Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Beste Kapsels

Just another WordPress site

19 mooie manieren om French Braid Ponytails te proberen

De

Vraagt ​​u zich af hoe u een geheel nieuwe levensstijl kunt toevoegen aan een ouderwetse paardenstaart? Het is makkelijk. Voeg een ! Uitgebreide of zelfs losse vlechten kunnen een aantal prachtig ingewikkelde details toevoegen aan dit eeuwenoude kapsel. Er is zoveel variatie en zo veel verschillende Franse vlechtponytails , dat je zeker de ideale stijl voor je zult vinden. Hier zijn 19 van de mooiste manieren om deze prachtige look te dragen.

Gevlochten paardenstaart

hoeven niet rond de kruin of de bovenkant van je haar te worden gestyled om er fantastisch uit te zien. Houd de vlecht helemaal tot in de paardenstaart om een ​​standaard kapsel te nemen en maak er een visueel opwindende serie van.

Flyaway Braids voor meisjes

Deze super gedetailleerde paardenstaart kan er voor de gemiddelde persoon vrij onmogelijk uitzien, maar het is verrassend eenvoudig om te bereiken. Het werkt door een dun vlechtwerk te weven tot een grotere, enigszins sjofele met losse vliegwinden. Het uiteindelijke resultaat is een kapsel dat lijkt op schattige liefdesharten.

19 mooie manieren om French Braid Ponytails te proberen

Credit

Omgekeerde vlecht paardenstaart voor meisjes

Alsof een Franse gevlochten paardenstaart niet interessant genoeg was, probeer dan de look (letterlijk) om te slaan door het haar aan de onderkant van je hoofd te vlechten in tegenstelling tot de bovenkant. Deze omgekeerde vlecht is een unieke kijk op de trendy stijl die er voor elk meisje cool uit zal zien.

Girls Ponytial Ideas: Twin Braids

Als je niet helemaal kunt beslissen hoe je je Franse vlecht moet dragen, waarom probeer je dan niet zowel de linker- als de rechterkant? Deze dubbele gevlochten stijl past perfect in een stuiterende paardenstaart.

19 mooie manieren om French Braid Ponytails te proberen

Credit

Super Glam Up-Do

Er is zoveel gaande in dit mooie kapsel dat we gewoon niet weten waar te beginnen. Een Franse vlecht die zowel in horizontale als verticale richting gaat, naast grote wendingen aan de wortels van de paardenstaart en perfecte prinses krullen komen allemaal samen om dit blonde haar er vorstelijk uit te laten zien.

Ponytial Ideas: Never Ending Braid

De manier waarop deze vlecht van de top van het haar draait en draait en spiralen helemaal langs de paardenstaart is opvallend en mooi. Probeer dit zelf uit als je het gevoel hebt als een personage uit een sprookje te lijken.

Two Tone Long Braid voor tieners

Multi-tonaal haar ziet er altijd fantastisch uit wanneer het wordt gecombineerd met een ingewikkeld kapsel zoals deze lange vlecht. De karamel en bruine kleuren van dit meisje passen perfect bij elkaar en de voegt een extra dimensie toe aan het haar.

Gebeeldhouwde vlechten

De perfect gebeeldhouwde Franse vlechten in deze paardenstaart lijken bijna op kunstwerken. De dikke vlecht die over de bovenkant van het haar kronkelt en de omgekeerde vlecht aan de onderkant gaat perfect samen. De heldere platinablonde maakt de look perfect af en heeft ons ongelooflijk jaloers gemaakt.

19 mooie manieren om French Braid Ponytails te proberen

Credit

Dikke zij Franse vlecht paardenstaart

Er is iets heel seventies aan deze hippie chick kapsel. Lange, vloeiende zijponystaarten zien er altijd prachtig bohemien uit, maar de toevoeging van een super dikke Franse vlecht die in een losse, enigszins smerige stijl is gebonden, maakt het er nog beter uitzien.

Side Up-Do paardenstaart voor vrouwen ouder dan 40

Opzij geveegd haar is een flatterende manier om te pronken met je perfect gekrulde lokken terwijl je nog steeds je prachtige functies opent. Deze uitgebreide zijvlecht en perfect gekrulde paardenstaart is ideaal voor een glamoureuze avond uit.

Strakke gevlochten paardenstaart voor sport

Een felle hoge paardenstaart , compleet met een kuif en cornrows, is alleen voor meisjes die echt een statement willen maken. Wees gewaarschuwd, dat dit geen relaxte blik is, in plaats daarvan zul je een bekwame kapper en wat vrije tijd nodig hebben, maar het is de moeite waard en je zult niet teleurgesteld zijn door het uiteindelijke resultaat.

Curly Braid – Vlecht in paardenstaart

Krullende meisjes kunnen een gevlochten pony als geen ander wiegen. De

French Braid P onytail Kapsels – Griekse godin

Deze klassieke gouden lokken gevlochten in een slanke, nette vlecht zien er bijna uit als het kapsel dat Aphrodite zelf zou dragen. Als je een extra beetje ingewikkeldheid wilt toevoegen aan een stuiterende paardenstaart , dan is dit de look voor jou.

19 mooie manieren om French Braid Ponytails te proberen

Credit

Dubbele vlechten

Het wordt niet veel mooier dan dit gedetailleerde kapsel. Twee Franse vlechten naast elkaar voegen een kroonachtig effect toe dat deze golvende paardenstaart echt pop maakt.

Triple Braids

Ze zeggen dat goede dingen komen in drieën, en dat is zeker waar voor de super strakke, cornrow stijl vlechten in deze slanke paardenstaart. Je hebt een beetje extra tijd nodig om drie haarsecties in kleine, individuele vlechten als deze te krijgen. Maar we zijn er zeker van dat u het ermee eens zult zijn dat de resultaten de moeite waard zijn.

Aardbei Ombre

Het is moeilijk om te zeggen wat we het meest waarderen aan deze geweldige look. De enorme Franse vlecht op de kruin verdwijnt geleidelijk in een krullende paardenstaart en de subtiele accenten van roze ombre zien er bijna te mooi uit om waar te zijn. Je kunt hier meer haarstijlen van ombre vinden .

Franse gevlochten bob

Laat je niet misleiden door te denken dat alleen meisjes met lange vloeiende lokken de perfect gevlochten paardenstaart kunnen verwijderen. Een korte, chique bob zoals deze kan er net zo mooi uitzien als hij wordt gedragen met vrouwelijke, verwrongen vlechten.

19 mooie manieren om French Braid Ponytails te proberen

Credit

Alice in Wonderland Bow

Een gevlochten paardenstaart is ongeveer zo vrouwelijk en mooi als het wordt. Je zou kunnen denken dat het voor zo’n stijl onmogelijk is om nog meer meisjesachtig of prachtig te worden, maar de toevoeging van een mooi lint gebonden aan een strik als deze brengt het naar een heel nieuw niveau.

Meerdere vlechten

Deze prachtige stijl kost behoorlijk veel tijd en moeite. Het lijkt onmogelijk om de vele verschillende vlechten die tegelijkertijd plaatsvinden bij te houden. Zoek een getalenteerde haarstylist die je deze look kan geven en je zult overal waar je gaat hoofden draaien.

En hier zijn enkele geweldige, voor je, bekijk het hier.

Ben je dol op deze gevlochten paardenstaarten ? Meer informatie op prettydesigns.com

19 mooie manieren om French Braid Ponytails te proberen

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir