Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Beste Kapsels

Just another WordPress site

12 Beroemdheden Korte knipbeurten die je misschien leuk vindt

Dianna Agron korte haarstijl – meest populaire kapsel voor dik haar – slordige kinlengte bob

12 Beroemdheden Korte knipbeurten die je misschien leuk vindt

Dianna Agron gelaagde bob kapsel – populair kort kapsel voor dik haar

We houden van deze trendy bed-head look die de kin-lengte bob een volledig eigentijdse draai geeft. Het haar wordt met het scheermes in lagen gesneden die beginnen op ooghoogte en Dianna’s mooie bruine ogen accentueren. De uiteinden zijn zeer gestructureerd en geven een ietwat rafelige, edgy afwerking die gewoon een beetje pluisachtig moet zijn tot stijl! En de gestippelde pony heeft donkere wortels die veranderen in bleek goudblond, waardoor het uiterlijk licht en jeugdig blijft. Deze snit is een geweldige manier om extra volume en stijl in fijn haar te krijgen.

Dannii Minogue kort kapsel – zomerse haarideeën – pixie gesneden voor oudere vrouwen

12 Beroemdheden Korte knipbeurten die je misschien leuk vindt

Dannii Minogue Short Haircut voor zomer 2014 – kapsel voor dames vanaf 40

Hier is nog een voorbeeld van hoe veel jonger je kunt kijken als je lang naar kort haar ruilt. De pixie sneed absoluut door de gelederen van internationale beroemdheden aan het eind van 2013 en na Pamela Anderson’s verbazingwekkende pixie make-over volgden duizenden vrouwen! Dit is de beste stijl die we ooit hebben gezien op Dannii en met deze rijke, warme bruine ze ziet er nu chiquer en een stuk mooier dan voorheen!

Chloe Grace Moretz kort kapsel – schattige korte haarstijl voor meisjes

12 Beroemdheden Korte knipbeurten die je misschien leuk vindt

Chloe Grace Moretz Kort bob kapsel met pony

Deze verfijnde look is ook een onderhoudsarme, lage productlook die het gemakkelijk maakt om het haar in goede conditie te houden. Het heeft een aantrekkelijke zijscheiding die een eigentijdse sfeer toevoegt. En de mooie haarbeweging volgt de contouren van Chloe’s gezicht in een vleiende lijn die haar blauwe ogen accentueert. Dit is een geweldige keuze voor iedereen met een enigszins puntige kin, omdat de gebogen golf het oog wegleidt van de vorm van de kin. Wilt u dit jaar lang haar proberen? Vind hier de nieuwste lange kapsels voor dames .

Cate Blanchett kort kapsel – rechte korte haarsnit -blonde bob voor vrouwen

Het bewijs dat een all-over blonde kleur niet altijd vlak en saai is, ziet er stijlvol en prachtig verzorgd uit in deze stijl. De snit is een bob waarvan het grootste deel van het haar op dezelfde lengte is gesneden, net lang genoeg om de kraag aan te raken. Vervolgens wordt de vorm geleidelijk naar het gezicht toe verhoogd, waardoor de profiellijn wordt verzacht. De korte, zijwaartse scheiding toont geen enkele donkere wortels en als aanvulling op haar prachtige huidskleur, geeft deze snit Cate een jeugdige, natuurlijke blonde look!

Korte haarsnit Carey Mulligan – nieuwste populaire korte pixie kapsel

12 Beroemdheden Korte knipbeurten die je misschien leuk vindt

Carey Mulligan Kort, steil kapsel met pony

Het zachte, fijne haar van Carey krijgt veel volume en textuur in deze korte, chique snit die zo gemakkelijk te stylen is. Dit elfje is gesneden in gegradueerde lagen die stralen vanaf de kruin en heeft een asymmetrische zijscheiding. Het haar is naar voren gestyled vanaf de kruin en vervolgens gekamd in een mooi gebogen pony met een slanke lijn over het voorhoofd en rond een oor. En de eigentijdse kleuringstechniek, die blonde en bleke koperen highlights combineert, geeft het fijne haar van Carey veel diepte en textuur!

Shailene Woodley kort kapsel – slank bob kapsel met highlights

12 Beroemdheden Korte knipbeurten die je misschien leuk vindt

Shailene Woodley kort kapsel voor vrouwen – zijdeachtig fijn haar

Soepele, no-nonsense styling van Shailene’s zijdezacht haar, zorgt voor een fantastische look die haar perfecte huid en mooie, hazelrode ogen accentueert. Het haar wordt op een heel subtiele manier geaccentueerd, die de lichtere vlekjes in Shailene’s ogen uitzoekt, en voegt veel textuur en beweging toe. Het silhouet toont de perfecte vorm van Shailene’s hoofd en is een geweldige easy-care look voor sportieve, trendy of drukke vrouwen!

Anne Hathaway kort kapsel – boycut voor dames – beste korte haarstijl voor de zomer

12 Beroemdheden Korte knipbeurten die je misschien leuk vindt

Anne Hathaway Pixie Cut voor 2014 – Cool Short Boy Cut voor dames

We hebben allemaal het wonderbaarlijke anti-aging effect gezien van het hebben van een pixie cut make-over, die er altijd geweldig uitziet in de ‘after’ foto van de beroemdheid! Maar wat gebeurt er wanneer het fotoshoot haar- en make-upteam inpakt en naar huis gaat? Doen pixie snitten leven naar de hype? Nou, hier is een foto van Anne Hathaway, op en af ​​en ver weg van het professionele schoonheidsteam en haar haar ziet er fantastisch uit. De korte lagen creëren een natuurlijk volume en de piekerige lokken op de oren verzachten terloops de lijn en houden dit schattige kapsel zo populair als altijd! Meer informatie op prettydesigns.com

Violante Placido korte haarstijl – ombre haar voor kort haar – ombre haarkleurtrends

12 Beroemdheden Korte knipbeurten die je misschien leuk vindt

Violante Placido Short Ombre Hair 2014 – Ombre Hair Colour Ideas

Kort haar is de stijl die meestal zorgt voor de looks van de toekomst eerste en Violante’s edgy kin-length bob produceert een vrouwelijke, maar assertief, voor de 21 ste eeuw vrouw. Haar van nature dikke haar creëert lichaam en volume in aanvulling op de losse wendingen. En het warme medium bruin is geaccentueerd met dikke lokken blond en bleek koper, voor een verbluffende avond (of altijd) modekapsel en kleur! Dit korte kapsel is perfect voor bruiloft! Als u op zoek bent naar de nieuwste kapsels voor uw bruiloft , bekijk deze dan hier .

Ginnifer Goodwin kort kapsel – fantastische pixie-snit voor vrouwen

12 Beroemdheden Korte knipbeurten die je misschien leuk vindt

Zijaanzicht van Pixie Cut – Ginnifer Goodwin Short Haircut

Hier is een fantastische profielfoto van de pixiesnede die zo goed bij Ginnifer past. De look is eenvoudig op een manier die haar gezicht, teint en sierlijke eigenschappen laat zien. De korte lagen zorgen voor veel texturen en beweging in het haar en de zijpunten worden zacht en piekerig gehouden om de lijn vrouwelijk te houden, maar noem maar op!

Jennifer Grey kort kapsel – populair medium – kort krullend kapsel voor vrouwen vanaf 50 jaar

12 Beroemdheden Korte knipbeurten die je misschien leuk vindt

Jennifer Grey Short Hair Style – Krullend kapsel voor dik haar

Dit is een mooie stijl, maar niet de beste keuze voor Jennifer, vrees ik, omdat de lengte en de warrige, strand-casual krullen allemaal samen zorgen dat ze er ouder uitziet. De middenscheiding is goed voor haar ovaalvormige gezicht, maar niet voor het volume zo hoog aan beide kanten. Een vlak gedeelte boven in het midden van je hoofd, dat naar buiten beweegt om een vierkante vorm rond het voorhoofd te creëren, is absoluut iets om te vermijden! Maar afgezien daarvan zijn de verwarde golven leuk genoeg – hoewel tamelijk verouderd als de nieuwste short-cuts zoveel meer fantasierijk zijn en Jennifer’s gezicht nog veel meer zou kunnen vleien!

Jaimie Alexander kort kapsel – dik, dik, donker bobsnitje met zijrand voor vierkante gezichten

12 Beroemdheden Korte knipbeurten die je misschien leuk vindt

Jaimie Alexander Short Hair Style voor 2014 – Kort zwart kapsel met golven

Dik, donker haar zoals Jamie’s ziet er geweldig uit in deze nieuwe bob-stijlen. Deze snit benadrukt op slimme wijze de schoonheid van de ogen en de botstructuur van een Jamie, door deze in een frame met sterke lijnen en spikey-bewegingen te plaatsen. De dikte van haar haar zorgt voor een natuurlijk volume bovenop en de gedefinieerde streng die de hoek van haar voorhoofd bedekt, verzacht de geometrische vorm van haar gezicht. Het haarsilhouet is afgerond en gebogen langs de zijkanten om haar sterke kaak in balans te brengen. De lijn wordt echter verbroken door de ultra-trendy, naar buiten gerichte tips om een ​​prachtige eigentijdse look te produceren!

Kellie Pickler kort kapsel – blonde pixie gesneden met pony voor dun haar

12 Beroemdheden Korte knipbeurten die je misschien leuk vindt

Kellie Pickler Short Pixie Hairstyles 2014 – Korte rechte pixie-kapsel met pony

Dit is zo’n mooie tint blondste blond met een slimme vleugje goud aan de wortels om het iets zachter en natuurlijker te maken. Dit is de perfecte stijl voor iedereen die van korte stijlen houdt en klaar is voor een kleine verandering in de kleur of vorm. Hier getoond draagt ​​Kellie haar kapsel met een vacht in een perfect verzorgde, formele rode loperlook, maar met deze veelzijdige snit kun je het ook gewoon met je vingers opfluizen voor een trendy warrige vibe. De mooie, piekerige pony heeft getextureerde uiteinden zodat het Kellie’s voorhoofd siert , in plaats van het te bedekken. En daaronder wordt alle aandacht gericht op de ogen met het luchtig getextureerde haar bij de naar voren gestileerde slapen om het bovenste deel van het gezicht perfect te kaderen! Dit is een van die verbluffende short cuts die de drager altijd een jeugdig imago geeft – ongeacht hun leeftijd!

12 Beroemdheden Korte knipbeurten die je misschien leuk vindt

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir