden losjes af voor deze springerige afwerking en haal je vingers door de krullen om iets te scheiden.

Opzij geveegd haarstijlen voor 2017

Dit is een van de meest voorkomende zoals te zien op de catwalkmodellen van Wang, Chai, Zimmermann en Som plus nog veel meer. Elk modemerk heeft echter een ander uiterlijk gecreëerd met een specifieke vorm en textuur, wat de veelzijdigheid van het zijdelings geveegd kapsel weerspiegelt!

Kort kapsel met zijgevechte pony: chique kapsels voor vrouwen / via

60 trendy haarsnitten voor vrouwen: beste haarstijlen Inspiratie
Kort kapsel met zijgevechte pony’s: chique kapsels voor vrouwen 2017

Vlechten ‘in de mix’ van de beste haarstijl

De populariteit van vlechten zal doorgaan en te oordelen naar de fantasierijke nieuwe vlechtstijlen die ons elk nieuw seizoen verrukken, kunnen we uitkijken naar een aantal fascinerende nieuwe vleestechnieken en -stijlen!

Losse gevlochten kapsels voor lang haar / via

60 trendy haarsnitten voor vrouwen: beste haarstijlen Inspiratie
Losse gevlochten kapsels voor lang haar

Er komt een heropleving van vintage vlechtstijlen – en er is een eeuwenoude traditie van vlechten om uit te kiezen! Ik verwacht gerommel in de jaren 60 te zien bij Brigitte Bardot, samen met enkele slanke en elegante formele vlechten voor avondkleding.

Sjaals, linten en oud kant

De stijlen die we hebben gezien variëren van schattige Franse vlechten op zijdelingse stijlen tot punk / goth romantische creaties. Dolce & Gabbana en Givenchy-modellen droegen fantastische vlechten en vlechten verweven met zijden sjaals, linten, vodden en stukjes oud kant worden eindelijk door de grote modemerken gekenmerkt.

Toptip: probeer een dunne Franse hoofdvlecht te maken van voorhoofd tot kruin in plaats van een scheiding voor een volledig unieke kijk op het gevlochten detail!

Beste kapsels – Kijk nat haar

De uitgeklede net-out-of-the-shower-look wordt gepromoot als een ultramodern kapsel voor 2017 door verschillende topmodemerken, waaronder Lanvin. Ik zal echter verbaasd zijn als het daadwerkelijk naar voren komt als een populaire look. Gewoon je gel op je haar leggen en het rechtstreeks vanaf je voorhoofd kammen, is geen vleiende manier om haar te dragen!

Trendy korte Pixie-haarstijlen voor meisjes / via

60 trendy haarsnitten voor vrouwen: beste haarstijlen Inspiratie
Trendy korte Pixie-haarstijlen voor meisjes

Vorig jaar herinnerde ik me alleen dat ik het ooit op een beroemdheid als ‘rode loper’ zag – en ze werd belachelijk gemaakt door opmerkingen waarin ze vroeg of ze net uit de douche was gestapt en geen tijd had gehad haar haar te stylen!

De constant evoluerende paardenstaart

De paardenstaart behoudt zijn positie als een van de beste kapsels voor 2017, omdat deze oneindig gevarieerd kan worden aangepast aan elke gezichtsvorm en persoonlijke stijl!

Eenvoudig, laag paardenstaart kapsel: lang haar stijlen / via

60 trendy haarsnitten voor vrouwen: beste haarstijlen Inspiratie
Eenvoudig, laag paardenstaart kapsel: lang haar stijlen

Voor een prachtige pony-staart in de avond, kopieer de extra lange bubbel paardenstaart of neem een ​​blaadje uit het stijlvolle look-book van Victoria Beckham en kies voor een eenvoudige middenscheiding, met een rechte paardenstaart in de nek.

Grungy-boho-punky pony’s

Voor een ongedwongen, grungy uiterlijk zijn er rommelige pony’s van ‘Rag & Bone’ en we hielden van het funky idee om verschillende secties van textuur en kleur te creëren in een lange paardenstaart.

Rommelig paardenstaart kapsel / Tumblr

60 trendy haarsnitten voor vrouwen: beste haarstijlen Inspiratie
Rommelig paardenstaart kapsel

Neem bijvoorbeeld een stuk stof en maak het vast aan een haarstukje door er een stuk fijn koord of touw omheen te wikkelen. Dan krimp een andere sectie, en draai sommige kralen rond een derde sectie totdat je een volledig unieke eclectische paardenstaart hebt!

Bekijk het complete gamma van de beste kapsels voor 2017 nu in onze Pophaircuts.com uitgebreide Inspiration Gallery en vind uw favoriete 2017 blik vandaag!

Beste lange kapsels: Ombre Golvend haar / Via

60 trendy haarsnitten voor vrouwen: beste haarstijlen Inspiratie
Beste lange kapsels: Ombre golvend haar

Blunt, gelaagde lange haarstijlen: lange haarstijlen voor vrouwen / via

60 trendy haarsnitten voor vrouwen: beste haarstijlen Inspiratie
Blunt, gelaagde lange haarstijlen: lange haarstijlen voor vrouwen

Updo kapsels voor lang haar: side bun-updates / via

60 trendy haarsnitten voor vrouwen: beste haarstijlen Inspiratie
Updo kapsels voor lang haar: side bun-updates

Rommelige vlecht voor lang haar / via

60 trendy haarsnitten voor vrouwen: beste haarstijlen Inspiratie
Rommelige vlecht voor lang haar

Twisty vlecht voor lang haar: zomerkapsels / via

60 trendy haarsnitten voor vrouwen: beste haarstijlen Inspiratie
Twisty vlecht voor lang haar: zomerkapsels

60 trendy haarsnitten voor vrouwen: beste haarstijlen Inspiratie

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir