Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Beste Kapsels

Just another WordPress site

22 Heetste eenvoudige korte kapsels voor vrouwen

Een van de grootste fouten die meisjes kunnen maken, is geloven dat ze lange, vloeiende lokken moeten hebben om er vrouwelijk en sexy uit te zien. Hoewel lang haar, natuurlijk, absoluut adembenemend kan lijken op allerlei meisjes, hoef je niet op deze stijl te vertrouwen om er persoonlijk uit te zien. De zomer komt snel naderbij en daarmee komt warm weer en veel frisse nieuwe stijlen. Om deze reden is het nu de best mogelijke tijd om een ​​duik te nemen en een prachtig kort kapsel te maken. Er is geen weg terug als u ervoor kiest om uw lange sloten af ​​te sluiten, dus het is enorm belangrijk dat u de perfecte stijl voor u kiest. Of je nu kiest voor een gestroomlijnde bob of een schokkerig pixiegewas, je vindt hier zeker veel inspiratie in de 22 mooiste korte kapsels.

Caramel Swirl

Dit zoete kapsel lijkt bijna goed genoeg om te eten. Houd het haar aan de zijkanten kort maar langer en licht golvend bovenop om deze vleiende vorm opnieuw te creëren. De combinatie van honingblond en karamelbruin vermengt zich perfect, vooral op kort swirly haar.

Ijskoningin

Wat is slanker en mooier dan een platina blonde / zilveren pixie-snit? Deze prachtige stijl is tot in de perfectie afgesneden, compleet met een lange zijrand. Alsof dit nog niet genoeg was, complimenteren de ijzige tonen de bleke huid van het model.

22 Heetste eenvoudige korte kapsels voor vrouwen

Credit

Cherry Layers

Het is moeilijk om te zeggen waar we het meest van houden met deze schokkerige pixie-uitsnede. De kersenrode kleur ziet er prachtig uit op alle huidtinten en de schuine snit, met meerdere lagen en een hoog gestapelde rug, ziet er helemaal uit op trend.

Cherry Streaks, Graduated Bob

Vasthoudend aan het schattige kersenrode kleurenschema, is deze gebogen bob strak en recht aan de voorkant met gestapelde, schokkerige lagen aan de achterkant. De kleur is perfect voor iedereen die niets te gewaagd wil doen.

22 Heetste eenvoudige korte kapsels voor vrouwen

Credit

Zilver en blonde Pixie

Een manier om een ​​klassieke pixie-crop bij te werken, is door te experimenteren met verschillende kleuren en zilveren tonen zijn op dit moment helemaal trendy. Verven de onderkant van je korte snit een glinsterende tint zilver en houd de bovenkant en ijzige blonde voor een echt leuke uitstraling.

Choppy Pixie met Ombre

Dit is een klassieke bijgesneden snit die keer op keer bewezen is om er flatterend uit te zien bij meisjes van alle grootten, leeftijden en gezichtsvormen. De geleidelijke ombre vervaagt van blond naar bruin voegt definitie toe aan het haar en maakt de woelige lagen duidelijker.

Asymmetrische Pixie

Een scheef geknipt pixiegewas zoals dit is de perfecte manier om met je functies te pronken. Houd een kant een beetje lang om je gezicht in te kaderen terwijl de andere kant kort genoeg is gesneden om je ogen en bottenstructuur te openen.

De Peter Pan

Dit ondeugende bordeauxrode gewas is een absolute must voor elk meisje met grote ogen en een mooie botstructuur. De vele gekartelde lagen zijn perfect omkaderd en zorgen ervoor dat je er volledig jong uitziet.

22 Heetste eenvoudige korte kapsels voor vrouwen

Credit

Gepolijst zilver

Deze perfect gepolijste pixie ziet er prachtig uit met korte, gestapelde lagen en een dramatisch gebogen pony. De kleur is zo’n verrassende tint witblond dat hij bijna een tint van ijzig zilver heeft. Als je van dit pixie-kapsel houdt , kun je hier meer vinden .

Platinum Pixie

Een ijzige schaduw van platinablonde gecombineerd met een dramatisch gehoekte snit en stekelige lagen zorgt ervoor dat iedereen opvalt in de menigte. Kies voor de witste tint blonde en superkorte lagen om deze look opnieuw te creëren.

Rose Gold

Er is iets heel romantisch aan de zachte roze kleur van deze magische pixie-snit. Probeer een subtiel vleugje pastel op deze manier als je wilt experimenteren met leuke kleuren, maar niet iets te bruisends wilt doen.

Alles over de achterkant

Een van de beste dingen bij het rocken van een pixie cut is dat het een zeldzame kans is om met je haar te pronken. Houd de lagen van je witte, blonde gewas kort en gestapeld als je het drama echt achterin wilt houden.

Pastel Blue Reverse Ombre

Wanneer de meesten van ons ombre haar met een gewaagde kleur voorstellen, stellen we een natuurlijke tint voor met een regenboogtint onderaan het haar. Omgekeerd ombre draait de stijl ondersteboven door te beginnen met de gewaagde kleur en vervaagd tot iets subtielers. Deze pastelblauwe, afgestudeerde bob bewijst hoe ongelooflijk omgekeerd ombre eruit kan zien.

22 Heetste eenvoudige korte kapsels voor vrouwen

Credit

Superkort

Houd je korte pixie geknipt en bijgesneden met een paar subtiele lagen als je een haarsnit wilt dat ongelooflijk eenvoudig te beheren is terwijl het er toch stijlvol uitziet.

Ondersnijden met ongelijkmatige lagen

Deze super edgy snit is de perfecte mix van sexy en tomboyish. In plaats van een geleidelijke verdwijning, ga rechtdoor van een geschoren onderlaag naar schokkerige, warrige lagen om je stijl spannend te houden.

Koel, afgezwakt gewas

Hier is nog een voorbeeld van hoe prachtig pastelblauwe tinten gepaard gaan met korte pixiesneden. Deze kleur is de perfecte mix van levendig en subtiel, en ziet er zeker cool uit bij meisjes met alle huidtinten.

Side Sweep

Houd het vleiend met veel lange lagen en een gezicht in de zijpony. Deze snit is veelzijdig genoeg om de stijl om te wisselen wanneer je maar wilt, maar kort genoeg om gemakkelijk hanteerbaar te blijven.

22 Heetste eenvoudige korte kapsels voor vrouwen

Credit

Smerige lagen

Als je korte pixiesnit is gestapeld met lagen in de rug, heb je niet het gevoel dat je ze altijd omhoog moet trekken. Je gewas kan er net zo prachtig en gestructureerd uitzien als je je lagen naar beneden toe borstelt, ze warrig en een beetje rommelig houden. Vind hier meer korte kapsels .

Wijnrode hoogtepunten

Heb je je ooit afgevraagd of je kunt spelen met leuke kleuren zoals deze paarsrode wijnrood, maar verfijnd en werkgeschikt blijft? Een paar hoogtepunten van de schokkende schaduw door middel van een pony ziet er zowel ingetogen als opvallend uit.

Extra korte afgestudeerd bob

Als je een bijgesneden elfje uitbouwt, of als je de voordelen van zowel een chique bob als een superkorte snit wilt, kan deze look ideaal voor je zijn.

Jagged Cut

Laat je innerlijke punkprinses los door deze contrastrijke, edgy snit uit te proberen. Je moet er vrij zeker van zijn om zo’n gewaagd gewas met een lichtblauwe tint te trekken.

Extra lange pony

Houd de voorste rand van je dramatisch gehoekte gewas superlang. De extreme A-lijn in deze snit zorgt ervoor dat je tegelijkertijd kunt genieten van zowel lange, vrouwelijke lokken en kort stekelig haar.

22 Heetste eenvoudige korte kapsels voor vrouwen

Credit

22 Heetste eenvoudige korte kapsels voor vrouwen

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir