Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Beste Kapsels

Just another WordPress site

57 heetste Pixie Cuts voor vrouwen 2019

Pixie Cut Gallery: The Art of Styling Pixie Haircut

Meer en meer vrouwen duiken in de gelegenheid om hun haar kort te maken. Tot nu toe is de pixie-cut voor velen de beste keuze. Als je een pixie hair cut krijgt, kun je echt genieten van een heleboel voordelen. Ten eerste ziet dit er heel charmant uit. Je kunt er nog steeds erg vrouwelijk uitzien, zelfs als je haar kort is. Ten tweede werkt het voor zowel formele gelegenheden als informele dagen. Alleen al het gebruik van het juiste accessoire maakt uw stijl al geschikt voor waar u naartoe gaat. Ten derde is het veel te gemakkelijk om te onderhouden.

57 heetste Pixie Cuts voor vrouwen 2019

Korte gelaagde pixie gesneden 2016

Denk je dat het pixie-kapsel te saai is, want er is niet veel dat je kunt doen met je kapsel? Dan is het tijd om die misvatting te vergeten. Er zijn verschillende manieren om je haar te fixeren, zodat je iedere dag een frisse nieuwe look krijgt.

Als je een meer ingetogen en chique uitstraling wilt, hoef je alleen maar de randen van je pixie naar binnen te knippen. Een meer jeugdige uitstraling is om het plat en soepel te houden. Dit kan worden bereikt door een grote hoeveelheid haarmousse te gebruiken. Gebruik geen haarproducten die glanzend zijn, want dit zal de chique stijl verpesten. Als je wat meer volume wilt, plaag dan het haar op de kruin en breng wat haarspray aan. In plaats van haarlak op de bovenste laag te gebruiken, breng het strategisch dichter bij de wortels aan om het voller volume dat uren blijft behouden.

Voor een moderne en hippe stijl, probeer de stijlvol verwarde pixie hair cut. Dit is een meer speelse manier om je haar te bevestigen. In plaats van de tips om naar binnen te plooien te besturen, zou je deze opzettelijk naar buiten moeten rollen. Om het er elegant gefixeerd uit te laten zien, gebruik je haar om aparte segmenten te maken. Het zou hetzelfde zijn als het maken van een paar spikes die niet al te rechtop staan. Wees niet bang voor de onvolkomenheden, want dit maakt je stijl alleen maar aantrekkelijker.

Als je in een goede stemming bent om je kapsel aan te passen, wees dan niet terughoudend om die kapsel te kiezen die met je pixie cut zou werken. Hoofdbanden zijn een uitstekende aanvulling op je look. Meestal werken de dunnere degenen het beste. Als je een pony hebt, begin je je haar te stylen door dit naar de zijkant te vegen. Je kunt het achter je oren stoppen of het sierlijk op je voorhoofd laten vallen. Leg dan je hoofdband en je bent klaar om te gaan!

Satijnen linten voegen een heel vrouwelijke toets toe aan je look. Kies er een die bij de kleur van je garderobe past voor de dag. Styling lijkt erg op hoe je je hoofdband zou aandoen. Zorg er wel voor dat je het lint bij de nek knoopt zodat het er netjes uitziet.

Als je geen grote fan bent van hoofdbanden en linten, maar je wilt je look leuker maken, zijn kleine haarspeldjes en clips de beste optie. Door dit aan de kant te zetten, kun je er heel vertederd uitzien.

Gelaagde rommelige pixie kapsel voor vrouwen

57 heetste Pixie Cuts voor vrouwen 2019

Trendy gelaagde lange pixie-kapsel voor dames

57 heetste Pixie Cuts voor vrouwen 2019

Er zijn veel manieren om je pixie-haar te stylen. Je hoeft alleen maar degene uit te proberen die past bij jouw humeur van de dag.

57 heetste Pixie Cuts voor vrouwen 2019

korte balayage pixie kapsel 2019

Galerij van kort pixie-kapsel

Heb je je favoriete pixie-cut gevonden? Zo niet, waarom zou u dan niet denken aan de bob-kapsels? Kijk voor de laatste meest populaire korte bob kapsels hier .

57 heetste Pixie Cuts voor vrouwen 2019

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir