Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Beste Kapsels

Just another WordPress site

29 verbluffende balayage haarkleuringideeën

Donkere kleuren regeren misschien de winter, maar komen zomers en iedereen haast zich naar hun kapsalons om die blonde tint in hun haar te krijgen. Deze sunkissed blonde balayage-stijl zal je zeker veranderen in een totale strandbabe. Stijl je haar in sommige ruig getexturiseerde golven en gooi op een leren jasje om het geheel af te maken.

5. Smoke and Mirrors Balayage

29 verbluffende balayage haarkleuringideeën

Doe een beetje mysterie op en intrigeer iedereen om je heen met deze prachtige balayage-stijl. Het zwarte haar bij de wortels stroomt in een asgrijze kleur en vervolgens een glanzende blonde om een ​​look te creëren die de letterlijke verpersoonlijking van rook en spiegels is. Voeg meer diepte en dimensie toe aan deze look door uw haar in grote, veerkrachtige krullen te stylen.

6. Supernova Balayage

29 verbluffende balayage haarkleuringideeën

Kijk je ooit naar de nachtelijke hemel en verwonder je je over de schoonheid ervan, omdat je hierdoor beseft waarom mensen er zoveel inspiratie uit halen terwijl ze een kunstwerk maken? Neem deze prachtige balayage-stijl, bijvoorbeeld. Haar gitzwarte haar is gemarkeerd met tinten diep blauw en paars om een ​​meesterwerk te creëren.

7. Neon zeemeermin Balayage

29 verbluffende balayage haarkleuringideeën

Regelmatige zeemeerminnen zijn cool en stellen dit allemaal voor – neon zeemeerminnen. Met iriserende staarten in de kleuren neonblauw en roze. Cool toch? Breng nu al die beelden over op je haar en je hebt deze look. Haar lichtblonde haar is geaccentueerd met tinten neonblauw en babyroze om deze prachtige look te creëren die er eeuwenlang uitziet.

8. Dark Chocolate Balayage

29 verbluffende balayage haarkleuringideeën

Als je eenmaal ziet dat ganache van pure chocola langs de zijkanten van die cake lekt, weet je dat je dieet voor een gooi gaat. Donkere chocolade heeft de neiging om dat hypnotiserende effect op mensen te hebben. Dus, betover mensen met je haar door voor deze bruine balayage look te gaan. Dit van nature donkerbruine haar is benadrukt met prachtige zachtbruine en kastanjebruine strepen om het een enorme dimensie te geven.

9. Caramel Latte Balayage

29 verbluffende balayage haarkleuringideeën

Eerlijk gezegd, als ik de verslaving van mensen aan koffie zie, heb ik het gevoel dat Starbucks de kapitalistische heerser is die al onze levens controleert. Maar kijk aan de positieve kant! Het maakt verbazingwekkende koffie in een scala aan smaken die vervolgens dienen als inspiratie voor de looks van haarkleuren! Neem deze prachtige blonde balayage-stijl, bijvoorbeeld. Warme bruine en romige blonde mix om een ​​look te creëren die net zo magisch is als je kop koffie in de ochtend.

10. Valentijnsdag roze balayage

29 verbluffende balayage haarkleuringideeën

Of je nu van Valentijnsdag houdt of denkt dat het een kapitalistisch mechanisme is dat ervoor zorgt dat mensen meer dingen kopen die ze niet nodig hebben, ik denk dat we het allemaal eens kunnen worden dat het leuk is om die ene dag overspoeld te worden met rode en roze versieringen. Dus laat je liefde voor alle dingen roze zien met deze romantische roze balayage gedaan op bruin haar.

11. Zachte blonde balayage

29 verbluffende balayage haarkleuringideeën

Elegant, klaar, heeft al haar shit samen – als dit de kwaliteiten zijn die je probeert te projecteren door je uiterlijk, dan is hier een balayage-look die speciaal op jou is afgestemd. De schoonheid van deze blonde balayage gedaan op donkerbruin haar wordt alleen maar verheven door de rechte lange bob waar het stijl in is geweest.

12. Rosé Pink Balayage

29 verbluffende balayage haarkleuringideeën

Als jij een van die dames bent die van haar wijn houdt, weet ik zeker dat je weet hoe mooi een fles rosé eruitziet. Welnu, deze balayage-stijl haalt inspiratie alleen van dat. De donkere bordeauxrode lokken zijn fantastisch geaccentueerd met een zachtroze tint om deze stijl te creëren die precies op een fles bruisende rosé lijkt.

13. Bright Blonde Balayage

29 verbluffende balayage haarkleuringideeën

Altijd al afgevraagd waarom blondines alle plezier hebben? Probeer dan deze look uit en ontdek het zelf! Deze chique balayage-stijl bevat rommelig uitgevoerde blonde highlights op donkerbruin haar. Style je haar in een aantal ruwe en getextureerde golven om het meeste uit deze balayage-look te halen.

14. Rose Gold Balayage

29 verbluffende balayage haarkleuringideeën

Elke winkel die je bezoekt en elke winkelwebsite die je bezoekt, je kunt onmogelijk ontsnappen aan de roségoudproducten waar ze allemaal mee worden overspoeld. Het is de kleur van het uur en natuurlijk proberen kappers over de hele wereld het uit. Deze absoluut prachtige balg van rose goud is stijlvol, chic en uniek in zijn soort.

15. Coole afgezwakt blonde balayage

29 verbluffende balayage haarkleuringideeën

Ga voor die “warme winteravond doorgebracht door een kampvuur in een blokhut” kijk met deze bruine balayage-stijl. De blended licht en donkerbruine look houdt dingen met zijn coole afwerking. Stijl je haar in ontspannen golven en smijt een dikke trui om deze look af te maken.

16. Blush Pink Balayage

29 verbluffende balayage haarkleuringideeën

Voor degenen die niet bekend zijn, is taupe die ongewone en mooie schaduw die ergens tussen roze en bruin op het kleurenspectrum ligt. Deze prachtige kleur zorgt voor een geweldige schaduw bij het maken van een balayage op medium bruin haar.

17. Lava Red Balayage

29 verbluffende balayage haarkleuringideeën

Laat je innerlijke vuur ontsnappen en laat het door je haar gloeien met deze intense rode balayage-stijl. De diepe kastanjebruine bij de wortels smelt snel in een vurige lava rode tint om deze look te creëren die een lust voor het oog is. Zet je stijlstatement in vuur en vlam door je haar omhoog te krullen en te combineren met een neutraal gestemde outfit.

18. Forest Green Balayage

29 verbluffende balayage haarkleuringideeën

Voel je een beetje dichter bij de natuur met deze groene balayage-look die zo mooi is als mogelijk. Over de basis van gitzwart haar komt de rijke bos groene balayage tot leven om een ​​verbluffend effect te creëren. Laat je haar onstabiel en gooi op een flanel om je houthakker-leven-in-het-midden-van-de-bos-look te voltooien.

19. Pastel Unicorn Balayage

29 verbluffende balayage haarkleuringideeën

Wie houdt er niet van eenhoorns? (Als je dat niet doet, wat is er dan met je aan de hand?) Hoewel je misschien nooit regenbogen kunt poepen en glitter kunt laten schitteren zoals zij, kun je tenminste hun fantastische pastel haar hebben! Kies voor een subtiele balayage-look door je blonde haar te accentueren met lichtblauw en roze om deze prachtige kleurrijke stijl te creëren.

20. Sunrise Yellow Balayage

29 verbluffende balayage haarkleuringideeën

Iedereen praat over de prachtige kleuren van de lucht bij zonsondergang. Maar weet je wat tragisch is onderschat? Zon komt op! Deze gele balayage-stijl is een eerbetoon aan die magische tijd bij zonsopgang, waar de donkere hemel prachtig barst in een felgeel. Het gemberhaar bovenaan gaat langzaam over in koper en dan in geel om deze super mooie look te creëren.

21. Ultraviolet Balayage

29 verbluffende balayage haarkleuringideeën

OK, als eerste – als je niet naar Ultraviolet geluisterd hebt door The Stiff Dylans, doe dat nu en bedank me later. Nu we dat uit de weg hebben geruimd, laten we onze aandacht richten op deze betoverende balayage-stijl. Het effect dat ontstaat door een levendig violette tint over haar gitzwarte haar te leggen, is absoluut niet van deze wereld.

22. Lavendel Balayage

29 verbluffende balayage haarkleuringideeën

Lavendelparfum, lavendelzeep, lavendelolie … ach, zelfs lavendelthee. Alles doordrenkt met deze prachtige bloem is getransformeerd in iets moois. Dus waarom zou je haar mooie schaduw op je haar niet proberen? Markeer en balayage je stoffige bruine haar met een lavendelkleurige schaduw om jezelf te transformeren in een schattig bloemkind.

23. Lilac Balayage

29 verbluffende balayage haarkleuringideeën

Hier is nog een balayage met een bloementhema die je fantasie zeker zal prikkelen. Balayage je lichtbruin of blond haar met een licht lila kleur om het een etherisch gevoel te geven. Krul je haar op en voeg wat textuur toe om je zorgeloze hippie-look af te maken.

24. Plum Balayage

29 verbluffende balayage haarkleuringideeën

Ga voor een koninklijke look met deze pruimen balayage die er zeker voor is om de adem van u en alle anderen weg te nemen. Balanceer gewoon je donkere haar met een rijke en intense tint paars om een ​​lucht van sexy mysterie om je heen te creëren. Stijl je haar in een rechte lange bob en je zult iedereen afvragen: “Wie is dat meisje?”

25. Maroon Balayage

29 verbluffende balayage haarkleuringideeën

Nu, hier is een haarkleur waarvan je mensen niet zo vaak ziet sporten. Dat is een huilbui, want kijk hoe verbluffend het is! De adembenemende kastanjebruine balustraining gedaan op zwart haar ziet er leuk en flirterig uit, terwijl het er nog steeds een waardigheid omheen houdt.

26. Deep Purple Balayage

29 verbluffende balayage haarkleuringideeën

Behalve dat het de naam is van de band die pionierde op heavy metal rock, maakt Deep Purple ook een prachtige haarkleur. Balayageer je donkere haar met verschillende tinten paars om een ​​haarlook te creëren die een lust voor het oog is. Met je haar in een aantal zachte krullen gestileerd, zal het zeker op de melkweg lijken.

27. Bubblegum Swirl Balayage

29 verbluffende balayage haarkleuringideeën

Ben je een volledig meisjesmeisje en verslaafd aan alles roze? Nou, hier is een prachtige balayage-stijl die perfect is voor jou! Deze swirly bubblegum roze balayage-stijl is de belichaming van schattig en adorbadorbs.

28. Rich Blonde Balayage

29 verbluffende balayage haarkleuringideeën

Als je ooit Gossip Girl hebt gezien, weet je dat Serena van der Woodsen (gespeeld door Blake Lively) de meest benijdenswaardige prachtige blonde lokken had. Deze balayage-stijl bootst haar iconische ruige blonde haarlook na en hoe! Met rijke blonde hoogtepunten die door donkerbruin haar en super volumineuze en getextureerde golven lopen, zal je niet stoppen om bovenop je stijlgame te staan.

29. Silver Fox Balayage

29 verbluffende balayage haarkleuringideeën

Je weet wat ze zeggen … je gaat of groot worden of naar huis gaan. En deze balayage-stijl wordt beslist groot. Laat iedereen de foxy mama zien die je bent met deze zilveren balayage-haarlook die ervoor zorgt dat ieders hoofden zich keren. Het kan een paar sessies duren om deze look te perfectioneren. Maar ach, de magische elfenlook waar je uiteindelijk mee komt, is al de moeite waard.

Bloody Mary Balayage

29 verbluffende balayage haarkleuringideeën

Bloody Mary kan een echt walgelijke cocktail maken (#sorrynotsorry), maar het heeft wel de meest prachtige rode kleur. Deze balayage-stijl is geïnspireerd op dit klassieke drankje. De intense rode kleuraccenten vallen opvallend op haar natuurlijke donkere haar op om een ​​look te creëren die iedereen zal vermaken.

Phew! Daar heb je het dan! Onze top favoriete balayage looks die om voor te sterven. Reageer hieronder om ons te laten weten welke je het waard vindt om het minstens één keer uit te proberen. Toodles!

29 verbluffende balayage haarkleuringideeën

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir