Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Beste Kapsels

Just another WordPress site

20 beste haarkleuren voor de winter 2019: Heetste haarkleurenideeën

De winter komt eraan – elke fan van Game of Thrones zal je dat vertellen. Hoewel het nog een paar maanden kan duren, is het nooit te vroeg om je winterlook te plannen. Dit is natuurlijk het koudste seizoen van allemaal, wat betekent dat het tijd is voor jou om een ​​ongelooflijk cool nieuw kapsel uit te proberen. Er is geen gebrek aan stijlideeën die perfect zijn voor de winter. Combineer het weer met een paar ijzige witte tinten blond en zilver of warm jezelf op met een paar vurige, rijke tinten rood. Hier zijn 20 van de mooiste haarkleuren die je dit winterseizoen zou moeten uitproberen.

Vurig rood

Hoe koud het ook buiten is, je kunt er zeker van zijn dat elke kamer die je binnenkomt meteen een paar graden warmer wordt wanneer je deze look rockt. De oranje, rode en gouden kleuren doen ons bijna denken aan een flikkerende vlam en die zwoele, zijwaarts geveegde krullen zijn erg Jessica Rabbit.

Frosty Bob voor de winter

De kleur van deze schattige, golvende bob is ongeveer net zo modieus als mogelijk. Goud en zilver zijn altijd perfect samen gegaan, en deze gesatineerde zilveren highlights die door zacht goudblond rennen, tonen de twee kleuren op hun best.

20 beste haarkleuren voor de winter 2019: Heetste haarkleurenideeën

Credit

Chocolade krullen voor gemiddeld dik haar

De winter is de tijd van het jaar waarin je jezelf met zoete lekkernijen mag verslinden en je niet schuldig hoeft te voelen, maar waarom zou je stoppen? Laat de chocolaatjes niet gewoon achter voor je adventskalender; probeer deze weelderige schaduw in je haar door te experimenteren met donkerbruine en chocoladebruin gemarkeerde krullen.

Winterkapsels: blauw en paars voor haar op schouderlengte

Als u op zoek bent naar een manier om deze winter echt op te vallen, probeer dan een of twee kleuren die echt uit de verf komen. Blauwe en paarse tinten zijn ideaal voor meisjes met natuurlijk donker haar, omdat ze een aanvulling zijn op je kleuren en niet al te veel dood gaan en bleken.

20 beste haarkleuren voor de winter 2019: Heetste haarkleurenideeën

Credit

Ideeën voor de kleurstelling van het haar: Pretty Red

Kleuren komen niet veel meer zacht en vrouwelijk dan deze zachte gember. De losse krullen en gemiddelde lengte zijn flatterend en passen bij bijna elk meisje.

Pastelroze voor de winter

Waarom trakteer je jezelf niet op een magisch kapsel dat eruitziet alsof het net is gesprongen van de pagina’s van een sprookje? Deze pasteltint van aardbeiroze is absoluut prachtig, vooral wanneer gedragen met perfecte prinseskrullen.

Two Tone Brunette voor haar op schouderlengte

Alles over deze choppily gelaagde lokken schreeuwt gewoon de winter. De basiskleur is een diepe, donkere chocolade en die schaarse highlights in het haar komen in een zoete tint kaneel, net licht genoeg om de hele look op te fleuren.

Lange, gouden krullen

Bezorgd over het donkere en koude winterweer? Je kunt de zon overal brengen wanneer je deze heldere, gouden schaduw draagt. Door de zon gekuste vleugjes helder blond haar voegen deze zomerse krullen heel wat warmte toe.

20 beste haarkleuren voor de winter 2019: Heetste haarkleurenideeën

Credit

Zeemeermingolven voor lang haar

Welke combinatie van kleuren kan leuker en opwindender zijn dan dit? Prachtige tinten paars, blauw en groen passen perfect in elkaar om deze zeemeermingolven niets minder dan magisch te laten lijken.

Diepe pruim

Veel meisjes vinden het leuk om in de winter te pronken met donkere en zwoele tinten. Deze heerlijk diepe tint pruimrood is een ongelooflijk voorbeeld van hoe precies dat te doen, ongeacht welke huidskleur je hebt.

Platina Blonde

Deze ijzig witte krullen lijken geschikt voor de Sneeuwkoningin, Elsa. Opvallende kleuren als deze zijn nu allemaal rage en zijn een gegarandeerde manier om op te vallen tussen de massa. Probeer deze look uit als je van nature blond haar hebt, zodat je niet te veel schade oploopt door eraan te sterven.

Zwarte en rode Ombre

Ontketen je innerlijke verleidster deze winter door te experimenteren met deze betoverende ombre-stijl. Lange, losse golven van heel donker haar met een paar subtiele wijnroodjes in de uiteinden zorgen ervoor dat je er tegelijkertijd mysterieus en mooi uitziet.

Zacht bruin ombre

Het is moeilijk te zeggen wat we het meest waarderen van dit prachtige kapsel, tussen die chocoladebruine tot heldere nootmuskaat ombre en die perfect gladde golven. Dit is een gegarandeerde manier om er deze winter schitterend uit te zien.

20 beste haarkleuren voor de winter 2019: Heetste haarkleurenideeën

Credit

Gelaagde hoogtepunten

De twee schakeringen van bruin in dit kapsel voegen een heleboel diepte en definitie toe aan deze golven. Dit is een ideale kleur voor de winter, omdat die oplichtende hooglichten het beste in je huidskleur naar boven halen, dat tijdens het koude weer iets bleker kan worden.

Bronde Balayage

Bronde is de warme haarkleur van 2016. Dit is een mooi balayage-voorbeeld van bronde haar dat vet en helder is. Deze prachtige schaduw gedragen met grote, glamoureuze krullen is het ideale kapsel voor het seizoen van kerstfeesten en nieuwjaarsfeesten.

Koffie en room

Wat is een betere manier om jezelf op te warmen op sombere winterochtenden dan met een dampende hete van vers gezette koffie gemengd met wat zoete room? We kunnen een manier bedenken – en dat is het opnieuw creëren van de kleuren en smaken van je favoriete ontbijtdrank in je zijdeachtige golven, net als het model dat deze multi-tonal brunette-look doet rocken.

Strand Babe

Het kan winter zijn, maar dat betekent niet dat je er niet uit kunt zien alsof je net terug bent van een tropisch strandpauze. Deze oceaangolven en zonovergoten blonde hoogtepunten zijn de perfecte ‘pick-up’ voor donkere winterdagen.

20 beste haarkleuren voor de winter 2019: Heetste haarkleurenideeën

Credit

Glanzende brunette

Geen twee tinten kunnen het haar gezonder of glanzender laten lijken dan deze twee bruine tinten. Houd je basiskleur heel diep en donker, met slechts een paar strepen licht, karamelbruin als je wilt dat je krullen er net zo glanzend en chique uitzien als deze.

Silver Waves

Hier is nog een ander voorbeeld van hoe prachtig de frosted silver hair-trend eruit kan zien. Deze glinsterende tint zilver is behoorlijk donker en werkt perfect op meisjes met natuurlijk zwarte of brunette lokken.

Blonde bom

Verschillende blonde tinten werken samen om ervoor te zorgen dat deze zachte bob er weelderig en zacht aanvoelt. Dit ziet er prachtig uit voor iedereen met een koele teint, vooral tijdens de koude wintermaanden.

20 beste haarkleuren voor de winter 2019: Heetste haarkleurenideeën

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir