Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Beste Kapsels

Just another WordPress site

20 Trendy African American Pixie-kapsels voor kort haar – Recht, Krullen, Lagen

Halle Berry, Janet Jackson en Rihanna zijn slechts een paar beroemdheden die op een of ander moment pixie-gewassen hun kenmerkende stijl hebben gemaakt. Deze sterren hebben ook bewezen hoe mooie korte pixiegewassen kunnen kijken naar zwarte vrouwen.

Rijke huidtinten, strakke krullen en natuurlijk prominente botstructuren zijn drie belangrijke ingrediënten om een ​​pixie-crop er perfect uit te laten zien, dus als je het geluk hebt om alle drie deze functies te rocken, kan dit de ideale stijl voor je zijn. Het mooie van dit klassieke kapsel is dat het nooit uit de mode is geraakt en dat dit waarschijnlijk nooit zal gebeuren. Super kort haar kan op verschillende spannende manieren worden gedragen, wat betekent dat je altijd een unieke

Dus, als je op zoek bent naar een manier om er dit voorjaar chic en cool uit te zien, zijn hier enkele beste pixiesnitten voor zwarte vrouwen om je te inspireren om de hak te pakken.

Layered Blue en Purple Pixie Cut met zonnebril

Korte, schokkerige lagen kunnen een haar diepte en textuur geven als geen andere stijl. De vorm van dit gewas accentueert de botstructuur van elk meisje en kan zelfs de illusie van jukbeenderen op meisjes met een ronde voorkant creëren. Alsof dat nog niet genoeg was, houden we ook van de diepe, magische tinten van oceaanblauw en paars.

Korte en gelaagde African American Pixie Cut

Houd je pixie super kort en schokkerig als je echt je gezichtsvorm optimaal wilt benutten. De geveerde pony omlijst de eigenschappen van dit model prachtig en het zou hetzelfde voor u kunnen doen.

20 Trendy African American Pixie-kapsels voor kort haar - Recht, Krullen, Lagen

Credit

Asymmetrische lila Pixie – Purple Pixie Cut voor kort haar

Het is onmogelijk om te kiezen waar we het meest van houden met dit kapsel. De edgy snit is echt uniek, bot afgerond met een geschoren ondersnijding aan de ene kant en is in golvende lagen gesneden aan de andere kant. Dan is er die prachtige schaduw van pastel lavendel. Al met al zorgt dit voor één showstopstijl.

African American Curly Top – Pixie Cut met zachte krullen

Je kunt pronken met je natuurlijke krullen terwijl je nog steeds een slanke, gepolijste en gemakkelijk hanteerbare stijl schudt. De glanzende krullen bovenop voegen wat verbluffende textuur aan dit korte gewas toe en de geknipte zijkanten, compleet met gladde lijnen, creëren een prachtig gebeeldhouwde vorm.

20 Trendy African American Pixie-kapsels voor kort haar - Recht, Krullen, Lagen

Credit

All Over Curls – Trendy korte krullende Pixie Cut voor Afro-Amerikaanse vrouwen

Het mooie van deze kortgeknipte en gekrulde pixie-snit is hoe eenvoudig het is. Dit zou de perfecte stijl voor je zijn als je niet geniet van het gedoe en de stress van het elke ochtend doen van je haar.

Scruffy Pixie – Layered Pixie Cut voor zwarte vrouwen

Haal het beste uit je dikke natuurlijke textuur door te spelen met warrige stijlen zoals deze. Het elfje is in een woelige, gelaagde stijl gesneden en naar voren geschoven tot een sexy kuif.

Caramel Curls – African American Short Haircut Ideas

Deze strak opgerolde krullen zijn ongelooflijk zoet en mooi. Knip je haar in deze spiraalvormige stijl en je zult merken dat het nog meer opvalt door de toevoeging van gouden karamel hoogtepunten.

Chocoladebruin – Korte rechte Pixie gesneden met pony

Het is die rijke, glanzende schaduw van chocoladebruin die van deze zijgevechte pixie zo’n hoofddraaier maakt. De vorm en snit van de brunette lokken van dit meisje zal wonderen doen voor iemands jukbeenderen.

20 Trendy African American Pixie-kapsels voor kort haar - Recht, Krullen, Lagen

Credit

Dikke krullen – Afro-Amerikaanse korte krullende haarsnit – Pixie Cut

Pixie-cuts zoals deze zien er het beste uit als ze vol diepte en textuur zijn en het is geen geheim dat zwarte meisjes als geen ander een grote, mooie textuur kunnen rocken. We houden van de manier waarop het haar is verdeeld met scherpe lijnen en een geschoren vervaging.

Slank Black Pixie Cut met lange, zijwaarts geschudde pony

Het is moeilijk om je een meer gevierde vorm voor te stellen dan deze gitzwarte pixie. De vegende pony aan de zijkant en de vakkundig geknipte kant werken samen om het gezicht van dit model perfect te kaderen.

Vervagen met lijnen voor zwarte vrouwen

Je natuurlijke afro-textuur is perfect voor het creëren van een mooi gevormde pixie-snit. Laat je krullen de hoogte van je extra korte gewas vergroten en vraag je kapper om een ​​superlijnachtige fade met scherpe lijnen in te korten.

Caramel Curls

De losse, krullende krullen in dit elfje zijn het bewijs van hoe vrouwelijk kort haar eruit kan zien. De zoete karamelkleur complimenteert perfect de huidskleur van dit model.

De Audrey Hepburn – Kort Afrikaans Amerikaans kapsel voor dik haar

Super korte pony en schokkerige kleine lagen maken dat deze glanzende zwarte pixie eruitziet als het Hollywood-pictogram, Audrey Hepburn’s. Die schattige kuskrul aan de zijkant omlijst het gezicht perfect en voegt een extra vleugje vintage glamour toe.

20 Trendy African American Pixie-kapsels voor kort haar - Recht, Krullen, Lagen

Credit

Afro-Amerikaanse floppy side-pixie voor gemiddeld haar

De asymmetrische vorm van deze klassiek gestileerde pixie ziet er geweldig uit bij elke formele, glamoureuze gelegenheid. Het haar is aan de zijkant gescheiden; de ene helft is kort en schokkerig, de jukbeenderen accentueert, terwijl de andere zijdezacht en slap is. Ik hou van haar

Honey Bangs – Layered Long Pixie Cut with Long Bangs

Dit vooruitgeveegde elfje is niet alleen super stijlvol; het is ook ongelooflijk vleiend voor elke gezichtsvorm. De pony is enigszins lang en gelaagd gehouden en die honingblonde tint ziet er geweldig uit op de bruine huid.

Red Curls – Red Pixie Cut – Short African American Pixie Cut met heldere kleuren

Voel je je moedig en mooi? Als dat zo is, probeer dan de meest sexy schaduw van levendig rood – op een klassieke krullende snit. Dat echt gewaagd, en de donkere tonen eronder maken dat de spiraalvormige krullen nog meer opvallen.

Kersenrood

Diepe tinten van kersrood brengen de golvende lagen van dit ontspannen

Natuurlijke krullen

Laat je natuurlijke krullen vrij zijn door deze stressvrije pixie voor jezelf uit te proberen. Alles wat nodig is om deze look na te bootsen is een beetje kammen en een beetje product om langs de zijkanten te vouwen om nog meer hoogte bovenop te creëren.

Volle pony

Ben je op zoek naar een manier om er chic en stijlvol uit te zien terwijl je nog steeds je rebelse, tomboy-kant laat zien? Dit choppily bijgesneden elf, compleet met volle pony en korte zijden is de ideale manier om precies dat te doen.

Flapper Girl

Deze perfect gepolijste gouden vingergolven zijn gestileerd in een vintage, roaring twenties stijl. Ze herinneren ons een beetje aan het ultieme flappermeisje, Josephine Baker. Bovendien maakt die prachtige all-over blonde echt een statement.

20 Trendy African American Pixie-kapsels voor kort haar - Recht, Krullen, Lagen

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir