Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Beste Kapsels

Just another WordPress site

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Hoogtepunten kunnen zeker een leuke manier zijn om je haar te verfrissen, en balayage-haarstijlen kunnen je ‘doe een zachte, natuurlijke uitstraling geven terwijl je nog steeds een nieuwe dimensie van kleur toevoegt. Velen van ons vervelen zich met onze haarkleur, maar willen het niet volledig wissen. Hoogtepunten kunnen een leuke manier zijn om een ​​dimensie aan uw haarkleur toe te voegen, maar wat als u geen dikke, dikke, opvallende strepen wilt? Wat als u gewoon op zoek bent naar schattige, eenvoudige kapsels die een manier vinden om uw kleur te verbeteren, maar toch een natuurlijke kwaliteit behouden? Balayage-haarstijlen zijn een highlighttechniek die precies dat bereikt.

Leuke Balayage-kapsels om dimensie aan uw haarkleur toe te voegen

Wat is Balayage Hair?

Wanneer de balayage-highlight wordt toegepast, worden ze op een zodanige manier aangebracht dat ze eruitzien alsof ze inheems zijn voor uw haarkleur. Het resulteert in een geleidelijk, zacht hoogtepunt dat je echt dat “zonovergoten” veel van ons verlangen in onze haarkleur kan geven. Het is een techniek die de highlights naadloos in je haar mengt en is perfect als je je kleur wilt opfleuren zonder opvallende, over-dramatische strepen in je haar.

Wat is het verschil tussen balayage en ombre hair?

Veel mensen verwarren balayage haar met een andere vergelijkbare stijl – ombre kapsels. Ombre vs balayage een moeilijker onderscheid te maken dan je zou denken. Ze hebben allebei een subtiele gradiëntkleuring die geleidelijk de ene kleur vervaagt in de andere en in verschillende mate. Als gevolg hiervan kunnen sommige balayage-stijlen moeilijk te onderscheiden zijn van sommige ombre stijlen. Er zijn echter enkele grote verschillen tussen deze twee stijlen.

Ombre, dat ook schattige kapsels zijn, is meer een kleurblokkerende techniek. Tegen de tijd dat je de onderste delen van je haar bereikt, zou je het moeilijk hebben om een ​​enkele streng te vinden die dezelfde kleur heeft als de bovenste delen. Het is een totale vervaging van de ene kleur naar de andere. Balayage, aan de andere kant, richt zich meer op de vegende techniek (“Balayage” in feite, is Frans voor “vegen”) van subtiele hoogtepunten. Er zijn nog steeds delen van het haar aan de onderkant die hetzelfde zijn gebleven als de oorspronkelijke kleur – bedoeld om het haar een meer moeiteloze look te geven met meer dimensie.

1) Gemakkelijke en flirty blonde balayage kapsel

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Op zoek naar nieuwe leuke haarideeën? Deze highlights benadrukken de blonde zwaar. Deze leuke strandblonde kleur wordt langzaam uit donkerbruine wortels geïntroduceerd. Gemengd met donkere hoogtepunten onderaan, dit is een leuke zomerlook voor iedereen die de oxymoronische mix van subtiliteit en drama in één keer wil.

2) Mooi en gouden

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Voor iedereen die donker haar met highlights wil behouden, is dit een weelderige combinatie van donker, goud en bijna wit blond. Deze mix van balayage-highlights doet iets meer denken aan de ombre-stijl: donkere haren worden donkerder naar de bovenkant en naar beneden toe over het algemeen lichter gekleurd.

3) Caramel-tot-Blonde Stromende Balayage Schoonheid

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Als je langer haar hebt, kun je een balayage-stijl haarhoogtepunten nog mooier benadrukken. Met kleuren die specifiek op deze stijl lijken, is er voldoende ruimte op een kop lang haar om elke tint echt te laten glanzen. De karamel zorgt voor een vlekkeloze en eenvoudige overgang tussen de donkere wortels en ondertonen en de platina blonde hoogtepunten.

4) Frosty Blonde Textured Balayage Hair Hoogtepunten

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Balayage kan zo veelzijdig zijn dat je een grote verscheidenheid aan verschillende tinten in je haar kunt introduceren en het zal er nog steeds natuurlijk uitzien. In deze stijl zijn er veel lichtere tinten blond die zorgen voor een meer winterse look. In contrast met de donkere tinten, deze stijl is prachtig gestructureerd.

5) Zacht en subtiel blond haar

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Voor een veel subtielere balayage-look die nog steeds een unieke haarkleur is, is dit een mooie optie. De blonde highlights worden iets donkerder gelaten om er makkelijker uit te zien. Er zijn zoveel tinten die naadloos op elkaar overvloeien en zo een subtiele textuur vormen dat het gewoon elegant is. Als je je haarkleur wilt mengen zonder vet te zijn, is dit een eenvoudige en prachtige stijl.

6) Vet Ombre Balayage Textured Hairstyle

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Soms kan de stijl van je kleur zowel balayage als ombre zijn. De algehele tonen in deze ultra-coole look beginnen met een heldere, donkere tint die langzaam vervaagt tot een opvallende en mooie bleekblonde kleur. De tips hier zijn vrijwel allemaal blond, maar de mengtechniek hier heeft het duidelijke veegeffect dat de signatuur is van de balayage highlight-techniek.

7) Ombre Balayge Beautiful Princess Locks

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Als een andere stijl met een mengsel van een ombre-effect en balayage-techniek, is deze gewaagde look vooral mooi bij lang haar. Zoals je hier in dit voorbeeld kunt zien, voegt het toevoegen van sommige krullen aan deze look het er mooi en moeiteloos uit – en geeft het die onberispelijke, prinsesachtige kwaliteit die we allemaal wensen.

8) Flawlessly Fading Blonde Look

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Deze look is een perfect voorbeeld van de exacte definitie van balayage – de highlights lijken perfect door het haar te worden geveegd. Deze look, met bruin haar met blonde highlights, weeft de blondine vanuit alle punten op het hoofd. Aan de voorkant reiken de blonde hoogtepunten helemaal tot aan de top. Dit is een klassiek voorbeeld van de zonovergoten look die je kunt krijgen van hoogtepunten in balayage-stijl.

9) Volledig spectrum blond haar

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Deze look is een manier om vrijwel elke tint blond die je je kunt voorstellen in je hoogtepunten te laten zien. Elke tint is zorgvuldig geplaatst om hem de kenmerkende natuurlijke uitstraling te geven die te vinden is in balayage markeringsstijlen. Zelfs degenen met donker haar kunnen oorspronkelijk vanuit deze stijl een mooie blonde look bereiken.

10) Subtiel Donker-naar-licht Ombre Balayage Hoogtepunt

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Op het eerste gezicht lijkt het een geheel blond kapsel, omdat het gemakkelijk is om de kleine hoeveelheid donkerder haar aan de bovenkant over het hoofd te zien. Deze subtiliteit is schattig maar ook elegant en zorgt ervoor dat elke tint blond doorschijnt. De donkere tonen aan de bovenkant zijn nog steeds overal te vinden. Ze zijn zo perfect vermengd dat je het niet eens weet.

11) Moeiteloos kapsel voor licht haar

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Een balayage haartechniek kan ook heel goed werken op natuurlijk lichter haar. Op deze stijl is er geen dramatisch donkerder deel van het haar. Deze mengtechniek kan goed werken als je haar van nature aan de lichtere kant zit, maar je wilt nog steeds de extra textuur toevoegen die je krijgt van een balayage haarstijl.

12) Blonde bom met Lowlights

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

In deze stijl zijn de hoogtepunten prominent genoeg dat het de lowlights zijn die meer opvallen. De donkere draden die onberispelijk door het haar worden geweven, verheffen het blonde haar tot een nieuw niveau. Dit zou een heel mooie manier zijn om met je haar mee te gaan als je blond wilt en wilt dat het er natuurlijk uitziet.

13) Zonnige wintervorst

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Voor een dramatische verandering tussen heel donker en heel licht, dit is een leuk kapsel dat goed is voor elk seizoen. De ijzige punten komen goed overeen met een ijzige wintervibe, maar zullen ook schijnen en gloeien in de zomerzon. De helderheid van de blonde valt alleen meer op als hij wordt gemengd met de donkere lowlights.

14) Golden Sunshine Gradual Bayalage Hairstyle Idee

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Om een ​​zachtere en meer geleidelijke ombre-verschuiving tussen je van nature donkerbruine en een of andere stralende blondine te voorzien, bekijk je deze gouden karamelachtige highlights die door het haar worden geveegd. Deze uitnodigende kleurencombinatie doet denken aan een perfect geroosterde marshmallow en geeft ons een warm, gezellig gevoel in een rijk unieke haarkleur.

15) Golden Beach Wave

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Nog een klassieke beachy, zonovergoten look, deze klassieke blonde lokken lijken eindeloos naar beneden te stromen van donkere tonen naar boven. Je zou nooit eens merken waar de verschuiving begint en eindigt in deze stijl, waardoor het lijkt dat je haar van een hele zomer in de zon was verlicht in plaats van een dag in de salon.

16) All-natuurlijke blonde hoogtepunten

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Deze highlights worden zo aangebracht dat ze door de bovenste laag haar vegen. In plaats van geleidelijk te vervagen in een ombre-stijleffect, beginnen deze hoogtepunten helemaal bovenaan, maar laten de natuurlijk donkerdere tonen doorschijnen om voor veel schattige haarkleuren te zorgen. Perfectioneer voor wanneer u blond wilt zijn, maar u wilt niet duidelijk maken dat het nep is.

17) Krullend effect

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Voeg dimensie toe aan uw haarkleur en wees vooral succesvol met krullend haar. Met je krullende haar op zo’n mooi gestructureerde manier op je gezicht gelegd, kan het alleen maar worden verbeterd door de extra dimensie die ontstaat door het hebben van meerdere kleurnuances. Krul en kleur kunnen elkaar echt aanvullen!

18) Natuurlijke trekhaak

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Kinderen kunnen zo’n prachtig witblond haar hebben dat helaas donkerder kan vervagen naarmate ze ouder worden. Hier worden de balayage-highlights met een lichtblonde tint op zo’n manier aangebracht dat het van nature lijkt op die zachte, onschuldige blonde, bijna alsof hij nooit uit je jeugdhaar haar is weggevaagd.

19) Gradatie Balayage Blonde Hoogtepunten

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Met haarkleur, soms kunt u het beste van beide werelden hebben. Deze schattige stijl bewijst dat je tegelijkertijd mooie platinablonde en een subtielere gouden blondine kunt hebben. Elke kleur wordt door een donkerdere natuurlijke kleur geveegd voor een mooie kleurverloop.

20) Flirty en leuke blonde hoogtepunten

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Het toevoegen van je hoogtepunten voor balayage aan een korter bob-kapsel kan ook verbluffende resultaten opleveren. Deze ijzige tips vervagen uit een natuurlijk donkere kleur op deze kortere ‘do’ geeft je algehele look een leuke en flirterige look terwijl je toch uniek bent en niet te brutaal bent.

21) Flirty All Season Balayage kapsel

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Dit is nog een fantastische look die extreem veelzijdig is. De donkere hoogtepunten hebben een meer gouden toon voor hen en voegen een zoete zonovergoten vibe toe aan de stijl. Deze stijl heeft echter ook die geweldige ijzige uiteinden die perfect zijn voor iedereen die zijn winterhaar wil opfleuren.

22) Ultra-textuur zomerblond haar

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Er is een grote verscheidenheid aan blonde tinten in deze gemarkeerde stijl. Dit is een moeiteloos gestructureerde look die op een dergelijke specifieke manier wordt toegepast om perfect te zijn voor uw volgende zomerlook. De helderdere highlights op de buitenste lagen van je haar laten de gouden tinten doorstralen – perfect zonovergoten en moeiteloos cool.

23) Polarisatie van een donker-naar-licht kapselidee

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Wie zegt dat een Balayage stijl van highlight niet vetgedrukt kan zijn als je dat wilt? We zouden deze stijl kunnen zien als meer een manier om dimensie toe te voegen terwijl deze er natuurlijk uitziet, maar het kan absoluut ook een goede keuze zijn voor een gewaagdere uitstraling. Deze look polariseert donker haar aan de bovenkant met frosty witte uiteinden onderaan voor een meer uitbundige kijk op Balayage hoogtepunten.

24) Ash-Toned Blonde Balayage Look

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Voor een algehele donkerdere balayage-look is dit een prachtige look. De combinatie van meer prominent weergegeven donker haar en de platina blonde uiteinden onderaan zorgen voor een algeheel gevoel van de kleur. Het is een prachtig gestructureerde stijl die er prachtig uitziet op elke haarlengte of stijl van knippen.

25) Eenvoudig, romig caramel kapsel

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Voor een kapsel dat eenvoudig en moeiteloos mooi is, stromen deze elegant toegepaste karamel highlights naar beneden in een mooie romige blondine aan de uiteinden. Al deze kleuren smelten samen in een luxueuze combinatie van verschillende heerlijke tonen en texturen. Een onberispelijke manier om donker tot licht te mengen!

26) Leuke strandstijl

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Nog een flirterige en leuke strandlook, perfect voor je zomerstijl. Dit is een andere stijl die de balayage-highlighttechniek combineert met de geliefde ombre-stijl. De blonde, niet opgenomen in het bovenste deel van het hoofd, vervaagt mooi in de onderste helft van het haar.

27) Gouden textuur

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

De textuur is echt het belangrijkste punt van aandacht met deze luxe kleurstijl. De donkere lowlights worden steeds prominenter overgelaten, en voegen zo veel diepte toe aan dit kapsel rondom. Dit is een perfect voorbeeld van hoe Balayage kan verschillen van een ombre-stijl. Het donkerdere haar naar de onderkant en de blonde hoogtepunten die aan de bovenkant zingen, zijn een grote afwijking van een ombre-stijl.

28) Vloeiend als hoogtepunten van de Silk Balayage-stijl

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Je zou het moeilijk hebben om een ​​vloeiendere overgang van donker naar licht te vinden in dit kapsel met balayage hoogtepunt in ombre stijl. Er is geen duidelijk moment waarop het haar de overgang begint te maken – het is overal verspreid, vanaf het allerbovenste punt. Dit resulteert in een echte kleurverloop van donker naar licht.

29) Ash naar Balayage Blond kapsel

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Blonde hoogtepunten op het strand worden lichtjes gesprenkeld over het bovenste deel van het haar in deze eenvoudige kapsel. Dit verhoogt het ombre-effect van deze stijl door een mooie en elegante asachtige kwaliteit toe te voegen aan de kleur van het haar. Langzaam verdwijnend in platinablond, is deze multidimensionale stijl geweldig voor een frisse uitstraling.

30) Elegant Caramel-goud

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Dit is een andere klassieke zachte kleurstijl die perfect is voor altijd en overal. Donkerdere karameltonen vervagen van de bovenkant naar enkele gouden blondines die zich vermengen met meer platina blonde highlights naar de bodem toe. Alle worden op een zachte en subtiele manier gemengd voor een klassiek mooie look.

31) Gouden zonneschijn

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Dit is een ander uniek kapsel dat een combinatie van ombre-stijl en balayage-techniek gebruikt om een ​​blend te creëren die straalt als zonneschijn. De gouden tonen die vervagen van donker naar licht geven het haar zijn eigen speciale energie – een geweldige look voor iedereen die een mooie en luxueuze nieuwe kleur wil.

32) Bombshell Blonde

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Voor een balayage highlight-look met lichtere tinten, dit is een geweldige optie, vooral voor mensen met natuurlijk donkerder haar. De algehele kleur van het haar is van boven tot onder meer blond, en overal vallen donkere laaglichten op. Dit vervaagt elegant tot enkele stralende platina blonde tips.

33) Blonde balayage voor langer haar

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Dit lijkt erg op de vorige look, maar op langer haar. De stijl van deze highlights vertaalt zich goed tussen elke haarlengte, waardoor dit een echt veelzijdige kleuringstechniek is. De hints van donkere gouden tonen zijn meer naar de tips toe te lichten, waardoor de algehele look een lichte karamelsmaak geeft.

34) Volledige blonde spectra Balayage hoogtepunten

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Je kunt zo ongeveer elke tint blonde gelaagd vinden in deze unieke look. Van bijna-zilver tot donker karamelblond, dit is echt een multidimensionale look, perfect voor iedereen die opkijkt om hun kapsel op te fleuren. Het is perfect gemengd in een ombre-achtige look.

35) Soft Sunshine Gold Look

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

De gouden highlights vallen op in deze zacht vervagende look tegen de donkere wortels. Het is nog zo’n mooie ombre-achtige look die de overgang van dichtbij naar de wortels start om een ​​haarkleureffect te creëren dat gewoon gloeit. De gouden lokken stromen naar beneden in wat lichtere, zachtere blonde tonen. Gewoon verbluffend.

36) Ultralichte blonde kapsel

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Dit is een super stijlvolle look voor iedereen die de lichtste blondetonen wil benadrukken die mogelijk is. Gemengd met donkere tinten om een ​​asachtige kleurkwaliteit te creëren, schitteren de extra lichtmarkeringen echt op de uiteinden. Absoluut, een prachtig unieke manier om je kapsel te mixen!

37) Deluxe platina

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Deze look kenmerkt die speciale tint blond waar we allemaal aan denken als we denken aan mooie blonde bommen. Deze blonde lokken hebben een licht gouden toon en vloeien moeiteloos van de donkere wortels naar beneden met die extra speciale balayage-techniek die het zo eenvoudig maakt. Absoluut, een veel onderhoudsvriendelijke manier om platina te gaan gebruiken!

38) Volledig drama

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Het contrast tussen de extra donkere wortels en de goudblonde uiteinden zorgen voor een intensere uitstraling vol drama. Het is echt een leuke look voor iedereen die op zoek is naar een beetje brutaler van een transformatie met hoogtepunten in balayage-stijl. Uiteindelijk een prachtige look!

39) Caramel Beach Blonde Balayage Look

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Deze verbluffende kleuring is een extreem veelzijdige look met een breed scala aan weelderige tonen. Van de natuurlijke wortels tot de karamelgekleurde middentonen tot de flirterige blonde hoogtepunten op het strand, dit prachtige palet van haarkleuren biedt echt het beste van alle werelden, qua kleur.

40) Prachtige luxe Blonde Balayage Elegance

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Alle tonen van deze geweldige look zijn zachtjes samengevoegd in een perfecte mix. Donkerder karamel gekleurde lowlights piekeren subtiel door golven van lichtere platina blonde highlights. Dit is een prachtig natuurlijke uitstraling die een zeer breed scala aan persoonlijke stijlen kan complementeren.

41) High Dynamic Range hoogtepunten

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Wanneer u de donkerste duisternis en de lichtste lichten allemaal tegelijk wilt hebben, overweeg dan deze unieke en mooie look. Lichtblonde highlights worden door de middensecties van het haar geveegd en vervagen tot een volledig witblond aan de uiteinden.

42) Butterscotch Caramel Splendor

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Dit snoepzoete kapsel glanst van een donkere karameltint tot een mooie butterscotch-kleur tot aan de platinablonde punten. Het is een luxueuze combinatie van kleuren die bijna een rode tint toevoegt aan de lowlights om een ​​geheel unieke en leuke dimensie toe te voegen aan de balayage-techniek.

43) Lange, donkere en lichte haarachtige look

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Langharige balayage-looks kunnen een eigen persoonlijkheid krijgen. Deze, die is gemengd met een ombre-effectstijl, vervaagt van donkerbruin naar platinablond in die klassieke balayage sweep-look. Het lange haar dat hier te zien is, geeft deze gradiëntruimte ook de mogelijkheid om mooi en geleidelijk te vervagen.

44) Caramel Sprinkled Blonde Hoogtepunten

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Op het eerste gezicht zie je bijna niet eens de subtiele hints van karamelgekleurde tinten die worden gemengd met de blonde highlights bovenop het van nature donkerdere haar. Maar de kleine piek van deze extra toon voegt echt een speciale nieuwe dynamiek toe aan deze toch al elegante look.

45) Ashy White Balayage Blonde look

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Deze look is een luxe combinatie van flirterig en zoet. Donkere lowlights worden door het meer dominerende witte blonde haar geveegd dat zorgt voor een delicate maar prachtige kleurencombinatie. Het donkere contrast met de ultralichte blondine tilt het op een snelle manier op van superlief tot super chic.

46) Luxe, strogeel gekleurd blond haar

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Normaal gesproken zou je niet denken aan strokleurig om sexy en leuk te klinken, maar deze look is precies dat. De combinatie van de blonde hoogtepunten geveegd door het uiterlijk op de donkere basis geven de algehele tint een stro-kleurige kwaliteit, en het ziet er absoluut geweldig uit.

47) Full Caramel Balayage romige hoogtepunten

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Niet iedereen (vooral die met extreem donker haar) wil voluit gaan op blondine met hun hoogtepunten. Donker haar met hoogtepunten kan lastig zijn. Hier ziet u een goede uitstraling die vervaagt tot die prachtige roodbruine kleur die wij karamelhaar noemen. Deze hoogtepunten werken ongelooflijk goed met die balayage veegtechniek om zelfs de donkerste donkere haar met highlights eruit te laten zien die natuurlijk door de zon zijn gekust.

48) Zachte en fluweelachtige blonde

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Dit is een ongelooflijk en prachtig uniek kapsel dat de verschillende tonen van blondine op een manier combineert om de haarkleur in een helling rond het hoofd te laten verschijnen. De resulterende textuur oogt luxueus zacht en chic dat bijna een beetje doet denken aan fluweel. Dit prachtige kapsel is perfect voor iedereen die op zoek is naar iets dat tegelijkertijd uniek en klassiek is.

47 Bombshell Blonde Balayage-kapsels die schattig en gemakkelijk zijn

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir