Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Beste Kapsels

Just another WordPress site

45 Balayage Hair Colour Ideas 2019 – Blond, Bruin, Caramel, Rood

Vind hier de nieuwste populairste Franse haar van Balayage !

45 Balayage Hair Colour Ideas 2019 - Blond, Bruin, Caramel, Rood

45 Balayage Hair Colour Ideas 2019 - Blond, Bruin, Caramel, Rood

Het is moeilijk te geloven dat slechts een paar jaar geleden bijna niemand van ons gehoord had van balayage haar – een techniek om het haar waarin de kleurstof is geschilderd op een manier te benadrukken die een afgestudeerd, natuurlijk ogend effect creëert).
Hoe Balayage uit te spreken

45 Balayage Hair Colour Ideas 2019 - Blond, Bruin, Caramel, Rood  De stijl is ontstaan ​​op de catwalks van Parijs, maar tegenwoordig is deze glamoureuze kijk op de

Balayage ombre haar voor kort haar

45 Balayage Hair Colour Ideas 2019 - Blond, Bruin, Caramel, Rood

Dit is de ideale tijd voor een frisse nieuwe look en de zonovergoten mix van kleuren met balayage is perfect voor het zonnige seizoen.

Balayage-haarkleuren voor gemiddeld haar

45 Balayage Hair Colour Ideas 2019 - Blond, Bruin, Caramel, Rood

Bruin en blond Ombre Balayage kapsel voor lang haar

Deze lange golvende stijl is de perfecte mix van balayage en . Geen twee kleuren passen beter samen dan chocoladebruin en goudblond , dus elk meisje kan erop vertrouwen dat deze stijl er geweldig uitziet.

Choppy Graduated Bob – balayage bob kapsel voor medium haar

De is een klassieke snit die nooit uit de mode zal raken. Deze gekartelde snit voegt een rotskuikenrand toe aan de stijl en we houden van de zachte aanrakingen van honingkleurige balayage.

Choppy Balayage Bob voor kort haar

Je balayage bob hoeft geen A-lijn te hebben om er cool en edgy uit te zien. Dit chique gewas oogt bijzonder flatterend met zonovergoten flitsen van karamelblond.

45 Balayage Hair Colour Ideas 2019 - Blond, Bruin, Caramel, Rood

Credit

Lang stromende sloten – Balayage voor lang haar

Luxueuze lange golven kunnen soms het gevaar lopen saai te lijken als ze allemaal een bruine tint hebben. Het toevoegen van een aantal super subtiele balayage aan je zeemeermin-achtige lokken kan ze opvrolijken en je look een geheel nieuw leven inblazen.

Center Parted Beach Waves – Blonde Balayage kapsel voor meisjes

Een andere geweldige manier om lang, golvend haar te stylen, is om het in een zijscheiding te plaatsen met wat ‘vers van het strand’ golven. Door deze stijl kan elk meisje surfer-chic worden, vooral met een gouden balayage.

Achteraanzicht van Balayage-kapsel – Balayage-hoogtepunten – kastanjekrullen

Als je haar een gemiddelde lengte heeft, geef het dan een extra beetje karakter en definitie door te kiezen voor multi-tonale bruine ombre. Leuke krullen maken de kastanjebruine en chocoladebruine strepen nog meer opvallen.

Extreme afgestudeerd bob – balayage voor chique lengte haar

Kun je niet beslissen of je je lange haar wilt afhakken om een ​​steen een koele, edgy bob te maken? Deze extreem contrastrijke is de perfecte mix tussen de twee lengtes. De stijl wordt geaccentueerd door zachte tinten van bruine balayage.

Celebrity Waves – Balayage kapsel voor schouderlengte haar

Blond Balayage Hairstyle : Dit gouden balayage kapsel met slanke golven ziet er helemaal rood en klaar voor. Probeer deze look uit voor je volgende grote avondje uit en je zult gegarandeerd veel hoofden draaien.

45 Balayage Hair Colour Ideas 2019 - Blond, Bruin, Caramel, Rood

Credit

Contrasterende krullen – Meest populaire Balayage Hair Colour Idea

De nevenschikking tussen donker en blond hier is iets meer dramatisch dan sommige andere soorten balayage. Als je liever een brutaler uiterlijk hebt, zien deze glanzende krullen er geweldig uit.

Subtiele blonde hoogtepunten – Balayage voor medium haar

Het is geen geheim dat rijke bruine tinten haar er glanzend en vol leven kunnen laten uitzien. Echter, een paar ingetogen hints van blonde balayage kan zelfs de gezondste haar haar in betere staat dan ooit laten lijken.

Balayage Hair Colour Idea voor Dramatic Lob

Balayage haarkleurenideeën voor 2018

Mousey Brown – Achteraanzicht van Simple easy Balayage Hairstyle

Balayage kan worden gebruikt om een ​​meestal saaie kleur op te tillen, zoals muisachtig bruin. Deze altijd zo subtiele streepjes blond zien er bijna natuurlijk uit en voegen net een beetje extra zonneschijn toe aan de stijl.

45 Balayage Hair Colour Ideas 2019 - Blond, Bruin, Caramel, Rood

Credit

Balayage kapsel voor lang haar: lichtbruin

Als je echt een nieuw leven wilt inblazen in je muisachtige bruine lokken, durf dan net iets dapperder te worden met een glinsterende tint goudblond. De woelige lagen aan het einde van het haar zorgen ervoor dat deze zonovergoten balayage nog meer opvalt.

Balayage kapsel voor golvend haar – zwart en goud

Balayage-haarstijlen 2018 – Meisjes met bruine of blonde lokken kunnen experimenteren met een reeks balayage-tinten die perfect passen bij hun eigen natuurlijke kleur. Maar wat als je haar gitzwart is en je niet het gevoel hebt dat je helemaal doodgaat? Het is makkelijk. Val op met een gedurfde gouden tint die er prachtig uitziet op een zwarte achtergrond, vooral met deze lange golven van zeemeermin.

Lang en gelaagd

Als je je zorgen maakt dat je lange haar er slap of zwaar uitziet, breek die vloeiende uiteinden dan op met veel lagen en een vleugje kastanjebalayage.

Layered Lob – Balayage kapsel voor medium haar

Hier is nog een prachtige manier waarop je een gelaagde lange bob kunt rocken. Textuur en dimensie worden toegevoegd aan deze lob dankzij de rommelige krullen en contrasterende blonde balayage.

Tweekleurige brunette – Balayage kapsel met golven

Donkerharige meisjes weten echt hoe ze zelf balayage kunnen maken. Alsof deze luxe langwerpige krullen op zichzelf niet mooi genoeg waren, voegt de subtiele bruine balayage echt een extra vleugje karakter toe.

45 Balayage Hair Colour Ideas 2019 - Blond, Bruin, Caramel, Rood

Credit

Big Curls Lob – Balayage lange bob kapsel

Een trendy lob hoeft niet super gekruld of dood recht te zijn om er geweldig uit te zien. Om echt ontspannen, veerkrachtige krullen te krijgen, gebruik je een krultang met brede loop en enkele tinten karamel balayage.

Blonde aan de voorkant – gelaagde Balayage-kapsel voor schouderlang haar

Als u ervoor kiest om het grootste deel van uw blonde balayage naar de voorkant van uw haar te concentreren, krijgt u echt een mooier gezicht. Behaal dit door je kapper te vragen om zwaarder te gaan op de blonde voorkant en daarna geleidelijk lichter te worden naar de achterkant van je haar.

Sweet Waves – achteraanzicht van medium Balayage-kapsel

Deze heerlijke combinatie van karamel en honing ziet er bijna goed genoeg uit om te eten. Het haar is halverwege met enkele zeer zachte, zachte krullen.

Platina Balayage

Blond balayage ombre haarideeën 2018 : op het eerste gezicht zou je bijna vergeven kunnen worden als je dit bedenkt voor een mooie standaardmix van bruine en gouden balayage. Echter, alleen aan de uiteinden van het haar zien we de schokkend prachtige aanraking van platinablonde.

45 Balayage Hair Colour Ideas 2019 - Blond, Bruin, Caramel, Rood

Credit

Dark Cherry Bob – zijaanzicht van medium Balayage-kapsel

Net toen we dachten dat er geen manier was om een ​​perfect gekrulde kersenbruine bob mogelijk mooier te maken, voegde dit meisje kleine stukjes mahoniehouten balayage toe en bracht het kapsel naar een heel nieuw niveau.

Zilver en blond Balayage kapsel voor schouderlengte haar

Lang geleden zijn de dagen dat zilver haar iets was om je voor te schamen. Glanzend zilver maakt platina blond nog meer opvallend, daarom zijn deze twee kleuren ideale balayage-vrienden voor stoere meisjes.

Dark Roots

Balayage hoeft niet van boven naar beneden door je hele haar te worden geveegd, en het hoeft ook niet aan de uiteinden van je haar te beginnen als een dip-kleurstof. Dikke donkere wortels zorgen ervoor dat elk meisje er leuk en een beetje opstandig uitziet, combineer je natuurlijke kleur met as-bruine balayage voor een meisjesachtige rock-chick-look.

Disney Blonde Balayage kapsel voor meisjes

Wie heeft er niet stiekem van gedroomd om minstens één keer een Disney-prinses te zijn? Deze blondharige prinses krullen zien eruit als iets dat recht uit Sleeping Beauty of Tangled is en we houden van ze.

Bruin tot blond

Als jouw favoriete ding over balayage haar de prachtige manier is waarop de kleuren in elkaar vervagen, zul je deze stijl geweldig vinden. De manier waarop het donkerbruin geleidelijk overgaat naar lichtbruin en vervolgens naar asblond en tenslotte platinablond, is bijna magisch.

Short Balayage Bob – Balayage kapsel voor kort haar

Als je natuurlijke kleuren verkiest boven levendige kleuren en kort, hanteerbaar haar over lang, dan is deze blonde en bruine balayage-bob ideaal voor jou.

Bruin en blond Ombre Waves

De middenscheidende en ontspannen golven in dit kapsel schreeuwen gewoon om enkele natuurlijke zonovergoten hoogtepunten. Deze gouden ombre is technisch misschien niet helemaal natuurlijk, maar dat kan je geheim zijn.

45 Balayage Hair Colour Ideas 2019 - Blond, Bruin, Caramel, Rood

Credit

Balayage haarkleuren – Honey Balayage

Gemakkelijke Aziatische balayage-haarkleurenideeën voor Aziatische vrouwen – Helder honingblonde geveegd door diep bruin bladerenhaar met een volledig stralend effect. Deze combinatie, compleet met sexy strandgolven, is klaar voor de startbaan.

Bronde Waves – Nieuwste meest populaire balayage haarkleur idee

Kan ik niet helemaal kiezen tussen blond en brunette? Dat is een probleem waarmee vrouwen al decennia worstelen en dat nu pas wordt opgelost. Bronde is de perfecte combinatie van de twee tonen.

Multi-tonaal mengsel

Diepe, rijke bruine, lichte karamelbruine en goudblonde kleuren zijn slechts enkele van de tinten die we in deze veelkleurige combinatie kunnen herkennen. Al deze kleuren lijken de perfecte pasvorm te zijn voor balayage , vooral wanneer ze worden gedragen met lange vloeiende golven.

Bouncy Long Bob – Golvend Balayage-kapsel

De lange bob- of lob- is ongeveer net zo trendy als nu. Het zachte mengsel van licht en donker bruin in deze stijl ziet er voortreffelijk uit om hoofden te draaien, maar voldoende ontspannen om af te koelen.

Shaggy Bob – Balayage Hair Colour Ideas voor Medium Hair

Het aantal opties voor brunette balayage is schijnbaar eindeloos dus laat je niet misleiden door te denken dat je ze allemaal hebt gezien. Deze unieke schaduw van asbruin, gesneden in een ruige, ziet er ongelooflijk uit, vooral in combinatie met donkere wortels.

Willekeurige krullen

Bij Balayage gaat het om het experimenteren met verschillende kleurencombinaties, dus waarom zou je ook niet met verschillende texturen spelen? Houd een deel van het haar recht en andere delen gekruld om de stijl echt op te schudden.

Balayage voor blond haar – Donkerbruin tot lichtblond vervaagt

De manier waarop deze bruine strandgolven zeer geleidelijk vervagen tot lichtblond, tijdens het proces karamelbruin worden en een gouden tussenkleur, is prachtig. Het is moeilijk om je een meer surfer-chique look voor te stellen dan dit.

Brightened Brunette – Populaire Balayage haarkleurideeën

Donkerbruin balayage kapsel : Dit kapsel is de ideale manier om donker haar op te fleuren dat het gevaar loopt saai te lijken. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je te ver weg bent van je klassieke bruine tint, omdat deze stijl slechts een iets lichtere toon vereist.

Blonde Balayage Bob

Blonde Balayage-haarstijlen : Nooit meer zult u moeten stressen om uw wortels voortdurend aan te raken wanneer u deze sexy, . Probeer dit eens uit als je de voordelen van zowel blond als brunette wilt hebben in je rommelige bob.

Ash Blonde Curls

Iedereen wil gezond, weelderig haar dat in uitstekende conditie is. Als je het geluk hebt om al perfect haar te hebben of als je het gewoon wilt faken, is ash blonde balayage iets voor jou. Door deze kleuren ziet het haar van meisjes er glanzend en prachtig uit, vooral wanneer ze in krullen als deze worden gedragen.

Auburn Glow

Bruin en kastanjebruin komen bij elkaar om een ​​aantal heerlijk warme tonen te creëren. Combineer deze kleuren voor stralend uitziend haar en een herfstkleurenschema.

Gouden hoogtepunten

Maak uw fijne, platte lokken dikker door gouden balayage en willekeurige golven toe te voegen. Deze mix van kleuren en texturen kan zowat ieders haar volumineus maken.

Ben je dol op deze haarkleuren? Abonneer je en vind meer kapselideeën, modetrends, gratis weggeefacties op prettydesigns.com!

45 Balayage Hair Colour Ideas 2019 - Blond, Bruin, Caramel, Rood  45 Balayage Hair Colour Ideas 2019 - Blond, Bruin, Caramel, Rood  45 Balayage Hair Colour Ideas 2019 - Blond, Bruin, Caramel, Rood  45 Balayage Hair Colour Ideas 2019 - Blond, Bruin, Caramel, Rood

45 Balayage Hair Colour Ideas 2019 - Blond, Bruin, Caramel, Rood

45 Balayage Hair Colour Ideas 2019 - Blond, Bruin, Caramel, Rood

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir