Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Beste Kapsels

Just another WordPress site

12 eenvoudige kapsels voor alle en alle luie meisjes

Elke ochtend je lui meisje bent zoals ik, vind je manieren om je haar te doen zonder warmte te gebruiken en manieren om er schattig uit te zien zonder dat je ‘s morgens al je tijd opgebruikt. Hier zijn 12 voor elke en alle luie meisjes om te proberen!

1. Gemakkelijke kapsels voor luie meisjes

12 eenvoudige kapsels voor alle en alle luie meisjes

Via

Als je warmte op je haar moet gebruiken of als je echt van krullend haar houdt maar niet van de kwast, probeer dan deze methode. Het enige wat je hoeft te doen is je haar in een hoge paardenstaart op te steken, af te snijden en te krullen. Als je krullen een beetje zijn afgekoeld, haal je het haarelastiek eraf en daar heb je het. Je hebt rommelige krullen die je voor die dag kunt dragen of misschien zelfs de volgende dag als je niet van plan bent je haar te wassen.

2. Gemakkelijke kapsels voor luie meisjes

Als u geen zin heeft om warmte te gebruiken, is deze methode eenvoudig en kan u de avond ervoor worden gebruikt. Het enige wat je hoeft te doen is delen van je haar nemen als het vochtig is en het verdraaien. Leg ze dan in kleine knotjes op je hoofd en dan vlak voor het slapengaan, haal ze eruit zodat ze twee vlechten zijn waar je op kunt slapen. Nadat je bent opgestaan, pak je ze uit en heb je zwoele golven die je de hele dag kunt dragen.

3. Easy Ombre-kapsels voor luie meisjes

Dit is een andere manier om krullen te krijgen zonder dat je er warmte op hoeft te gebruiken. Voor deze look heb je alleen een haarelastiek nodig, een spuitfles met water of vochtig haar, krokodillenklemmen en haarlak. Plaats eerst je haar in een hoge paardenstaart en gebruik kleine tot middelgrote secties. Als je haar vochtig is, hoef je het niet te besproeien, maar als dat niet zo is, spuit dan een beetje water op dat gedeelte. Gebruik dan twee vingers, krul het haar op en knip het vervolgens vast om het bij elkaar te houden. Zodra je je hele paardenstaart gekruld hebt, bespuit het met wat haarspray. Nu hoeft u alleen nog maar te laten drogen door het te laten drogen of door uw föhn op de koude stand te laten staan ​​om het haar te laten drogen. Neem vervolgens de clips en het elastiek naar buiten en daar heb je het.

4. Gemakkelijke kapsels voor luie meisjes – De Simple Twisted Bun Updo

5. Gemakkelijke kapsels voor luie meisjes – Romantci twisty bun updo

Dit is een andere manier waarop het luie meisje een ander type broodje kan bereiken. Als je je wat informeler voelt of als je iets anders wilt, kun je deze tutorial gebruiken. Je legt je haar in pigtails achterin je hoofd en vlecht ze allebei. Zodra ze allebei zijn gevlochten, vormen ze een knot en dan ben je klaar om te gaan. Dit is een geweldige !

6. Easy Hairstyles voor Lazy Girls – Easy Daily Updo voor vrouwen

7. Gemakkelijke kapsels voor luie meisjes

Dit kapsel werkt op elke haartextuur en zal eruit zien alsof je er veel meer moeite voor doet dan je eigenlijk deed. Verzamel wat haar aan de achterkant van je kruin en vlecht het losjes. Na het vlechten masseer je de zijkanten van de vlecht om deze voller te laten lijken en dat is jouw kapsel. Het voegt iets extra toe als je je haar draagt ​​en niet echt zin hebt om iets anders te doen.

8. Gemakkelijke kapsels voor luie meisjes

9. Gemakkelijke kapsels voor luie meisjes

10. Gemakkelijke kapsels voor luie meisjes

Je kunt het uiterlijk dragen alsof het op de foto staat of je kunt een extra stap toevoegen. Je kunt het inpakken van de rest van het broodje rond beëindigen om het op Prinses Leia te laten lijken of als je een meer gepolijste look wilt hebben.

11. Gemakkelijke kapsels voor luie meisjes

Dit kapsel tilt de paardenstaart naar een heel ander niveau en kost niet veel meer tijd dan je haar in een paardenstaart te steken. Je verzamelt al het haar aan de achterkant van je hoofd en steekt het in een lage paardenstaart. Nadat je de paardenstaart hebt vastgemaakt, ga je een paar centimeter omlaag en voeg je nog een elastiek toe. Waaier het deel uit en ga dan door tot je geen haar meer hebt of laat het uiteinde van je paardenstaart rusten. Als je niet graag in je achterhoofd werkt, beweeg je je paardenstaart naar de zijkant als je klaar bent met de eerste en ga je verder met de stappen van boven.

12. Gemakkelijke kapsels voor luie meisjes

Dit laatste kapsel zit vol met tonnen verschillende opties voor het luie meisje. Ze gebruikt slechts een paar gereedschappen die meestal een haarborstel, haarelastiek en bobby-pinnen bevatten. Een van mijn favorieten moet zijn wanneer ze twee kleine secties aan weerszijden van haar hoofd vlecht en vervolgens haarspeldjes op de achterkant van haar hoofd gebruikt, waardoor een melkachtige vlecht aan de achterkant van het hoofd wordt gemaakt. Het is een eenvoudige en moeiteloze boho-haarstijl die voor elk type evenement kan worden gebruikt.

Hopelijk vond je enkele haarstijlen om te proberen en sommige die je tijd bespaarden voordat je klaar bent. U kunt meer kapsels vinden op prettydesigns.com!

12 eenvoudige kapsels voor alle en alle luie meisjes

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir