Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Beste Kapsels

Just another WordPress site

12 prachtige bruidsmeisjekapsels – beste ideeën voor bruidsmeisjeshaar

Het huwelijkseizoen is hier en misschien ben je gevraagd om een bruidsmeisje te zijn op een bruiloft of twee of drie. Het maakt niet uit met hoeveel huwelijk je een bruidsmeisje bent, er zijn genoeg haarstijlen om uit te kiezen en je hoeft er nooit een te herhalen. Tenzij je dat wilt, natuurlijk. Het enige dat een goed bruidsmeisje altijd onthoudt, is nooit de bruid overschaduwen en dat is precies wat deze lijst geeft. Deze kapsels zullen je er elegant en mooi laten uitzien zonder je vriend te laten zien, dus bekijk deze bruidsmeisjeskapsels !

1. Bruidsmeisje Gevlochten Updo

Vlechten zijn een prachtige manier om je haar een beetje meer gekleed te laten lijken zonder dat het te veel is. Met vlechten gedrapeerd achter je hoofd, houd je het haar uit je gezicht en zal het haar je haar er formeel uit laten zien, maar de bruid niet overmeesteren.

2. Bridesmaid Waterfall Braid Hairstyle

Hier is nog een gevlochten kapsel als je een bruidsmeisje bent. Als je een watervalvlecht maakt, kun je het een beetje meer casual houden, maar nog steeds fancy. Door je haar te krullen of te strekken, krijg je een haartextuur en het perfecte accent voor de vlecht.

3. Bridesmaid Twisted Crown kapsel

Het beste ding over dit verwrongen kroon kapsel is dat het niet lang duurt om te bereiken. Het ziet er echter nog steeds toonbaar en prachtig uit zonder veel moeite.

4. Bruidsmeisje Fishtail Updo

Deze opgestoken versie lijkt op de eerste haarstijl, maar gaat verder met fishtail-vlechten. Fishtail-vlechten eindigen op de een of andere manier een beetje meer formeel en gepolijst dan normale vlechten. Dat is de reden waarom deze updo perfect zou zijn om te dragen als je een bruidsmeisje bent.

5. Krullend bruidsmeisje kapsel

Als de bruid haar haar niet in krullen draagt, kan dat niet! Deze krullen zijn prachtig en hebben bijna een Victoria Secret-modelvibe. Als je de kans hebt, draag je haar zo, omdat het je haar er volumineus en super prachtig doet uitzien.

6. Bruidsmeisje paardenstaart kapsel 1

Er is geen regel over het niet dragen van je haar in een paardenstaart aan een bruiloft, toch? Als dat zo is, dan is dit kapsel de enige verwachting. Een zijwaarts geveegde paardenstaart met gekruld haar zal je er formeel uit laten zien en je haar op één plaats houden voor de hele bruiloft. En er zijn veel verschillende manieren waarop je deze paardenstaart kunt aanpassen om hem te maken.

7. Bruidsmeisje paardenstaart kapsel 2

Hier is nog een andere variant van het paardenstaartkapsel. In plaats van je paardenstaart naar de zijkant te vegen, voeg je wat volume toe rond je kruingebied voordat je je haar omhoog trekt en het krult. Je haar ziet er in geen tijd prachtig uit en je zult nog steeds de hele nacht alleen een paardenstaart wiegen.

8. Gevlochten bloemkapsel

Dit kapsel is vrij eenvoudig als je niet goed bent in het doen van je eigen haar, bijna geen tijd hebt of als de bruiloft buiten is of buiten is. De stappen zijn relatief eenvoudig en zullen je haar binnen enkele minuten van saai naar fantastisch maken.

9. Bruidsmeisjeskapsel voor kort haar

Neem een ​​pagina van Lauren Conrad als je op zoek bent naar een kort bruidsmeisje kapsel. Maak een kleine vlecht aan een kant van je haar en speld het op zijn plaats voordat je de rest van je haar rechttrekt of krult. Het lijkt misschien alsof vlechten onmogelijk zijn voor kort haar, maar hiermee wordt dat probleem opgelost.

10. Bruidsmeisjekapsels voor kort haar 2

Misschien heb je liever dit Ashley Benson-bruidsmeisjeskapsel. Voor deze zou je alleen wat volume aan de kroon moeten maken en het vervolgens vastzetten voordat je met de rest van je haar kunt werken. Met dit kapsel heb je een klein beetje extra volume en textuur waardoor het er dikker uitziet.

11. French Fishtail Braid Hairstyle

Deze statement fishtail braid lijkt niet op je typische bruidskapsel, maar het is een geweldige keuze. Als een meer formeel alternatief voor een gewone vlecht, is deze zijvlecht uniek en zal niemand anders er zelfs maar over nadenken.

12. Chignon Bruidsmeisjeskapsel

Dit laatste bruidskapsel is eenvoudig maar heeft de wereld stormenderhand veroverd. Het dragen van je haar in een chignon kost bijna geen moeite met geweldige resultaten. Wat er echt uitspringt is natuurlijk de accessoires, maar dit kapsel zou eerlijk kunnen werken op veel verschillende haartypen en zou perfect kunnen zijn voor alle bruidsmeisjes om samen te dragen.

12 prachtige bruidsmeisjekapsels - beste ideeën voor bruidsmeisjeshaar

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir