Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Beste Kapsels

Just another WordPress site

22 heetste omgekeerde bobs om je geïnspireerd te krijgen

Maak niet de fout om te denken dat het woord ‘bob’ slechts één type kapsel dekt. Deze overkoepelende term dekt zoveel verschillende soorten snit dat het onmogelijk is ze allemaal te tellen. Er is de (of ‘lob), , pixie bob, blunt bob en dan, natuurlijk, een van de meest enduringly populaire stijlen die er zijn; de . Gelijksoortig, maar niet hetzelfde, als een bob met gegradueerde A-lijn; deze chique snit maakt het beste van gestapelde lagen in de kruin en lange lijnen aan de voorkant van het haar.

Het is geen verrassing dat omgekeerde bobs nooit uit de mode zijn geraakt ; dit is tenslotte een uitstekende manier om een ​​voorsprong toe te voegen aan uw kapsel, terwijl het onderhoud nog steeds beperkt is. Net zoals er veel verschillende soorten bobsnit zijn, zijn er ook talloze manieren om je mooie omgekeerde bob te stylen. Hier zijn enkele van onze favorieten om u geïnspireerd te krijgen.

Vegende pony – omgekeerde bob voor dik haar

Je zou vrij ver moeten zoeken om een ​​meer flatterende manier te vinden om je gezicht in te kaderen dan dit. Als je echt van je functies wilt genieten, maar niet de drukte van lang haar wilt, probeer dan deze omgekeerde bob met lange pony aan de zijkant en blonde balayage die aan de voorkant iets lichter is.

Scruffy Chic – Gelaagde Balayage omgekeerde bob kapsel

Er is iets heel elfigs aan deze iets rommelige kinlengte bob, vooral in . Deze look past bij elk meisje dat het geluk heeft natuurlijk van nature dik, veerkrachtig haar te hebben.

22 heetste omgekeerde bobs om je geïnspireerd te krijgen

Credit

Perfect gekruld – omgekeerd bob met zachte krullen

Natuurlijk zijn we niet allemaal gezegend met haar dat vol zit met een stuiterend lichaam. Als je je zorgen maakt dat je sloten er iets te slap uitzien of dat je omgekeerde bob niet echt formeel genoeg is om te dragen bij een glamoureuze gelegenheid, pak je je krultang en draai je rond.

Stromende golven – korte ombre omgekeerde bob kapsel

Normaal gesproken associëren we bohemien vloeiende golven met lang haar. Wie had ooit gedacht dat zo’n hippy chique look zo goed zou kunnen gaan met een omgekeerde bob?

22 heetste omgekeerde bobs om je geïnspireerd te krijgen

Credit

Alles over de rug – Omgekeerde Bob-kapsel Achteraanzicht

Zoals we eerder vermeldden, is een van de belangrijkste kenmerken van een omgekeerde bob de gestapelde, gelaagde kroon. Dit geeft dragers de zeldzame kans om echt focus en moeite in de achterkant van hun haar te steken, net als in deze gekartelde, donkere stijl.

Bold Balayage – African American Inverted Bob Hairstyle

Het is geen geheim dat zonovergoten touches van balayage perfect samengaan met omgekeerde bobs. Deze look laat zien dat je je kleuring niet subtiel hoeft te houden. Ga helemaal uit met goud en zwart. Om je look echt op te laten vallen, voeg je enkele prachtig spiralende krullen toe, een perfecte kapsel voor zwarte vrouwen met dik haar.

Extra korte omgekeerde bob kapsel

Het valt ergens tussen een klassieke omgekeerde bob en een pixie-cut, maar deze bijgesneden snit is genoeg om een ​​gedurfd meisje er cool en eigenzinnig uit te laten zien. Houd de lengte iets langer en strak, terwijl de onderkant van het haar wordt geschoren tot een extreme ondersnit.

Traditioneel omgekeerd bob kapsel met lagen

Op zoek naar de perfecte mix tussen ingetogen en edgy? Deze traditionele bobsnit met volle pony is ontzettend lief en kan een stijlvolle toets aan je look geven. De schuine snit en gevederde lagen creëren echter precies de juiste hoeveelheid rand.

22 heetste omgekeerde bobs om je geïnspireerd te krijgen

Credit

Extreme lagen – gelaagde omgekeerde bob kapsel met pony

Korte, verwarde lagen bij de kruin en extra lange, omkaderende gezichten rond het gezicht zijn voldoende om elke bob van gemiddeld tot verbluffend te transformeren.

Dramatische hoeken – omgekeerde bob kapsel voor steil haar

Deze opvallende snit is ideaal voor iedereen die wil experimenteren met een omgekeerde bob, maar nog niet klaar is om afscheid te nemen van lang haar. Het extreme lengteverschil tussen voor- en achterkant maakt deze stijl tot een echte showstopper.

Two Cuts In One

In plaats van lang te beginnen en geleidelijk naar de achterkant te verkorten, gaat deze snede zeer snel van het ene uiterste naar het andere. De voorste gedeelten zijn de lengte van een halverwege de lengte en de achterkant snijdt dicht naar de nek van de nek.

Volle pony – omgekeerde bob kapsel met pony

Bobs met volle pony zijn het grootste deel van de afgelopen eeuw een vaste stijl geweest. Dit is mogelijk een van de meest chique kapsels in de buurt, maar zou, net als alles, altijd kunnen doen met een update, net als deze warmgekleurde omgekeerde snit.

Cool Cut

Deze grillige update over de klassieke ‘Louise Brooks’ -obbel uit de jaren 1920 is geschikt voor elke fashionista die er is. De vintage korte pony in deze look maakt echt de zwoele make-up pop.

22 heetste omgekeerde bobs om je geïnspireerd te krijgen

Credit

Sweet Treat – Inverted Bob Hairstyle voor dun haar

Er is iets heel liefs aan de combinatie van kleuren in deze slanke, omgekeerde snit. Van de chocoladebruine basistonen tot de stevige karamelhoogtepunten, de mix van tinten is hier helemaal adembenemend.

Warm It Up – Cute Inverted Bob Hairstyle voor meisjes

De zomer is bijna hier, dus is het geen tijd dat je wat warmte aan je haar toevoegt? De warme tonen in deze bob zullen flatterend zijn voor alle soorten huid, van ivoor tot donker. Naast dit, maken het goud en kastanjebruin haar er gezonder uit dan ooit.

Glinsterend Ombre – Ombre omgekeerd bob kapsel voor medium haar

Het wordt niet veel meer trendy dan deze omgekeerde bob. De lichte aardbeienblonde en glanzende zwarte kleuren zien er perfect uit en leuke lagen voegen beweging toe aan het haar.

Rood en zwart Ombre omgekeerde bob kapsel voor zwarte vrouwen

Voor een meer extreme ombre-look, probeer enkele levendige rode tinten toe te voegen aan de uiteinden van je gitzwarte lokken. De volheid en botte snit hier maken de rode uiteinden nog opvallender.

22 heetste omgekeerde bobs om je geïnspireerd te krijgen

Credit

Side Parted Black Bob – Chic Omgekeerde Bob kapsel met bril

Dit is een absoluut schattig kapsel. De diepe scheiding aan de zijkant ziet er bijzonder mooi uit bij meisjes met ronde gezichten. Gedragen met een schattige bril als deze, ziet de snit er behoorlijk geeky chic uit.

Choppy Curls – Inverted Bob Hairstyle voor golvend haar

Fijn gekrulde, schokkerige lagen maken zelfs het dunste haar stuiterig en vol lichaam. Dit is vooral het geval wanneer het haar is ingekleurd in prachtig rood en goud ombre. Deze snit is perfect voor dik haar.

Rose Gold – Zijaanzicht van omgekeerde bob kapsel

Inverted Bob Hairstyle 2017 – Er is geen twijfel mogelijk dat rose goud nu de populairste kleur is. Sommige mensen wiegen het op hun telefoons, sommige op hun sieraden en anderen op hun kleding en schoeisel. Waarom niet opvallen tussen de menigte door te gaan voor een all-over rose gouden bob met een hoog gestapelde rugleuning?

Diagonal Lines – Trendy rode omgekeerde bob kapsel

Chique korte haarsnit voor 2017 – Alsof de warme rode tonen van deze bob niet mooi genoeg waren, spelen de diagonale lijnen in de snit mee met het concept van de omgekeerde bob en voegen ze een serieuze structuur aan het haar toe.

Super slank

Wanneer de snit van je haar net zo opvallend is als dit, hoef je niet helemaal uit te gaan van de kleur. Houd de tonen van je sloten natuurlijk met slechts een paar blonde hoogtepunten en je zult er zeker schitterend uitzien.

22 heetste omgekeerde bobs om je geïnspireerd te krijgen

Credit

22 heetste omgekeerde bobs om je geïnspireerd te krijgen

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir