Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Beste Kapsels

Just another WordPress site

20 Pretty Cute Easy Waterfall kapsels voor meisjes

Waar denk je aan als je aan een waterval denkt? Deze natuurlijke wonderen worden vaak beschouwd als absoluut adembenemend om naar te kijken, adembenemend ingewikkeld en vol trapsgewijze golven. Precies dezelfde dingen kunnen gezegd worden voor het kapsel dat zijn naam deelt met deze prachtige plekjes van de natuur. Watervlochten zijn al honderden jaren in stijl en zijn meer trendy en verbluffend dan ooit tevoren. Ondanks dat ze eruit zien als iets uit een sprookje, zijn deze gedetailleerde vlechtjes verrassend eenvoudig te recreëren. Het enige wat u hoeft te doen is de vlecht in lange, vloeiende sloten te vlechten zoals in deze 20 mooie voorbeelden.

Half Up Half Down Waterfall-kapsel voor dames

Op zoek naar een prachtige manier om te pronken met je glanzende brunette-lokken? Deze watervalvlecht duwt de kroon omhoog in een heel subtiel, enigszins rommelig bijenkorfeffect.

Fairy Hair – cute Waterfall braid voor meisjes

Nogmaals, we kunnen zien hoe perfect blonde en bruine balayage met watervalvlechten gaat. Probeer deze eenvoudige maar ingewikkelde stijl voor jezelf uit en je zult je als een prinses voelen in een sprookjesachtig verhalenboek.

20 Pretty Cute Easy Waterfall kapsels voor meisjes

Credit

Bohemian Braid – Leuke hohemian-stijl Waterfall braid voor dames

Deze zoete zijvlecht is in een baretstijl gebonden. Er is iets heel romantisch aan deze look, die kan worden gedragen met rommelige, golvende lokken van elke lengte of kleur.

Super lang – schattige waterval vlecht voor meisjes met lang haar

Iets aan de watervalvlecht in deze superlange en weelderige lokken doet ons denken aan Queen Cersei van Game of Thrones. Als je op zoek bent naar een manier om je stromende lokken te laten pronken terwijl je ze beheersbaar en onder controle houdt, dan is dit de look voor jou.

20 Pretty Cute Easy Waterfall kapsels voor meisjes

Credit

Auburn Crown – leuke waterval vlecht voor dating en avondje uit

De vlecht in dit kapsel is in een losse en verwrongen stijl gebonden. Zelfs de accessoires die worden gebruikt om de vlecht vast te zetten, zijn prachtig bohemien. Alsof dat nog niet genoeg was, kunnen we niet genoeg krijgen van die warme, vurige rode schaduw.

Blonde krullen – achteraanzicht van brunette tot blond ombre Watervlechtpatroon voor meisjes

De vleestechniek die in deze stijl wordt gebruikt, is ongelooflijk eenvoudig en ontspannen. Het enige wat je hoeft te doen om deze relaxte look na te bootsen, is door een ontspannen, gevlochten vlecht in de achterkant van je bouncy blonde krullen te leggen.

Red Dip Dye – schattige vlecht voor meisjes

Een verward web van waterval vlechten in een verbluffend multi-tonaal blond haar is mooi genoeg op zichzelf. Als je je kapsel echter wilt laten opvallen, voeg dan een eigenzinnige toets toe, zoals deze levendige rode punten.

Ombre Braid – easy Waterfall-vlecht voor meisjes

De schoonheid van dit kapsel zit allemaal in de kleine, ingewikkelde details. We houden van de manier waarop de contrasterende gouden en bruine ombre wordt getoond door de looping waterval vlecht in de achterkant van het haar.

20 Pretty Cute Easy Waterfall kapsels voor meisjes

Credit

Subtle Braid in Waves – easy Waterfall-vlecht voor schouderlang haar

Laat je innerlijke hippie-kuiken los door dit kapsel uit te proberen. Lange, vloeiende, asbruine golven staan ​​hier centraal, maar die dunne, diagonale watervalvlecht voegt precies de perfecte hoeveelheid detail toe aan de look.

Verdubbel

Wat is er mooier dan een verbluffend gebeeldhouwde watervalvlecht? Twee natuurlijk! Deze dubbele probleemstijl ziet eruit alsof het geschikt zou zijn voor een echte Griekse godin. Wees echter gewaarschuwd dat dit complex niet gemakkelijk of snel te bereiken zal zijn, dus het is misschien het beste bewaard voor speciale gelegenheden.

Balayage Curls

Pronk met uw multi-tonale balayage in meer mooie details dan ooit tevoren met een zijwatervlechtwerk. Deze look is met name geschikt voor meisjes met van nature dik of bossig haar die willen pronken met hun indrukwekkende sloten terwijl het houden wordt teruggetrokken en beheersbaar.

Krullende krullen

We kunnen ons geen meer glamoureuze of meisjesachtige look voorstellen dan dit. Of je haar nu van nature krullerig is of je moet deze springerige spiralen maken met een krultang, een gedraaide watervalvlecht ziet er prachtig uit.

Vurige Balayage

De combinatie van kleuren in dit golvende haar doet ons denken aan een flikkerende vlam. Een watervalvlecht met losse kroon ziet er prachtig uit wanneer hij wordt gecombineerd met rode, bruine, gember en blonde strepen.

20 Pretty Cute Easy Waterfall kapsels voor meisjes

Credit

Rokerig zilver

Als je haarmode de laatste paar seizoenen hebt gevolgd, dan weet je dat zilver haar nu een van de grootste trends is. Voeg wat zilverklonters toe tijdens je lange blonde golven als je je watervalvlecht er unieker dan ooit wilt laten uitzien.

Strandgolven

Een van de beste dingen aan een eenvoudige stijl zoals een watervalvlecht is dat deze kan worden toegevoegd aan vrijwel elke losse haarstijl. Trakteer jezelf op een zomerse sfeer door je zonovergoten blonde lokken in losse strandgolven als deze te dragen en een gedraaide watervalvlecht toe te voegen.

Lob

De lange bob of ‘lob’ is een van de heetste knipbeurten van de afgelopen jaren. Houd je lengte net onder de schouders en voeg kastanjebruine en nootmuskaatbruine highlights toe om je waterval vlecht er zo grillig mogelijk uit te laten zien.

highlights

Een van de beste dingen van watervlechtvlechten is de manier waarop elke haarvleugel eruit springt. Als je haar hebt gemarkeerd, zoals dit model met gouden blonde highlights tegen een zachte basis, dan zul je dol zijn op de definitie die deze stijl aan je haar toevoegt.

20 Pretty Cute Easy Waterfall kapsels voor meisjes

Credit

Purple Mane

Verzacht je opvallende stijl met een watervalvlecht zoals deze. Deze haarkleur is perfect paars en een gegarandeerde head-turner. De zacht gevlochten stijl voegt echter een vleugje vrouwelijkheid toe, vooral met die mooie bloemvorm.

Lang en slank

Je watervalvlecht kan op een manier worden gedragen die je kleur uitstraalt, vooral als je stevige hoogtepunten als deze hebt. De strepen van karamel vallen echt op tegen de pokervrije, chocoladebruine basiskleur. Houd je sloten strak en glanzend als je deze stijl wilt rocken.

Touch of Texture

Als je bang bent dat je haar plat of dof is, maar niet iets te drastisch wilt doen om het op te fleuren, dan is een watervalvlecht ideaal voor jou. Deze kleine, mooi gevlochten vlecht in de zijkant voegt precies de juiste hoeveelheid textuur toe aan dit zoete rode kapsel.

20 Pretty Cute Easy Waterfall kapsels voor meisjes

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir