Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Beste Kapsels

Just another WordPress site

Hoe u de juiste haarkleur voor u kiest – Beste haarkleurideeën

Hoe u de juiste haarkleur voor u kiest - Beste haarkleurideeën

via

Wil je iets nieuws proberen om je oude, saaie uiterlijk op te fleuren ? Het veranderen van je haarkleur is een geweldige manier om dit doel te bereiken en kan je helpen om je beter te voelen en er zelfverzekerder uit te zien. Het is echter belangrijk om een ​​haarkleur te kiezen die er goed uitziet, die past bij uw levensstijl en een aanvulling vormt op uw natuurlijke kleur. how to choose the right hair color for you so you don’t end up with a dyed disaster that you instantly regret. Als u niet zeker weet hoe u dit moet doen, lees dan verder om te leren hoe u de juiste haarkleur voor u kunt kiezen, zodat u niet eindigt met een geverfd ongeluk waar u onmiddellijk spijt van krijgt.

1. Overweeg uw professionele leven

Hoe u de juiste haarkleur voor u kiest - Beste haarkleurideeën

via

Je haar fel paars kleuren kan een droom van je zijn. Als u echter een professionele procesadvocaat bent die de volgende maand voor de rechtbank verschijnt, is het misschien niet het moment om uw lokken te transformeren van blond naar lavendel.

Hoewel niemand je moet beoordelen op basis van je haarkleur, is het belangrijk om je professionele leven (of je baan of je carrière) te overwegen voordat je je haar een wilde of onnatuurlijke kleur geeft. Als je niet zeker weet of een onnatuurlijke haarkleur problemen kan veroorzaken in je professionele leven, praat dan met je baas voordat je je haar doodgaat om te zien of het in strijd is met de richtlijnen van de werknemer.

2. Houd uw oogkleur in het achterhoofd

Hoe u de juiste haarkleur voor u kiest - Beste haarkleurideeën

via

Uw oogkleur is een belangrijke factor als het erom gaat welke haarkleur het beste bij u past. Je haarkleur kan wonderen doen om je ogen te laten knallen en opvallen, of het kan de aandacht van ze aftrekken of hun uiterlijk op een negatieve manier veranderen.

Als je koele blauwe ogen hebt, probeer dan een ijzige koele blonde kleur of een rode, koperkleurige tint. Als je een bruine ogen bent, kijk dan naar de warmere ondertonen en vlekken in je irissen en match je kleur op basis van die om de warmte in je ogen naar voren te brengen.

3. Bepaal uw huidskleur
Hoe u de juiste haarkleur voor u kiest - Beste haarkleurideeën

via

Wanneer u een haarkleur kiest, is het belangrijk ervoor te zorgen dat deze niet botst met uw huidskleur om te voorkomen dat uw huid er verbleekt, verkleurd of vlekkerig uitziet.

Om gemakkelijk je huidskleur te bepalen, pak je een rood stuk bouwpapier en een blauw stuk bouwpapier en ga je met een spiegel en geen make-up in je gezicht naar buiten. Houd de verschillende kleuren papier afzonderlijk voor uw spiegel tot aan uw gezicht. Als het blauwe papier het beste bij uw huid past, hebt u waarschijnlijk een koele huidtint; als het rode papier je huid beter aanvult, heb je waarschijnlijk een warme huidtint.

4. Wat voor soort onderhoud is u van plan te doen?

Hoe u de juiste haarkleur voor u kiest - Beste haarkleurideeën

via

Deze vraag is een van de belangrijkste om je af te vragen voordat je je haar verft. Sommige haarkleuren vereisen meer onderhoud dan andere, afhankelijk van uw natuurlijke haarkleur. Als je momenteel donkerblond haar hebt en van plan bent om het terug te verven, moet je minstens eenmaal per maand je haar laten bijwerken.

Als u om de paar weken niet in staat of in staat bent om in de salon te gaan voor een paar keer bijwerken, wilt u misschien kiezen voor een haarkleur met minder onderhoud. Als je bijvoorbeeld vies blond haar hebt, kies dan voor een nieuwe haarkleur die maar een paar tinten lichter is dan je natuurlijke haar, zodat je wortels er natuurlijker uitzien als ze teruggroeien.

5. Raadpleeg een professional

Hoe u de juiste haarkleur voor u kiest - Beste haarkleurideeën

via

Als u niet zeker weet welke haarkleur het beste bij u past, is het een goed idee om met een professionele kapper te praten en te zien wat zij voor u aanbevelen.

In de meeste duurdere haarsalons kunt u een afspraak maken voor een consult om uw haar te laten onderzoeken en u de kans geven om met een ontwerper te praten over welke nieuwe haarkleur er bij u het beste uit zou zien.

6. Veras nooit je haar zelf

Hoe u de juiste haarkleur voor u kiest - Beste haarkleurideeën

via

Uw haar afsterven is duur, maar als u op zoek bent naar een nieuwe kleur, wilt u het nooit zelf proberen te verven. Als je dat doet, zul je waarschijnlijk eindigen met vlekkerige, dikke, ongelijke en rondom onaantrekkelijke kleuren die niets te maken hebben met de afbeelding op de doos.

Als u geld wilt besparen, kunt u thuis misschien een handje bijwerken, maar een ervaren professionele salon bezoeken om de eerste klus te klaren. Professionele haarontwerpers hebben unieke technieken voor het aanbrengen en mengen van kleurstoffen om u een gelijkmatige kleur te geven die het beste bij u past.

7. Overweeg Lengte

Hoe u de juiste haarkleur voor u kiest - Beste haarkleurideeën

via

Lengte is een andere belangrijke factor als het gaat om het bepalen welke haarkleur u moet proberen. Haarkleuren die goed werken met korter haar, zien er niet altijd het beste uit bij langer haar en vice versa.

Zwart kan er bijvoorbeeld verfijnd en edgy uitzien bij de bijgesneden pixie van je vriend, maar heksend op je slippen met de lengte van je borst. Lichtere haarkleuren zien er meestal het beste uit bij langer haar, terwijl kortharige dames gemakkelijker lichtere en donkerdere kleuren kunnen verwijderen.

Je haar afsterven is een grote verplichting. Het is een merkbare verandering en als je het niet goed doet, kan het er uiteindelijk ver uitzien hoe je het wilde. voordat je de knoop doorhakt en je haar geverfd krijgt, gebruik je de tips in dit bericht om te leren hoe je de juiste haarkleur kiest voor jou waar je blij mee bent.

Hoe u de juiste haarkleur voor u kiest - Beste haarkleurideeën

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir