Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Beste Kapsels

Just another WordPress site

20 beste godinnenvlechten voor vrouwen – Goddess Braids Ideas

Er zijn enkele kapsels die om de paar jaar uit de mode raken en uitgaan. Gevlochten stijlen voor zwarte vrouwen zijn echter al duizenden jaren als mooi beschouwd en vandaag zijn ze meer op trend dan ooit. Goddess vlechten zijn misschien wel het meest verbluffende voorbeeld van haarvlechten; de naam zegt het immers allemaal. Als je niet helemaal zeker bent welke godinnenvlechten zijn, maak je geen zorgen. Net als bij klassieke cornrows, maar veel groter en breder, kunnen deze dikke vlechten opgestapeld op het hoofd gedragen worden of als een prachtige aanvulling op los, lang haar. Veel van onze favoriete beroemdheden hebben sport gezien met dit goddelijke kapsel; van Zendaya tot Janet Jackson en, natuurlijk, Beyoncé zelf. Het beste aan deze look is dat het ongelooflijk gemakkelijk is om mee te leven en weinig onderhoud vraagt. Goddess vlechten kunnen weken of zelfs maanden op hun plaats blijven, waardoor je haar voldoende rust krijgt van schadelijke behandelingen en stylingmethoden.

Driedubbele dreiging

Elk van deze dikke, dikke cornrows is gestileerd in een wervelende, diagonale stijl. Deze godinnenvlechtjes ontmoeten elkaar in de nek en worden lange, monochrome vlechten met een stijlvol wit ombre in de mix gegooid.

Crown Braid

Dit kapsel is ideaal omdat het je in staat stelt om te genieten van lange, vrij stromende lokken terwijl je het nog steeds hanteerbaar en uit de buurt van het gezicht houdt. Die kroonachtige godinvlecht is echt geschikt voor een koningin en voegt een serieuze structuur toe aan een verder zorgeloze stijl.

20 beste godinnenvlechten voor vrouwen - Goddess Braids Ideas

Credit

Bohemian Braid

Ben je op zoek naar een manier om pit te geven aan je ontspannen en golvende paardenstaart? Goddess vlechten gebonden in een halo-vorm aan de kruin van het hoofd doen precies dat. Deze stijl is eenvoudig te recreëren, laat enkele secties aan de voorkant achter om te vlechten, bind de rest in een super laid back paardenstaart en je bent klaar om te gaan.

Afwisselend omhoog-doen

We kunnen gewoon niet genoeg krijgen van het contrast tussen dikke en dunne vlechten in glad kapsel. Het geweldige aan deze stijl van godinnenvlecht is dat het tijdens de dag nonchalant kan worden gedragen of een glamoureuze avond uit.

20 beste godinnenvlechten voor vrouwen - Goddess Braids Ideas

Credit

Lange slingervlechten

Maak niet de fout om te denken dat je moet kiezen tussen al je haar in vlechten dragen en een prachtig lange lengte laten zien. Deze dikke godinnenvlechten slangen en draaien helemaal naar beneden en kunnen worden aangepast in een aantal verschillende stijlen. De look is perfect gepolijst door schattige kuskrullen langs de randen.

Hoog opgestapeld

Weet je niet zeker hoe je je lange godinnenvlechten moet stylen? Deze high-up is echt het beste van beide werelden. Het stelt je in staat om je creatieve kant te pronken met een uitgebreid, kronkelend kapsel, maar is ook ongelooflijk gemakkelijk en zal niet lang duren om te bereiken.

Klassieke up-do

Kanaal je innerlijke Dorothy Dandridge door deze retro-chic op te volgen voor jezelf. Het kan een beetje tijd en moeite kosten (of een getalenteerde kapper) om je vlechten zo perfect te krijgen als deze, maar we weten zeker dat deze mooie en handige klassieke stijl de moeite waard is.

Mooi broodje

Een andere prachtige manier om je godinnenvlechten te stylen is deze knot. Overmaatse cornrows zijn gevlochten in perfect nette en ordelijke rijen, zonder een haar uit de plaats. Deze rijen ontmoeten elkaar in de nek van een zoete, bochtige knot.

20 beste godinnenvlechten voor vrouwen - Goddess Braids Ideas

Credit

Big Bun

Hier is een nog groter, maar even mooi voorbeeld van hoe goed broodjes en godinnenvlechten samengaan. Een kleine hoeveelheid super dikke vlechten zijn rondgelust in een gigantische spoel die er absoluut schitterend uitziet.

Kersenrood

Goddess vlechten zijn mooi en opvallend genoeg zoals ze zijn, maar voor een extra vleugje drama, waarom zou je niet een verbluffend gedurfde tint toevoegen aan je vlechten? Deze kersenrode tint is opvallend en toch stijlvol, en vormt een perfecte aanvulling op de bruine huidskleur van het model.

Swirly Style

Elk van de vlechten in deze verbluffende look is ingewikkeld gerold rond om een ​​wervelend, spiraalvormig effect te creëren.

Regal Bun

Het zijn up-to-do’s als deze die echt laten zien hoe godin vlechten hun naam verdiend hebben. Ingewikkelde vlechten zijn teruggekiept en hoog opgestapeld in een torenhoog bolletje dat echt geschikt zou zijn voor een koningin.

Ingewikkelde Up-Do

U kunt laten zien hoe mooi uw glanzend zwarte vlechten zijn door ze op te bergen in een uitgebreide stijl als deze. Het haar van dit model is gevlochten vanaf de voorkant, achterkant en zijkanten en komt in het midden samen in de vorm van een lang, gestapeld bolletje.

20 beste godinnenvlechten voor vrouwen - Goddess Braids Ideas

Credit

Blond en roze

Als je wilt experimenteren met de kleuren in je godinnenvlechten, zijn deze tinten een geweldige plek om te beginnen. Het is moeilijk je twee zachte en vrouwelijke haarkleuren voor te stellen dan blond en roze, samen met de natuurlijk zwarte lokken van het model, ze passen prachtig bij dit gevlochten bolletje.

Angled Bun

Dit zijbroodje heeft alles te maken met de dramatische hoeken. Je zult diep aan één kant moeten vlechten en het haar in een diagonale vorm moeten modelleren om deze look na te bootsen.

Angled Up-Do

Als je een speciale gebeurtenis hebt en van plan bent om echt op te vallen, dan is dit het kapsel voor jou. Het haar is gebeeldhouwd in een verbluffende vorm, waarbij aan elke kant iets totaal anders te zien is.

Omcirkelde kroon

Pronk met uw vorstelijke kant door uw haar in deze kroonvlecht te laten stylen. Sluitsend vanaf de voorkant in een elegant knotje aan de achterkant, dit is een echt flatterende look.

20 beste godinnenvlechten voor vrouwen - Goddess Braids Ideas

Credit

Faux Hawk

Goddess vlechten kunnen worden gebruikt om zowat elke vorm en structuur in je haar te creëren. Dikke vlechten in het midden van de kruin geven een koel, modieus Mohawk-effect af.

Fishtail-vlechten met Ombre

Er is niet één manier om je godinnenvlechten te dragen. Deze eigenzinnige up-do is een goed voorbeeld van hoe veelzijdig deze stijl echt is. Deze vlechten zijn gedaan in een fishtail-stijl, klaar en afgewerkt met een heel subtiel vleugje gouden ombre.

Snaking Braid

Het is moeilijk om je een kapsel voor te stellen dat handiger en mooier is dan dit. De slanke, slingerende vlecht blijft lang in je haar zitten en is natuurlijk verbazingwekkend eenvoudig te beheren.

Opslaan

Opslaan

Opslaan

20 beste godinnenvlechten voor vrouwen - Goddess Braids Ideas

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir