Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Beste Kapsels

Just another WordPress site

20 Trendy grijze en zilveren haarstijlen voor de lente

De lente is hier en het is het seizoen voor verandering. Als je recente haartrends hebt gevolgd, zul je de populariteit van zilveren sloten niet hebben kunnen missen. Deze edgy schaduw is de ultieme kleur voor elke toegewijde mode-volger die zich absoluut graag onderscheidt van de massa. In combinatie met wit, zilver haar is helderder en brutaler dan ooit tevoren. We zijn helemaal weg van deze ijzige combinatie van kleuren en geloven dat het een ideale nieuwe look zou zijn om dit voorjaar uit te proberen. Het is belangrijk op te merken dat dit geen ‘doe-het-zelf’-stijl is.

Als je dit seizoen jezelf in een sexy zilveren vixen gaat veranderen, is het essentieel dat je naar een beroepskleurstof gaat die expertise heeft op dit gebied. Het is ook belangrijk dat je je op voldoende restauratie en onderhoud voorbereidt, vooral als je van nature een donkerharig meisje bent. Hier zijn 20 prachtige manieren om te pronken met je zilveren en grijze haar.

Haar bloem

Waarom zou je een bloemaccessoire bij je dragen als je je haar in een bloeiende bloemvorm kunt veranderen? Dit is een serieus indrukwekkende stijl die kan worden gecreëerd door het haar voorzichtig in een roosachtige structuur te laten lussen.

Losse kroonvlechten

Witte en zilveren strepen zien er prachtig uit wanneer ze worden gedragen met multi-tonale blonde en bruine balayage. Deze verbluffende combinatie van kleuren wordt benadrukt door de romantische, losjes vloeiende kroonvlecht waarin het is gestyled.

20 Trendy grijze en zilveren haarstijlen voor de lente

Credit

Melkmeisje vlechten

Alsof ijzig wit haar er niet al geschikt uitzag voor een sprookjesprinses, zal deze Europees geïnspireerde gevlochten stijl je terugvoeren naar de middeleeuwse dagen van ridders en maagden. Losse golvende lokken aan de voorkant werken het uiterlijk bij en maken het geheel er zorgeloos en romantisch uit.

Franse draai

De kleur van deze chique up-do is iets subtieler dan andere witte en zilveren stijlen. Deze schaduw is de perfecte mix van warm goud en ijzige blond en die Franse draai is verrassend eenvoudig om te creëren voor iets stijlvols.

20 Trendy grijze en zilveren haarstijlen voor de lente

Credit

Curly Bob

Schattige kleine krullen als deze laten perfect de glinsterende tonen van zilver en wit zien. De kleur van deze bob heeft bijna een heel lichtblauwe tint en ziet er geweldig uit in de lentezon.

Glad Bob

Zorg ervoor dat je lokken strak recht zijn en voeg een diepe zijscheiding toe om deze bob te herscheppen. Het ziet er helemaal fris en stijlvol uit, vooral gedragen met zo’n witte, heldere tint.

Platinum Pixie

Het is geen geheim dat Pixie-gewassen jong en vol plezier zijn. Deze schokkerige snit geeft textuur aan het haar en kan uw eigenschappen laten zien op hun allerbest. We kunnen geen genoeg krijgen van die perfecte platinablonde kleur.

Superkorte Pixie

Hier is een ander, heel ander voorbeeld van hoe perfecte pixie-gewassen eruit kunnen zien. Deze stijl is extreem kort en dicht bij het hoofd geknipt en heeft vervolgens overal een prachtige schaduw van zilver geverfd.

20 Trendy grijze en zilveren haarstijlen voor de lente

Credit

Side Sweep

Dit korte kapsel is er een voor uitgaande meisjes die zich echt willen onderscheiden van de rest. De asymmetrische snit wordt geschoren in een ondersnijding aan de ene kant en links lang en slap aan de andere kant. Die verblindende witte tint is de ideale kleur voor zo’n gedurfde taak.

Pompadour

Het is moeilijk voor te stellen dat een kapsel er strak en stijlvol uitziet. De Mohawk-achtige buzz-cut is lang op de top gelaten en was omhoog en terug om een ​​rock-‘n-roll-achtige vorm te creëren. Sluit de rock chick-vibe af door je haar te verbranden met licht platina.

Ombre Waves

We konden de hele dag naar deze prachtige haarkleur staren. De mix tussen wit, platina blond en iets donkerder blond is zo geleidelijk en subtiel dat het er bijna natuurlijk uitziet, maar de donkere wortels voegen een rebelse voorsprong toe. We houden ook van de manier waarop de lange golven in een A-lijn vorm zijn gesneden.

Slank en recht

Deze glanzende witte tint ziet er vooral indrukwekkend uit wanneer hij wordt gedragen op perfect rechte, middellange sluizen als deze. Wees gewaarschuwd dat je haar er zo helder en wit uitziet dat je misschien een paar tinten op wilt doen!

Klassieke golven

Heb je ooit jaloers gekeken naar de kapsels van vintage pin-up girls en scherm sirenes? Deze diep gescheiden golven lijken geschikt voor de jaren 1940, maar de pasteltint van zilverachtig blauw voegt een zeer moderne draai toe.

20 Trendy grijze en zilveren haarstijlen voor de lente

Credit

Ombre met wortels

Er is iets heel rockigs aan het dragen van donkere wortels met lichtblond haar. Ontketen je innerlijke rebel door deze looks op lange strandgolven uit te proberen.

Platinum Princess

Het bereiken van een kleur zo helder en licht als deze kost een beetje tijd, moeite en bleken. Dit is zeker geen look voor luie meisjes, want het vereist ook constant onderhoud. De resultaten laten je echter kijken en je klaar voelen voor de rode loper.

Ashy Bob

Dunne strepen van wit en zilver halen het beste uit deze kaaklengte. We houden van de snit en deze chique kapsel zal ongelooflijk gemakkelijk te stylen zijn.

Grote krullen

Als je het geluk hebt om natuurlijke krullen te hebben die zo groot en mooi veerkrachtig zijn als deze, dan kun je garanderen dat ijzig blond haar bij je past. Dit model heeft een gouden huidskleur en donker haar, dus heeft ze er verstandig voor gekozen warmere tinten blond toe te voegen, wat haar kleuring complimenteert.

20 Trendy grijze en zilveren haarstijlen voor de lente

Credit

Gevlochten golven

Je kunt je witte en blonde balayage balayage laten uitzien voor een sprookjesprinses door een vleugje fishtail vlechten achter in het haar toe te voegen. Deze prachtige vlechten komen samen om een ​​centrale stijl te vormen.

Edgy Bob

Kapsels komen niet veel meer trendy of edgy dan deze. Donkere wortels vallen echt op tegen de bleke zilveren tint, waardoor een kroonachtig effect ontstaat. Het haar zelf is in een puntige, rechte bob gesneden.

Trio van vlechten

Open je gelaatstrekken in een ingewikkelde stijl door kleine delen van het haar terug te trekken in drie vlechten. Dit is ongelooflijk eenvoudig en ziet er bijna magisch uit met die kleine vlechten.

Opslaan

20 Trendy grijze en zilveren haarstijlen voor de lente

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir