Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Beste Kapsels

Just another WordPress site

20 Sassy blauwe haarkleuren – Ombre, Balayage, donkerblauwe kapsels

Onze generatie, meer dan wie ook, is geneigd om te spelen met spannende haarkleuren . Van levendige regenboogkleuren tot pastelkleuren met suikerspin, we krijgen gewoon geen genoeg van de wereldvreemde look die deze pittige kleuren met zich meebrengen. Als er één kleur haar is die magie en mysterie voor ogen heeft, is het blauw. Dit is de ultieme keuze voor alle aspirant zeemeerminnen die er zijn en kan er op bijna iedereen mooi uitzien.

Of u nu kiest voor subtiele kleurtonen of opvallende uitspraken, of uw haar lang en vloeiend of kort en bijgesneden is, blauw kan de kleur voor u zijn. Je hebt je favoriete celebs en stijliconen rock saffier sloten zien rocken, dus is het geen tijd dat je zelf de sprong wagen? Als je nog steeds twijfelt over het maken van zo’n grote sprong in de wereld van blauwe tinten, zijn we er zeker van dat deze 20 pittige voorbeelden helpen bij het maken van je mening.

Baby Blue Princess Curls

Zelfs bij een minder indrukwekkende haarkleur zouden deze dikke, perfect gladde krullen er nog steeds prachtig uitzien. Subtiele lila ombre aan de uiteinden van het haar helpt echt om deze schattige, cartoonachtige stijl tot leven te brengen.

Oceaangolven

Deze trapsgewijze blauwe golven zien er bijna uit als een scène uit de oceaan zelf. Tastbaar zacht en vloeiend, met een subtiele mix van donkere en lichtblauwe tinten, zorgt deze stijl voor een plons, waar je ook bent.

20 Sassy blauwe haarkleuren - Ombre, Balayage, donkerblauwe kapsels

Credit

Golven met zijvlecht

Er is een zeer goede reden waarom een ​​Franse vlecht verborgen tussen lange, vloeiende sloten zo populair is bij boho-kuikens over de hele wereld, en deze prachtige stijl is daar een prachtig voorbeeld van. Jij kunt ook wat romantiek brengen in je paarse en blauwe ombre door deze dikke zijvlecht uit te proberen.

Blauwe en paarse dip-kleurstof

We staan ​​pas op nummer vier in onze lijst en we hebben al een paar voorbeelden gezien van hoe mooi blauw en paars samen gaan. Breng deze kleurencombinatie tot het uiterste door te kiezen voor een opvallende, half en halve stijl zoals deze.

20 Sassy blauwe haarkleuren - Ombre, Balayage, donkerblauwe kapsels

Credit

IJzige blauwe krullen

Het kapsel dat dit meisje draagt ​​is klassiek en traditioneel. Het dragen van een ingetogen, mooi gekruld doen als dit is de perfecte manier om wat ouderwetse vrouwelijkheid te houden in je anders schokkende blauwe lokken.

Blauw en wit

We hebben inmiddels meer dan ons grote aantal ombre en dip-dye stijlen gezien. Hoe prachtig deze haartrend ook is, je zou kunnen denken dat er geen manier is om hem te verslaan die nog nooit eerder duizend keer is gedaan. Denk nog eens na; zoals deze look bewijst dat wit blond en pastelblauw perfecte partners in ombre zijn.

Strandgolven

Het kost een behoorlijke inspanning om je haar blauw te maken en vervolgens het onderhoud in stand te houden. Maar dat betekent niet dat je heel veel moeite moet doen in de manier waarop je je lokken vormgeeft. Deze lange en relaxte strandgolven zijn probleemloos en de ideale metgezel voor multi-tonaal blauw.

Zeemeermin vlecht

Het is gemakkelijk om te zien hoe de vlecht van de zeemeermin zijn naam verdiende. Dit kapsel lijkt geschikt voor een sprookje wanneer het wordt gedragen door zelfs een meisje met natuurlijke haren, dus wanneer het wordt gecombineerd met levendig blauwe lokken, ziet het er volledig magisch uit.

20 Sassy blauwe haarkleuren - Ombre, Balayage, donkerblauwe kapsels

Credit

Pastel Rainbow Dip Dye

Door rond te spelen met pasteltinten kun je zoveel verschillende kleuren in één stijl proberen als je wilt, zonder dat het te gewaagd of vetgedrukt is. Er is iets heel zachts en subtiels aan dit lange, van nature gekleurde haar met mooie pastelkleuren aan de uiteinden.

Blonde met blauwe en paarse hoogtepunten

Als je weet dat je een mooie blonde van harte bent en je niet te ver weg wilt van deze flatterende kleur, dan hoef je de gewaagde, blauwe trend niet te missen! Voeg wat textuur en persoonlijkheid toe aan je lange blonde haarlokjes door een aantal levendige hoogtepunten van aqua en lavendel in te voeren zoals deze.

Bruine en blauwe krullen

Wanneer we bruin haar met ombre zien, wordt het gewoonlijk samengevoegd met een natuurlijke tint, zoals een goudblond of een lichtere schaduw van brunette. Niet veel mensen zouden denken om hun haar natuurlijk te laten met overweldigende blauwe uiteinden, maar zoals je hier kunt zien, gaan de twee perfect samen.

Blauwe en witte strepen

Er is iets heel liefs en sixties over de vegende zijpony en retro flip in dit kapsel. De oogverblindende combinatie van ijzig wit blond en paarsachtig blauw is echter grondig futuristisch.

Turkoois en lila Bob

Kortharige meisjes, laat je niet afschrikken door de hoeveelheid aandacht die we tot nu toe hebben besteed aan lange sloten in deze lijst. Een oogverblindende kleur zoals pastelblauw is de perfecte manier om je chique en ruige bob op te fleuren.

20 Sassy blauwe haarkleuren - Ombre, Balayage, donkerblauwe kapsels

Credit

Blunt Bob

Een hardgeslepen stompe bob kan er even verbluffend mooi uitzien als een levendige blauwe tint wordt geverfd. Deze klassieke snit is altijd in stijl en is flatterend op bijna elk type gezicht, dus je kunt er zeker van zijn dat je er ongelooflijk zult uitzien met dit kapsel.

Multi-gekleurde rommelige golven

De enige manier waarop we kunnen denken om een ​​koel, ontspannen kapsel zoals rommelige golven en een volle, dikke pony te verbeteren, is door een reeks regenboogkleuren toe te voegen. De manier waarop het roze haar van suikerspin geleidelijk verdwijnt in lila, dan in blauw en tenslotte, limoengroen is heel fascinerend.

Rechte blauw haar met zwarte streep

Wil je een serieuze verklaring afleggen met je prachtige keuze aan haarkleur? Je kunt het drama gemakkelijk opvoeren door een dikke, dikke zwarte highlight midden in het blauwe haar toe te voegen. De rechte stijl en de franje aan de omlijsting in deze look zijn ook extreem flatterend.

Slanke afgestudeerd bob

Het is moeilijk om een ​​haarsnit te bedenken dat flatterender en tijdloos trendy is dan de gegradueerde bob. Dit slanke, moeiteloos verbluffende gewas ziet er echt betoverend uit met de toevoeging van diepblauwe en zeegroene highlights.

20 Sassy blauwe haarkleuren - Ombre, Balayage, donkerblauwe kapsels

Credit

Hidden Blue

Verborgen haarkleuren zijn nu allemaal rage en het is te zien waarom. Deze stijl laat je niet alleen toe om je blauwe tonen te bedekken als je voor werk conservatiever moet zijn; het ziet er ook ongelooflijk mooi uit wanneer beweging in het haar ervoor zorgt dat de verborgen kleur doorschijnt.

Blauw en lila Up-Do

Bezorgd over hoe je je regenbooggekleurde haar gaat dragen voor een formele gelegenheid? Deze super chique lila en baby blauwe up-do bewijst dat zelfs de brutaalste meisjes er elegant en vrouwelijk uit kunnen zien met een uitgebreide twist.

Black and Teal Waves

Zwart haar is een van de beste basiskleuren om blauw echt op te laten vallen. Kleur de uiteinden van je zwarte haar in een oceaanblauwgroen en je zult zien hoe goed deze twee samengaan. Alsof dat nog niet genoeg was, maken de ontspannen golven deze stijl op de best mogelijke manier af.

20 Sassy blauwe haarkleuren - Ombre, Balayage, donkerblauwe kapsels

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir