Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Beste Kapsels

Just another WordPress site

19 meest flatterende kapsels voor ronde gezichten

19 meest flatterende kapsels voor ronde gezichten

Laten we eerlijk zijn. Ronde gezichten zijn moeilijk te stylen. Wat je ook doet met je haar, het uiteindelijke doel is altijd je wangen te verbergen. Dit laat je niet veel ruimte over om met verschillende stijlen te experimenteren. En laten we niet eens beginnen met hoe je ronde gezicht je eruit ziet als een klein kind, terwijl je alleen een sexy dame wilt zijn. Maar wat als we u vertelden dat er stijlen zijn – vele stijlen – die uw ronde gezicht kunnen vleien? Geloof ons niet? Wel, lees verder en overtuig uzelf.

Maar eerst, laten we het hebben over hoe je kunt bepalen of je een rond gezicht hebt.

Hoe om erachter te komen als je een rond gezicht hebt

Je hebt een rond gezicht als:

  1. Je voorhoofd, jukbeenderen en kaaklijn vallen in dezelfde lijn en hebben bijna dezelfde breedte.
  2. De breedte en lengte van je gezicht zijn ongeveer even groot.
  3. Je hebt zachte functies en hebt geen scherpe hoeken op je gezicht.

Nu je zeker weet dat je een rond gezicht hebt, laten we eens kijken naar enkele eenvoudige tips die je kunt volgen om kapsels te kiezen die je ronde gezicht perfect aanvullen.

1. Shaggy Bob

19 meest flatterende kapsels voor ronde gezichten

Jennifer Lawrence is zonder twijfel de persoon om naar op zoek te gaan om haarstylinginspiratie voor je ronde gezicht op te zoeken. Ze schudt absoluut haar asymmetrische bob die de ogen naar beneden trekt. Gestileerd in ruige golven en een zijscheiding, deze bob doet wonderen bij het compenseren van haar ronde gezicht structuur.

2. Fauxhawk

19 meest flatterende kapsels voor ronde gezichten

Zoals we allemaal weten, is het beste kapsel voor een rond gezicht er eentje dat hoogte toevoegt en een langwerpig effect op je gezicht heeft. En de fauxhawk van Ginnifer Goodwin doet precies dat. Ze heeft haar schattige elfje veranderd in een badass fauxhawk met slechts een beetje haargel en een kam.

3. Side Bun With Bangs

19 meest flatterende kapsels voor ronde gezichten

Is Lucy Hale niet schattig als een knop met dat ronde gezicht van haar? En ze weet zeker wat ze doet met haar haar. Hier heeft ze gekozen voor een laag knotje dat mooi aan één kant van haar hoofd zit. Haar in het midden gescheiden pony voorin verbergt de breedte van haar gezicht en zorgt ervoor dat het er minder rond uitziet.

4. Korte bob met zijwaarts geschudde pony

19 meest flatterende kapsels voor ronde gezichten

Herinner me eraan om lessen te nemen van Hayden Panettiere over hoe je er tegelijkertijd sexy en schattig uit kunt zien. Kijk maar naar haar met die bom-kapsel van haar! Terwijl de rechte korte bob haar gezicht langer maakt, voegen haar edgy zijpony hoeken toe die de ronding tegenwerken.

5. Big Swoop Bangs

19 meest flatterende kapsels voor ronde gezichten

Kelly Clarkson, de lieveling van Amerika, zorgt ervoor dat het kapsel dat ze sport haar gezicht flatteert. Terwijl de korte krullende bob een grote no-no zou zijn geweest voor een rond gezicht, slaagt ze er in de look te rocken door hem te combineren met een grote pony die over haar gezicht naar beneden valt en de bovenste helft van haar gezicht stroomlijnt.

6. Volumineuze golven

19 meest flatterende kapsels voor ronde gezichten

Nu is hier een look die je zeker in een totale bom zal veranderen. Kelly Osbourne is gegaan voor een golvende stijl met hopen volume die de meeste van haar wangen verbergt. Midden in het midden, valt de deuk van haar golven perfect op haar jukbeenderen en verandert het ronde silhouet van haar gezicht.

7. Slank, recht lang haar

19 meest flatterende kapsels voor ronde gezichten

Mila Kunis heeft een perfect rond gezicht. Houdt dat haar tegen om een ​​van de grootste acteurs in Hollywood te zijn? We kennen allemaal het antwoord op die vraag.

Een geweldig kapsel voor een rond gezicht is de lange, slanke look. Dit kapsel omlijst het gezicht zonder veel volume toe te voegen. Omdat een rond gezicht geen lengte heeft, is kiezen voor lang haar op een slanke en rechte manier een ideale keuze. Het bederft het oog door de illusie van lengte en definitie te creëren. Dit kapsel is ook geweldig voor fijn getextureerd haar vanwege zijn vermogen om te bewegen en je kunt altijd volume toevoegen aan de kroon met slechts een beetje plagen en vormgeven.

8. Lang haar met lagen

19 meest flatterende kapsels voor ronde gezichten

Wie wil niet hetzelfde haar als de mooiste vrouw ter wereld? Wat het zoveel gemakkelijker maakt, is dat zij (Aishwarya Rai, ik bedoel) iets gedaan heeft wat iedereen kan doen. Dat wil zeggen, haar haar in lagen laten knippen. Maar er is één ding dat u in gedachten moet houden. Of je nu recht of gekruld haar hebt, zorg ervoor dat de lagen niet precies aan de kin eindigen. Hierdoor wordt de ronding van het gezicht opgemerkt in plaats van het een langwerpig effect te geven. Langere lagen geven het gezicht een ovale vorm en helpen zo bij het creëren van een illusie van minder breedte.

9. Lang haar met franje

19 meest flatterende kapsels voor ronde gezichten

Wil je niet voor gelaagdheid gaan? Geen probleem. Een rand krijgen is een andere optie om de monotonie te doorbreken. Maar ga niet voor een korte stompe pony – het zal alleen de ronding van het gezicht benadrukken. Een lange piekerige pony ziet er geweldig uit en past bij fijn haar. En als je haar dikker is, zal een langere pony die je naar de zijkant kunt vegen je gezicht verlengen.

10. Middenscheiding

19 meest flatterende kapsels voor ronde gezichten

Drew Barrymore heeft de meest ronde ronde gezichten. Hier is ze gegaan voor een in het midden gescheiden blik waardoor haar gezicht langer en slanker lijkt. Kies voor dit kapsel wanneer je in de stemming bent voor een ongedwongen en moeiteloos kapsel.

11. Krullend haar

19 meest flatterende kapsels voor ronde gezichten

Hier is een gedachte – alleen omdat je een rond gezicht hebt, wil dat nog niet zeggen dat je het alleen maar kunt verbergen met je haar. Er zijn veel stijlen die je gezicht kunnen vleien terwijl je de ronding ervan benadrukt. Neem Adele bijvoorbeeld. Ze is gegaan voor een mooie paardenstaart in krullen en plaagde het haar op de top om volume te creëren.

Wanneer je gaat voor gelaagdheid, probeer het kapsel met de driehoeklagen. Schrale lagen door de achterkant en onderkant van je haar is een andere goede optie als een rond gezicht kapsel.

Zachte krullen daarentegen zien er geweldig uit met een rond gezicht, maar de krullen moeten zich onder de kinlijn bevinden. Krullend haar ziet er een beetje zwaar uit als het wordt achtergelaten omdat het de breedte aan het gezicht toevoegt.

12. Lange lagen met zeegolfkrullen bij lange pony

19 meest flatterende kapsels voor ronde gezichten

Ahhh, de beste vriend van elk meisje met ronde ogen. Combineer ze met lagen en opeens is je haar er bovenop! Maar er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden wanneer je op zoek bent naar een gelaagd haar en een ponylook:

  • Sport een zware knal of ga voor een dubbelzijdige pony met een middelste tussenschot dat ten minste twee tot drie centimeter onder de oorlel ligt.
  • De lagen moeten beginnen waar de pony eindigt.

Als je haar al golvend is, is het perfect. Als dat niet zo is, kun je ze een of twee minuten laten krullen en laten laten. Het zijn geen krullen die we hier willen, alleen golven. Dit is zeker een zeer trendy kapsel voor ronde gezichten!

Maar wat als je geen grote fan bent van lang haar? Maak je geen zorgen! We hebben nogal wat opties die je kunt proberen om het kort en toch sexy te houden. Lees verder!

13. Korte Bob Hair Style

19 meest flatterende kapsels voor ronde gezichten

De korte bob is een klassieker. Maar luister, mijn medeklinker-meiden! We moeten de klassieke versie van deze look uit de weg gaan, omdat deze de ronding van het gezicht accentueert.

Maar maak je geen zorgen! De klassieke bob is niet de enige soort bob die bestaat. Voor ons dames met een rond gezicht, een gehoekte bob is de manier om te gaan. In dit kapsel vegen de lagen vooraan dramatisch de kin terwijl de ruglagen kort zijn. Het kapsel geeft een gestructureerde look en de harde lijnen van de bob balanceren de zachte lijnen van het ronde gezicht en maken het slanker.

14. Gemodificeerde Pixie-kapsel

19 meest flatterende kapsels voor ronde gezichten

Een gemodificeerde pixie met lange lagen die over het voorhoofd lopen, bijgesneden zijkanten en een paar gestapelde lagen langs de achterkant van het hoofd trekken de aandacht naar het voorhoofd, waardoor uw gezicht er dunner uitziet. De meerdere lagen leggen de nadruk op de ogen en jukbeenderen.

Als je haar niet erg zwaar is, houd je de bovenste lagen langer. Terwijl het haar vochtig is, styliseert u de toplaag met een volumemousse om het een lift te geven. Dit is absoluut een van de brutaalste kapsels voor ronde gezichten die u kunt uitproberen.

15. Close-bijgesneden kapsel

19 meest flatterende kapsels voor ronde gezichten

Het idee om voor een kortgeknipte haarstijl te gaan, kan voor sommigen ontmoedigend zijn. Maar je zou inspiratie kunnen halen uit Renee Zellweger! De langere pony helpt bij het creëren van een illusie van lengte door de schijnbare totale breedte van het gezicht te verkleinen, waardoor het er slanker uitziet.

Als je ergens tussen de lengte en de lengte in zit, en je bent het rechte uiterlijk beu, dan zal dit volgende kapsel wonderen voor je doen.

16. Golvend halflang haar

19 meest flatterende kapsels voor ronde gezichten

Elke vrouw wil minder dan 5 minuten besteden aan het stylen van haar haar. Dus alles wat je hier moet doen, is je haar dichtknijpen nadat je het hebt gewassen. Een ander alternatief is om echte grote Velcro-krulspelden te krijgen. Laat ze een nacht staan ​​of föhn ze droog om die glanzende golven aan je haar toe te voegen. En om de aandacht op je mooie golven te houden, zorg ervoor dat je je haar niet in lagen of stappen snijdt. Laat de lengte ongeveer 2-3 cm onder je kaaklijn en deel je haar in het midden om je ronde gezicht van beide kanten te stroomlijnen.

17. Gemakkelijke golven

19 meest flatterende kapsels voor ronde gezichten

Nu is dit zeker een show-stop look! Dit kapsel brengt het volume naar de kruin van je hoofd. De pony die schuin over het voorhoofd veegt, breekt heel mooi de afgeronde curve van de haarlijn, waardoor je gezicht langer wordt. Als u op zoek bent naar een medium kapsel op schouderlengte, dan is dit absoluut de juiste!

18. Hot Curls

19 meest flatterende kapsels voor ronde gezichten

Als je haar al op schouderlengte ligt, moet je voorkomen dat je gaat voor wilde totale krullende spiralen. Bedwing je haar met wat serum en ga dan voor zachte krullen die met de wind meewaaien. Als je haar langer dan de schouderlengte hebt, kun je inwaarts gaan voor volledig spiralende krullen en ze vervolgens opfrissen met een sterke haarspray om te voorkomen dat ze helemaal over de plaats vloeien.

19. Ballerina-broodjes

19 meest flatterende kapsels voor ronde gezichten

Ben jij iemand die haar lang houdt, maar de voorkeur geeft aan te veel styling? Probeer dan dit nieuwe kapsel! Je kunt kiezen voor hoge bolletjes of ballerina’s. Het enige wat je hoeft te doen is je haar in een knot op je hoofd te binden. Zet de knoop vast met bobby-pinnen en gebruik een sterkhoudspray om hem vast te zetten.

Palm Tree Ponies

19 meest flatterende kapsels voor ronde gezichten

Een schattige en eenvoudige paardenstaart kan je haar netjes uit je gezicht houden en je de gelegenheid geven om te pronken met je prachtige make-up. Immers, contouren van make-up bestaat met het uitdrukkelijke doel om de ronding van je gezicht te verminderen.

Zoals je kunt zien, is er geen gebrek aan kapsels die de ronde gezichten vleien. Maar hier zijn een paar dingen die je absoluut moet vermijden bij het stylen van je haar:

  • Een strikte nee-nee voor kinlengte-kapsels met afgeronde randen, omdat ze je gezicht zwaarder dan normaal doen lijken.
  • Kies altijd een kapsel dat je gezicht langer doet lijken.
  • Zoals eerder vermeld, probeer een beetje hoogte aan je kapsel toe te voegen op de kruin van je hoofd, omdat het je gezicht er langer laat uitzien dan het in werkelijkheid is.

Dus, ben je klaar om je babygezicht weg te gooien en eruit te zien als de sexy dame waarvan je altijd al droomde om eruit te zien? Probeer dan deze kapsels uit en reageer hieronder om ons te laten weten welke voor u hebben gewerkt.

19 meest flatterende kapsels voor ronde gezichten

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir