Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Beste Kapsels

Just another WordPress site

20 leuke gedraaide kapsels voor natuurlijk haar – Afro-Amerikaanse haarideeën

Het is bekend dat geen haartextuur zo aanpasbaar is aan zoveel verschillende stijlen als (ook bekend als touwvlechten of Senegalese vlechten) zijn enkele van de beste voorbeelden van precies dat. Dit kapsel is een uitstekende optie voor zwarte vrouwen, omdat het wonderen doet om je haar te beschermen door het in goede conditie te houden en te helpen groeien.

Niet alleen dat, maar wendingen zien onmiskenbaar mooi uit op allerlei meisjes en, belangrijker nog, ze zijn erg leuk! Als je zin hebt om te spelen met een frisse nieuwe look, waarom kies je dan niet voor dit altijd modieuze kapsel en krijg je vandaag nog een draai?

Micro Twist paardenstaart

Als je wendingen net zo fijn en ingewikkeld zijn als deze, kunnen ze worden gestyled in zowat elk kapsel en omhoog of omlaag worden gedragen. Van een afstand lijken micro-wendingen net als strakke krullen, daarom zien ze er zo geweldig uit wanneer ze getint zijn met een aardachtige okerkleurige schaduw en gekruld aan de uiteinden.

Kort en dik

Je kunt een chique stijl zoals deze bob rocken terwijl je je haar nog steeds in twist-vlechten draagt. Deze stevige kronkels zien er ongelooflijk uit wanneer ze kort gedragen en gekruld zijn aan de uiteinden en de fel gouden highlights zijn verbazingwekkend gratis.

20 leuke gedraaide kapsels voor natuurlijk haar - Afro-Amerikaanse haarideeën

Credit

Twisted Ombre-kapsel voor halflang haar

Fleur je strakke wonden op door wat kleur door je hele haar te verspreiden. De verbluffende tint blond aan het uiteinde van deze wendingen ziet er prachtig uit tegen de glanzende zwarte achtergrond.

Side paardenstaart voor Afro-Amerikaanse vrouwen

Wilt u uw gelaatstrekken ontgrendelen terwijl u nog steeds uw lange, springerige wendingen trotseert? Deze opgestoken paardenstaart is de perfecte manier om precies dat te doen. Het is ongelooflijk snel en gemakkelijk te doen en kan dagelijks worden gedragen.

20 leuke gedraaide kapsels voor natuurlijk haar - Afro-Amerikaanse haarideeën

Credit

Chunky Ombre twisted kapsel voor kort haar

Dit is een goed voorbeeld van hoe prachtige ombre kleuren kunnen kijken naar dikke, dikke wendingen. Zwart en karamelbruin werken prachtig samen en die korte lengte is chic en volledig flatterend.

Twisted Black-kapsel voor zwarte vrouwen

Deze spiraalvormige wendingen zijn ongeveer net zo krullend als mogelijk – en we houden ervan. Pronk met uw leuke persoonlijkheid door delen van uw verwrongen haar te krullen en op te bergen om structuur en textuur te creëren.

Twisted Super High Paardenstaart voor Afro-Amerikaanse vrouwen

Deze gedraaide paardenstaart is opgestapeld op de top van het hoofd op een manier die ervoor zorgt dat de botstructuur van elk meisje er absoluut goed uitziet. Alsof deze kinky up-do op zichzelf niet cool genoeg was, zijn we dol op de zilveren accessoires die aan de uiteinden zijn toegevoegd.

Twisted Subtle Ombre-kapsel voor vrouwen met dik haar

De manier waarop dit model haar helemaal naar één kant heeft geveegd, toont precies hoe dik en vol diepte deze verwrongen vlechten zijn. Ingetogen accenten van honingblond ombre door het hele haar accentueren deze textuur en maken het uiterlijk perfect.

20 leuke gedraaide kapsels voor natuurlijk haar - Afro-Amerikaanse haarideeën

Credit

Twisted Suicide Roll kapsel voor natuurlijk haar

Als je je voorstelde dat je dikke wendingen niet opgespeld konden worden in een uitgebreide up-do, denk dan opnieuw na. De manier waarop die vlechten aan de voorkant zijn gestyled tot een vintage ‘zelfmoordrol’ is klassiek mooi.

Twisted Pixie-kapsel voor zwarte vrouwen

Een van onze favoriete dingen over wendingen is dat ze net zo lang of zo kort gedragen kunnen worden als je wilt. Dit superkorte, conservatieve gewas is een geweldige manier om te pronken met je grote ogen en prachtige functies.

Senegalese twists

Bind je karamel en zwarte ombre Senegalese wendingen in een stapel op de bovenkant van je hoofd om deze look na te bootsen. Dit creatieve kapsel is perfect voor zowel formele als informele gelegenheden, voegt hoogte en structuur toe en laat de wereld zien hoe cool je bent.

Red Twisted Bun Updo voor Afro-Amerikaan

De levendige rode tint van deze dunne wendingen past perfect bij de rijke bruine huidskleur van het model. Zoals je kunt zien aan dit stijlvolle bolletje aan de voorkant van het haar, kunnen deze wendingen worden gebeeldhouwd in elke stijlvolle stijl die je leuk vindt.

Losse twists

Er is iets heel hippie chic aan deze coole stijl. U kunt ook uw mooie bohemien kant laten schijnen door te kiezen voor licht geaccentueerde wendingen die in een losse, gelaagde look worden gedragen.

20 leuke gedraaide kapsels voor natuurlijk haar - Afro-Amerikaanse haarideeën

Credit

Baby-vlechten – gedraaid donker tot blond ombre kapsel voor kort haar

Je zou vrij ver moeten zoeken om een ​​kapsel te vinden dat zo zoet is als deze kleine, kleine wendingen. Het contrast tussen honingblonde en gitzwarte wortels ziet er verbluffend uit voor zo’n korte stijl. Dit is met name perfect voor elk meisje dat gemakkelijk hanteerbaar haar wil zonder problemen.

Regal Twists – Chic twisted kapsel voor natuurlijk haar

Je kunt de stijl van Koningin Cleopatra zelf met deze stijl omhelzen. De toevoeging van een gouden art-deco-achtige zendspoel zorgt ervoor dat deze funky wendingen niets minder dan magisch lijken.

Twisted Bob

Wat is er niet dol op dit kapsel? De gitzwarte wendingen zijn een gemakkelijk hanteerbare lengte en grootte, niet helemaal micro en niet behoorlijk dik. Draag ze in een kaaklengte-bob zoals deze, met de voorkant naar achteren gedrukt om je gezicht te onthullen, en je zult je nooit meer zorgen hoeven te maken dat je je sloten opnieuw in model kunt brengen.

Cherry Red Bob

Alles aan dit kapsel is behoorlijk verbluffend. Die kersrode tint ziet er prachtig uit naast de huidskleur van het model en de lengte van de bob is kort en chic. Een van de beste dingen over wendingen is dat je kunt spelen met verschillende stijlen, zoals deze vegende pony aan de zijkant.

20 leuke gedraaide kapsels voor natuurlijk haar - Afro-Amerikaanse haarideeën

Credit

Kinky twists

Houd je niet zo van hoe veelzijdig Afro-haar kan zijn – vooral als het is verwrongen tot kinky vlechten als deze? Hier zijn slechts vier van de vele verschillende kapsels, zowel op en neer, waarmee u kunt experimenteren als u kiest voor dit tijdloze kapsel.

Gekrulde touwwendingen

Je zou misschien niet denken dat je meer vorm of volume aan je prachtige touwdraaien moet toevoegen dan ze al hebben. Deze perfect gekrulde look laat echter zien wat een verschil een beetje tijd en styling kan maken voor uw uiterlijk. Dit is ideaal voor formele en glamoureuze evenementen.

20 leuke gedraaide kapsels voor natuurlijk haar - Afro-Amerikaanse haarideeën

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir