Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Beste Kapsels

Just another WordPress site

14 Gemakkelijk stap voor stap opgestart kapsels tutorials

We houden allemaal van opgestoken kapsels vanwege hun elegante uiterlijk en stijl. Er zijn veel verschillende soorten opsteekkapsels die geschikt zijn voor alle gezichtsvormen. Ze kunnen allemaal heel gemakkelijk naar behoefte worden opgeknipt of verkleind. Soms kun je alleen een perfecte opsteekkop maken als er een elastiek of een paar bobbels nodig zijn. Volg ons met een paar hairstyles met een eenvoudige updo met tutorials in dit bericht!

Twisted Updo Hairstyle-zelfstudie

14 Gemakkelijk stap voor stap opgestart kapsels tutorials

Twisted Updo Hairstyle-zelfstudie via

Style je lange haar eerst in zachte, grote golven met een krultang, laat de zijsecties uit elkaar en prik het bovenste deel voor volume. Maak van de rest een schattig knotje en draai de zijkanten eromheen. Bevestig de uiteinden met bobby pinnen.

Retro Updo-zelfstudie

14 Gemakkelijk stap voor stap opgestart kapsels tutorials

Retro Updo-zelfstudie via

Dit is een eenvoudige updo voor onze dagelijkse kapsels. Maak eerst een paardenstaart en trek je haar door het gat boven de basis. Ga door met deze stap en maak de uiteinden vast met bobby-pinnen. Voeg een haarlint toe als je wilt.

Perfect Simple Updo Hairstyle-zelfstudie

14 Gemakkelijk stap voor stap opgestart kapsels tutorials

Perfect Simple Updo Hairstyle-tutorial via

Om dit elegante opgestoken kapsel te krijgen, heb je misschien veel bobby-pinnen nodig. Plaag het voorste deel om volume te creëren bij de kruin, sleep de zijsecties naar het midden en bevestig met bobby pinnen. Ga door met deze stap totdat al het haar is vastgezet.

Tutorial met een laag volume voor fijn haar

14 Gemakkelijk stap voor stap opgestart kapsels tutorials

Low Bun-zelfstudie voor fijn haar via

Houd je pony uit en plaag ze helemaal terug. Strijk het oppervlak glad en bevestig het op de helft. Rol het onderste haar naar binnen en zet vast met bobby-pinnen. Plaats een bloem boven om het gat te bedekken.

Hoe een glamoureuze knot te stylen

14 Gemakkelijk stap voor stap opgestart kapsels tutorials

Hoe je een glamoureus knotbroodje kunt stylen via

Dit elegante opsteekkapsel voor de zijkant is een perfecte optie om een ​​formele gelegenheid bij te wonen. Verdeel je haar in twee delen. Maak het onderste deel in een zijbroodje en wikkel het bovenste deel rond de basis. Eindelijk, bevestig dit kapsel met bobby pinnen.

Hoe een opgerolde kapsel doen

14 Gemakkelijk stap voor stap opgestart kapsels tutorials

Hoe een kapsel met opgerold kapsel te doen via

Wil je vanavond een gepolijste look creëren? Deze gestroomlijnde opgerolde opsteekkop is absoluut uw beste keuze. Maak een lage paardenstaart en haal hem door het elastiek tot de uiteinden. Bevestig het opgerolde broodje met bobby-pinnen.

Hoe een Messy Bun kapsel te doen

14 Gemakkelijk stap voor stap opgestart kapsels tutorials

Hoe maak je een Messy Bun kapsel via

Hier is een basisupdate die iedereen binnen een minuut kan maken. Om te beginnen, zou u, indien nodig, volume bovenop moeten creëren. Maak dan een lage pony en trek je haar niet door tijdens de laatste lus. Tot slot, neem stukjes van je haar en stop ze terug door het elastiek.

Elegante, gevlochten, opgestoken haarstudie

14 Gemakkelijk stap voor stap opgestart kapsels tutorials

Elegant Braided Updo Hairstyle-tutorial via

Om een ​​flatterende look van de updo te krijgen, kun je het bovenste deel plagen om volume over de kruin te creëren. Deel je haar in drie delen en maak de middelste in een knotje achter in je nek. Wikkel twee zijdelen rond het broodje losjes voor een casual-chique stijl.

Gemakkelijk opgestoken kapsel voor lang haar

14 Gemakkelijk stap voor stap opgestart kapsels tutorials

Eenvoudig opgestoken kapsel voor lang haar via

Dit mooie opgestoken kapsel is ‘s morgens heel gemakkelijk te maken voor meisjes. Maak je haar glad met een ronde kam. Trek een klein deel van je haar samen aan twee kanten en zet vast met een haarband. Bevestig de rest met een andere haarband en stop ze door de vorige tot de uiteinden.

Gemakkelijk omvlochten – Do voor medium haar

14 Gemakkelijk stap voor stap opgestart kapsels tutorials

Eenvoudig omvlochten – Do voor Medium Hair via

Dit is een eenvoudig maar toch erg glamoureuze gevlochten kapsel voor dames. Verdeel je haar in twee gelijke delen vanuit het midden en vlecht ze één voor één. Wikkel ze om elkaar heen en stop de uiteinden voor een schone afwerking.

Leuke updo-tutorial voor lang haar

14 Gemakkelijk stap voor stap opgestart kapsels tutorials

Leuke updo-tutorial voor lang haar via

Dit is een mooie opgestoken kapsel voor jonge meisjes. Maak eerst een hoge pony, haal er een stuk uit en wikkel het om de basis. Blijf dit doen totdat al je haar omhoog is getrokken. Definieer de uiteindelijke look met je handen.

Braided Updo-zelfstudie

14 Gemakkelijk stap voor stap opgestart kapsels tutorials

Gevlochten Updo-zelfstudie via

Dit is een zeer trendy manier om een ​​lage knot te creëren. Trek je haar terug in een knot aan de achterkant van je nek terwijl je de zijkanten vrijlaat. Draai ze apart en wikkel ze om de haarband. Voeg ten slotte wat haaraccessoires toe als je wilt.

U kunt meer vinden (updo kapsel tutorials) op prettydesigns.com

14 Gemakkelijk stap voor stap opgestart kapsels tutorials

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir