Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Beste Kapsels

Just another WordPress site

7 manieren om wollig haar te rocken – Trendy Ombre Balayage-kapsels

Sterven of bleken van je haar is allemaal leuk en leuk tot het drie weken is sinds je laatste afspraak en een kwart-inch van je donkere wortels door je gekleurde haar heen valt. Volwassen wortels zijn een enorme frustratie in het leven van elke vrouw die haar haar verft. Naar een kapsalon gaan om je haar gekleurd te krijgen is een tijdrovend gedoe en het kan extreem duur zijn.

7 manieren om wollig haar te rocken - Trendy Ombre Balayage-kapsels

via

Als je liever leert om je natuurlijke wortels te omarmen in plaats van je zorgen te maken over een extra $ 100 per maand om ze weer geverfd te krijgen, blijf dan lezen om zeven manieren te ontdekken waarop je wortelhaar kunt laten kloppen .

1. Probeer strandgolven

7 manieren om wollig haar te rocken - Trendy Ombre Balayage-kapsels

via

Er is iets met nonchalant golvend haar dat ongelooflijk combineert met van nature donkere wortels. De twee vullen elkaar prachtig aan en creëren een onberispelijke casual look die perfect is voor dagelijks gebruik. Creëer perfecte strandgolven door een texturiserende zoutsproei op ingesmeerd haar te sprayen en te scrunchen. Gebruik een krultang om extra textuur toe te voegen als dat nodig is.

2. Houd je haar gezond

7 manieren om wollig haar te rocken - Trendy Ombre Balayage-kapsels

via

Het is belangrijk om gezond haar te hebben als je wilt dat je wortels er goed uitzien als ze opgroeien. Als je haar droog, warrig of een overvloed aan gespleten haarpunten is, zullen je volwassen wortels het uiterlijk van je haar alleen maar vergroten voor het uiterlijk van je haar.

Houd je haar gezond door wekelijks een diepe conditioner te gebruiken en vermijd zoveel mogelijk het gebruik van verwarmde stylingtools.

3. Trek je haar terug

7 manieren om wollig haar te rocken - Trendy Ombre Balayage-kapsels

via

Als je de zichtbaarheid van je volwassen wortels wilt minimaliseren, probeer dan je haar terug te trekken. Door je haar in een knotje, hoge paardenstaart of een andere slicked-back stijl te zetten, kun je je wortels veel minder zichtbaar maken. Uw verwaarlozing van de salon zal nooit worden onthuld.

4. Maak een diep deel

7 manieren om wollig haar te rocken - Trendy Ombre Balayage-kapsels

via

Verbeter het uiterlijk van je wortels door je haar diep aan één kant te scheiden. Deze stijl benadrukt zeker je roots, maar het kan een uitstekende stijlkeuze zijn. Kies een zijkant en deel je haar daar diep van. Gebruik styling spray of gel om het onderdeel verder te definiëren en maak je haar recht om de look af te maken.

5. Begin met transitie

7 manieren om wollig haar te rocken - Trendy Ombre Balayage-kapsels

via

Als je je geverfde haar wilt vervangen door je natuurlijke wortels, ga dan nog een keer naar de salon om hulp te krijgen bij de overgang van kleur naar natuurlijk. Uw professionele stylist kan u helpen lowlights of een andere kleurbehandeling aan uw haar toe te voegen om uw overgang meer naadloos te maken.

6. Vlecht je haar

7 manieren om wollig haar te rocken - Trendy Ombre Balayage-kapsels

via

Het vlechten van je haar zorgt voor een textuur die helpt af te leiden van het scherpe contrast tussen je wortels en de rest van je haar en je natuurlijke wortels er uit te laten zien alsof ze naadloos opgaan in je gekleurde tips.

Er zijn veel verschillende stijlen die u kunt maken met gevlochten haar. Probeer een zijvlecht met je haar teruggetrokken als je wilt dat je wortels minder voor de hand liggen. Je kunt ook een vlecht dicht bij je haarlijn proberen als je ze wilt omarmen in plaats van ze te verbergen.

7. Bouw vertrouwen

7 manieren om wollig haar te rocken - Trendy Ombre Balayage-kapsels

via

Als je probeert te rooten met warrig haar, is vertrouwen het sleutelwoord. Als iemand het feit vermeldt dat je wortels zichtbaar zijn uitgegroeid (duh!), Schaam dan niet schaamteloos dat je zo snel mogelijk naar de salon moet gaan. Wortelhaar kan net als alles een stijlkeuze zijn. Maar zoals elke andere risicovolle schoonheidstrend, moet je je hoofd hoog houden en stoppen met zorgen maken over wat andere mensen misschien denken.

De volgende keer dat je je ontzet voelt om in de spiegel te kijken en te ontdekken dat je natuurlijke wortels zichtbaar groeien, moet je dit artikel in gedachten houden. Gebruik de zeven manieren om met wortelhaar te rocken in deze post om te leren hoe je jezelf tijd en geld kunt besparen, terwijl je je zelfvertrouwen behoudt en van je haar houdt zoals het is.

7 manieren om wollig haar te rocken - Trendy Ombre Balayage-kapsels

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir