Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Beste Kapsels

Just another WordPress site

Prachtige Pastel paars kapsel ideeën: Balayage haar stijlen ontwerpen

Een van de GROOTSTE, heetste en coolste haarkleurtrends is ongetwijfeld PURPLE hair! Ja, het is een beetje buiten de norm, maar wat kunnen we nog meer verwachten van het jaar waarin ‘alles mogelijk is’ en unieke stijlen een HIT zijn! Als je het aandurft om je stijl te veranderen of gewoon wilt overstappen met enkele kleurrijke sloten, overweeg dan om een ​​levendige en sierlijke pastel paarse tint te krijgen. Het heeft dat sprookjesachtige romantiekthema dat vrouwelijk en funky is – een perfecte combinatie. Deze prachtige pastel paars laat je verlangen naar een aantal prachtige paarse lokken!

Choppy Bob met hints van roze

Haar mooie lavendel sloten zijn zeker charmant voor het oog, maar waarom zou je stoppen met slechts ÉÉN trendy en vrouwelijke kleur wanneer je kunt verdubbelen met een andere? Haar hints van pastelroze tinten zijn ronduit verblindend en voegen een beetje trendy dimensie en contrast toe aan haar .

Prachtige Pastel paars kapsel ideeën: Balayage haar stijlen ontwerpen

Purple Topknot: Cute Bun Updos

Eh, ja. Absoluut. Topknots – of welke Bun and Bun-variatie dan ook – zijn belachelijk . Voeg wat paarse kleur toe aan de look en je creëert een look die KILLS. (Oh, en het is super eenvoudig en casual ook. Win-win situatie!)

Prachtige Pastel paars kapsel ideeën: Balayage haar stijlen ontwerpen

Ultra Dark Purple: alledaagse kapsel voor de zomer

Maakt het je niet uit voor het feeërieke uiterlijk van lichte pastelkleuren? Overweeg dan een donkerdere schaduw! Deze ultradonkere paarse tint heeft een gotische flare die in één keer verleidelijk en aanlokkelijk is. Prachtig!

Prachtige Pastel paars kapsel ideeën: Balayage haar stijlen ontwerpen

Lange golvende ombre

We weten allemaal hoe geobsedeerd de haarwereld is met ombre- dus waarom niet de ene trend aanpakken met de andere? Haar lange golvende haar is elegant en sexy en we houden van haar contrasterende

Prachtige Pastel paars kapsel ideeën: Balayage haar stijlen ontwerpen

Extra lang paars N-wit: casual lang kapsel voor meisjes

Je kunt niet fout gaan met haar dat glinstert als de sneeuw op een winterdag; haar dat zo fascinerend en betoverend is dat je niet weg kunt kijken! Haar extra lange lokken krijgen een verhelderende make-over met een prachtige collectie van paars en wit. Heerlijk.

Prachtige Pastel paars kapsel ideeën: Balayage haar stijlen ontwerpen

Dark Purple: Medium Straight Hairstyle

Haar rockin-stijl heeft een ‘houding’ die overal wordt geschreven! Laat je innerlijke diva doorschemeren met extra donkere paarse pastelkleuren , met een paar paarse highlights en lowlights voor extra dimensie en mode.

Prachtige Pastel paars kapsel ideeën: Balayage haar stijlen ontwerpen

Light Pastel Purple Bob: A-lijn kapsel

Ben je het beu dat je geen ‘flare’ heeft? Stap dan in de stijlwereld en laat je haar bloeien in prachtig licht pastel paars. Zo prachtig, vooral wanneer je een paar lichtroze lippen toevoegt aan de mix.

Prachtige Pastel paars kapsel ideeën: Balayage haar stijlen ontwerpen

Peek-A-Boo Brown: lang, gelaagd golvend

Met een paar natuurlijke strengen haar die door een waterval van betoverende paarse lokken gluren, wordt de overbelasting van de paarse kleur getemd, slechts een snuifje voor een zeer mooie verschijning.

Prachtige Pastel paars kapsel ideeën: Balayage haar stijlen ontwerpen

Paars Pixie-kapsel met pony aan de zijkant

Een en kapsel dat je ziet eruit als een sierlijke fee? Ja graag! Deze schattige ‘do heeft een versterkt met heldere pastel paarse kleuren voor een charmante afwerking. Vergeet geen subtiele oogmake-up en roze lippen die bij elkaar passen!

Prachtige Pastel paars kapsel ideeën: Balayage haar stijlen ontwerpen

Paarse n grijze golven

De combinatie van lichtpaarse en grijze kleuren in deze manen is gewoon prachtig – en met de toevoeging van losse, liefhebbende golven, wordt het een jeugdige en super-trendy stijl die de aandacht trekt.

Prachtige Pastel paars kapsel ideeën: Balayage haar stijlen ontwerpen

Lichtpaarse waterval vlecht

Vlechten zien er altijd aantrekkelijk en vrouwelijk uit, maar als je lichtpaarse lokken aan de mix toevoegt, krijg je een kapsel dat echt overweldigend is. Schitterend en verfijnd, haar extra krijgt een mooie vrouwelijkheid met een mini .

Prachtige Pastel paars kapsel ideeën: Balayage haar stijlen ontwerpen

Black n Pastel Purple: Medium Straight Hair

Eenvoudige kapsels hoeven niet gelijk te staan ​​aan eenvoudige styling! Haar moderne middendeel en schattige lange snit komen tot leven met een hete zwarte en pastel paarse ombre , een geweldige stijl voor jongere meisjes.

Prachtige Pastel paars kapsel ideeën: Balayage haar stijlen ontwerpen

Pastel Purple Baby Bangs

Als je je verdiept in de wereld van de

Prachtige Pastel paars kapsel ideeën: Balayage haar stijlen ontwerpen

Reverse Ombre Curls

Wie zei dat wilde paarse en grijze lokken niet elegant konden zijn? Wanneer ze romantische, glamoureuze krullen aan haar lange manen toevoegt, creëert ze een prachtige afwerking die ronduit sexy is. Gek op de omgekeerde

Prachtige Pastel paars kapsel ideeën: Balayage haar stijlen ontwerpen

Kleurrijke sloten met volledige franjes: kapsels van de schouderlengte

Volledige franjes zijn super schattig, toch !? Ik hou van de oogscherende look die het gezicht zo fantastisch omlijst. En als u op zoek bent naar een eenvoudige manier om een ​​trendy contrast aan uw sloten toe te voegen, overweeg dan een kleurrijke collectie als deze, gevuld met roze, paarse en grijze kleuren.

Prachtige Pastel paars kapsel ideeën: Balayage haar stijlen ontwerpen

Deep Purple & Dark Grey:

Er is GEEN manier waarop de paarse trend is gereserveerd voor alleen jongere meiden! Zoals je hier duidelijk kunt zien, is de paarse trend geweldig voor vrouwen van alle leeftijden. Liefdevolle de donkerdere schaduw van paars gemengd in de met grijs!

Prachtige Pastel paars kapsel ideeën: Balayage haar stijlen ontwerpen

Diepere pastelpaars met grijs

Kun je geloven dat GRIJS een ? Het is! Dat gezegd zijnde, houden we van dit duo van een dieper pastelpaars met overal hints van grijs. We zien ook een beetje roze in haar sexy gekrulde uiteinden – fantastisch.

Prachtige Pastel paars kapsel ideeën: Balayage haar stijlen ontwerpen

Deep Purple middellange snede

Haar snit is vrij , knipt een tijdje net onder de schouders en wordt voor een bepaalde trend opzij geschoven. Maar wat deze look tot leven brengt, is de diepe pastelkleurige paarse tint die ze heeft gekozen. Perfect voor meisjes die een beetje meer diepte en donkerdere tinten willen!

Prachtige Pastel paars kapsel ideeën: Balayage haar stijlen ontwerpen

Lichtpaarse hoogtepunten

Terwijl veerkrachtig en leuk zijn, krijgen ze een nog hogere dosis schattige houding met hints van lichtpaarse hoogtepunten . Ik hou van dit kapsel met veel textuur en dimensie!

Prachtige Pastel paars kapsel ideeën: Balayage haar stijlen ontwerpen

Extra Light Pastel Purple

Het is zo licht dat je het nauwelijks kunt zien, maar je weet ZEKER dat het er is! Als je extra heldere en verhelderende haarkleuren prefereert, kun je deze betoverende extra lichte pastel paarse tint beschouwen. Zo

Prachtige Pastel paars kapsel ideeën: Balayage haar stijlen ontwerpen

Terloops Waved Blonde n Purple: Wavy Bob

Je ziet veel platinablonde met paarse kleuren , maar hoe zit het met een donkerdere blonde tint? Het ziet er fantastisch uit en is een die de paarse stijl willen rocken, maar een ‘getemperde versie’ nodig hebben. Ik hou ook van de losse golven voor een lichaam.

Prachtige Pastel paars kapsel ideeën: Balayage haar stijlen ontwerpen

Zoveel fascinerende paarse tinten om uit te kiezen, en zoveel prachtige stijlen om die verblindende kleur naar voren te brengen! Pophaircuts.com wat je favoriete kleurencombo is?

Prachtige Pastel paars kapsel ideeën: Balayage haar stijlen ontwerpen

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir