Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Beste Kapsels

Just another WordPress site

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Wie kijkt er niet uit naar de start van een nieuw jaar wanneer we onze modestijl evalueren en updaten naar een trendy, flatterende haarstijl? Het is een spannende tijd en een deel van het plezier is kiezen uit de 80 beste korte haarstijlen 2018!

Duik in nu en ontdek de prachtige reeks levendige kleuren, markeer trends en veelzijdige korte haarstijlen die je in 2018 centraal stellen en veel positieve aandacht krijgen!

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Vanessa Hudgens Short Hairstyles – Golvende warrige bobsnit voor dames

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Vanessa Hudgens kort krullend bob kapsel voor vrouwen / getty-afbeeldingen

Tonen dat dik, natuurlijk golvend haar er in korte tijd geweldig uit kan zien – medium haarstijlen, Vanessa’s chique bob omlijst haar gezicht met zachte en flatterende gecontroleerde golven. Het is perfect voor natuurlijk krullend haar dat misschien grof of moeilijk te besturen is, omdat de gesneden laagtechniek ongewenste bulk verwijdert en dit trendy, eenvoudig kapsel met korte bob laat liggen!

Carey Mulligan Short Hairstyles – Chique korte zachte blonde bob met pony voor dames

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Carey Mulligan Short Hairstyles Zachte blonde bob / Getty-afbeeldingen

Voor fijn – medium gestructureerd haar is dit korte kapsel van Carey Mulligan zowel jeugdig als vleiend voor haar mooie, hartvormige gezichtsvorm. De snit bevat veel lagen, om extra textuur en volume te creëren en de schattige zijwaartse pony is zo romantisch en fris.

Dit vrouwelijke korte kapsel is een goede keuze om gezichtseigenschappen te verzachten en het is ook geschikt voor vrouwen van elke leeftijd! Gestyled achter de oren met slechts een vleugje stekelige tips maakt dit een ontspannen en geheel eigentijdse blonde bob!

Katy Perry Short Haircut: Trendy Blue Een lijn Bob Hairstyle

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Katy Perry Short Blue A lijn Bob Hairstyles / Getty-afbeeldingen

Cool stijlvol a-lijn bob kapsel voor kort haar. Als je erover denkt om in 2016 een grote kleurverandering aan te brengen, kun je veel leuke regenboogkleuren bekijken in de gedurfde kleuren van Katy! Deze opvallende blauwachtig-turquoise basiskleur accentueert de mooie diepgroene ogen van Katy. Dus neem een ​​leaf uit Katy’s haarstijlboek en experimenteer met kleuren die een aanvulling zijn op je eigen oogkleur.

De klassieke A-lijn bob is een eenvoudige korte haarstijl die perfect is om een ​​levendige kleur te dragen, zonder overdreven te lijken! En dit is een geweldige korte haarstijl voor het toevoegen van lengte en het afremmen van een rond gezicht.

Miley Cyrus Short Hairstyles – Edgy blonde ‘short-back-and-sides’ jongensmodel

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Miley Cyrus Short Straight Boy Cut for Women / Getty-afbeeldingen

Miley’s bleekblonde haar zag er vol edgy en cool uit als ze in deze pompadour-achtige stijl werd gestyled. Matty sneed haar haar in 2014 en laat haar extraverte persoonlijkheid echt zien met een sexy platina-blonde korte haarsnit. Dit is echt een jongensmodel op basis van de vintage short-back en -zijdes, dat is een van de meest trendy nieuwe looks in korte haarstijlen voor mannen!

Dit gewaagde korte kapsel is langer aan de bovenkant en kan worden gedragen met een gezicht-flatterende kuif over het voorhoofd, of een zacht vrouwelijke zijwaarts geveegde pony. Het is perfect om te pronken met een mooi gezicht en een egale teint!
Miley Cyrus kort kapsel: gelaagd scheermes geslepen met pony

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Miley Cyrus gelaagde scheermes geslepen met pony voor vrouwen / getty-afbeeldingen

En hier is Miley’s nieuwste kapsel, ze heeft een korte gelaagde snit met een nauwelijks-er jurk voor haar amfAR Inspiration LA Gala look. Ik ben dol op deze korte rommelige snit van Miley!

Rita Ora Short Hairstyles – Gladde stompe Bob Cut

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Rita Ora Short Hairstyles Gladde stompe afbeeldingen van Bob Cut / Getty

Celebrity korte kapsels – de chique stompe bob gesneden met pony.

Rita Ora is een andere stijlbewuste zangeres, die precies weet hoe hij haar haar moet dragen voor een eigentijdse en stijlvolle look. Deze bob heeft stompe uiteinden, wat de dikte verhoogt van fijn haar dat op dezelfde lengte gesneden is.

Vraag je kapper om de soepel gemengde halve pony af te studeren om het perfecte frame voor je gezichtsvorm te maken! Vind je deze gescheiden korte bob uit de zijkant leuk?

Katy Perry Short Hairstyles – Roze en abrikozenblonde bob – Gelaagde scheermessnede

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Katy Perry Short Hairstyles – Roze en abrikozenblonde bob / Getty-afbeeldingen

Houd niet van Katy’s blauwe bobsnit, wat dacht je van deze roze?

Hier is Katy in een van de fashion-forward highlighting-ideeën die vrij hoog op de lijst van Top 80 Short Hairstyles 2016 zullen staan!

Apricot-highlights zijn een trendy nieuwe tint die overal opduikt en deze warme pasteltinten zien er fantastisch uit op klassieke, gladde bob-kapsels! Deze stijl ziet er goed uit op elke gezichtsvorm, dus als u zich thuis op uw werk ‘over het hoofd’ ziet of verwaarloosd wordt, is dit de perfecte manier om positieve aandacht te krijgen!

Emma Watson Short Hairstyles – Smooth faux bob met subtiele highlights

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Emma Watson Short Hairstyles – Smooth faux bob met subtiele highlights / Getty-afbeeldingen

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Emma Watson Korte Bob Hairstyles / Getty-afbeeldingen

Hoewel Emma nog lang haar had toen ze dit fantastische korte kapsel met faux-bob droeg, verdient ze absoluut haar plaats in de Top 80 Short Hairstyles 2016! Creëer je eigen faux-bob door lang haar ‘op te ruimen’ in een soepele – of gekrulde – horizontale rol aan de achterkant.

Gestileerd soepel en formeel of links rommelig voor een casual look, dit vleiend faux- kort kapsel is een geweldige manier om een ​​compleet ander uiterlijk te creëren op lang haar!

Rita Ora Short Hairstyles – Arty ‘boho’ gelikte look

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Rita Ora Short Hairstyles – Arty boho slicked back look / pinterest

Verleng een laag voorhoofd of breed gezicht met dit zorgeloze korte kapsel voor vrouwen die op zoek zijn naar een arty, avant-garde look! De karamelwortels hebben een ombried lichtere tint die de aandacht vestigt op de lange, getextureerde golf die een flatterende hoogte boven het voorhoofd toevoegt.

Dit is een look die je ook kunt bereiken door de zijkanten van verschillende Top 80 Short Hairstyles 2016 terug te zoeken, zolang het maar een lange pony heeft!

* Ze draagt ​​lang haar in 2016.

Korte haarstijlen van Scarlett Johansson – Schrale lagen en bob met dubbele markering

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Korte haarstijlen van Scarlett Johansson – Schrale lagen en bob / Pinterest met dubbel hoogtepunt

Deze schokkerige bob voor haar van fijne tot mediumtextuur zit vol interessante textuur en beweging, prachtig geaccentueerd door een duaal accentueringstraject. Scarlett’s honey en caramel short hairstyle is een goed voorbeeld van ‘edgy chic’ en hoe je met de natuurlijke golf in je haar kunt werken om een ​​eenvoudig, trendy nieuw kapsel te krijgen!

Katherine Heigl Korte haarstijlen – Curly film star glamour

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Katherine Heigl Korte blonde krullende kapsels voor bruiloft Homecoming / pinterest

Deze stijl doet denken aan de vintage glamour-kapsels die Marilyn Monroe droeg en is een eigentijdse klassieker geworden voor flirterige en vrouwelijke korte kapsels. Het gelaagde kapsel, met toegevoegde krul, laat precies zien hoe je extra volume krijgt in fijn haar.

De subtiele vermenging van witgouden en delicate lichtgouden blonde tinten voegt diepte en textuur toe, wat ook de illusie van dikker haar creëert! Absoluut een ‘speciale gelegenheid’-look die eenvoudig is aan te passen aan alle gezichtsvormen, haarkleuren en leeftijden!

Katherine Heigl Short Haircut: chique korte blonde rechte bobsnit met een pony aan de zijkant

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Katherine Heigl Korte rechte Bob kapsel voor vrouwen / Getty-afbeeldingen

Katherine Heigl droeg haar chique subtiel gelaagde bob soepel en recht.

Rihanna Short Boy Cut voor zwarte vrouwen

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Rihanna Short Boy Cut voor zwarte vrouwen / Getty-afbeeldingen

Trendy African American kort krullend kapsel voor dames.

Verbluffend stijlicoon, Rihanna, ziet er goed uit in veel verschillende korte kapsels! Hier is slechts de eerste van een aantal van haar fantastische short cuts die op de lijst van Top 80 Short Hairstyles 2016 staan.

Het is een nauw getrimd zwart kapsel met mooie punten voor de oren en extra lengte bovenop. De top is gestileerd in zachte golven en heeft een flatteuze hoogte voor een vrouwelijke korte haarstijl die geweldig is voor elke gelegenheid!

Anne Hathaway korte haarstijlen – Platina-blonde pixie met zijwaartse vibe

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Anne Hathaway Korte Pixie Cut met zijwaarts geschudde pony voor vrouwen / getty-afbeeldingen

Populair kort kapsel voor gemiddeld / dik haar. Anne Hathaway maakte een geweldige keuze bij het inkorten van haar lange lokken en de overstap naar platinablond houdt haar stevig vast in de Top 80 Short Hairstyles 2016! Dit is de perfecte snit voor fijn, steil haar, omdat het niet afhankelijk is van volume om de schattige gezichtskaderstijl te creëren.

Anne is op dit moment een brunette en kan binnenkort weer blond worden, omdat beide kleuren bij haar huidskleur en grote bruine ogen passen. En platina-blond wordt in 2016 als topkleur verkozen!

Michelle Williams Short Hairstyles – Blonde pixie gesneden voor een rond gezicht

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Michelle Williams korte rechte pixie geslepen met pony voor vrouwen / getty-afbeeldingen

Chique korte pixie gesneden met pony voor vrouwen die dol zijn op jongensknipsels.

Er zijn verschillende hedendaagse korte haarstijlen die passen bij ronde gezichten, zoals deze trendy, eenvoudige pixie-coupe laat zien! De afwezigheid van krullen is van vitaal belang in de beste korte kapsels voor ronde gezichten, en deze rechte snit met een schuine rand creëert een mooi uitgebalanceerd contrast met een rond gezicht.

Hayden Panettière Short Hairstyles – Medium korte A-lijn bob

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Hayden Panettiere kort, recht bob kapsel voor dames / tumblr

Leuk kapsel op rug voor school voor kort haar – de chique, rechte bobsnit.

Hier is nog een geweldig kapsel voor ronde gezichten, met de belangrijkste punten die nodig zijn om de symmetrie van een cirkelvormige gezichtsvorm te doorbreken. De bob is recht, met weloverwogen hoeken en asymmetrie in de lange, zijwaarts geveegde pony. Afgestudeerd naar beneden van een kortere rug, een langere omtrek rond het gezicht, versmalt de wangen en verlengt het gezicht!

Kelly Osbourne Short Hairstyles – Lavendelroze volumineuze bob

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Kelly Osbourne Kort roze bob kapsel voor dik haar / pinterest

Nieuwste trendy bobkapsel voor kort dik haar.

Kelly Osbourne geeft veel waarde als een haar-persoonlijkheid die in staat is om eigenzinnigheid te mengen met een goede smaak! Ze presenteert voortdurend nieuwe haarmode-ideeën en deze mooie, korte bob-kapsel combineert roze-lavendel en donkergrijs met blond, om een ​​zeer vrouwelijk en trendy kort kapsel te creëren.

Deze volumineuze bob is echter niet de beste vorm om te kiezen als je een brede gezichtsvorm hebt zoals Kelly. Gladdere zijkanten, die de rand van het gezicht bedekken, zouden een meer flatterende manier zijn om dit prachtige korte kapsel te dragen om de breedte van de wang tot het kaakniveau te minimaliseren. Dit korte, dikke golvende bobkapsel is perfect voor ovale, langwerpige, ruitvormige gezichten.

Anne Hathaway korte kapsels – eenvoudige glanzende diepe zijscheiding korte jongensmouw voor dames

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Anne Hathaway Deep Side Parting Short Hairstyles / pinterest

Op zoek naar een kort, rechtlijnig, diep kapsel met zijscheiding? Hier is nog een verfijnde variant van de populaire korte kapsels van Anne Hathaway, deze keer een slanke boy-cut die de nadruk legt op haar vrouwelijkheid. De diepe zijwaartse en sterk gebogen pony houdt de focus op Anne’s ogen en lippen en vult haar mooie huidskleur!

Kelly Osbourne Short HairstylesEdgy Purple mini-mohawk voor dames

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Kelly Osbourne Korte Spiky Mohawk-kapsel voor vrouwen / Getty-afbeeldingen

Trendy spiked kort kapsel voor vrouwen. Kelly Osbourne is veranderd van een mollige tiener in een zeer stijlvolle jonge vrouw met haar eigen onafhankelijke kijk op glamour. Met haar individualiteit laat deze geverfd-paarse mini-mohawk, kort kapsel, Kelly zien in een edgy modus, maar met voldoende glans om te passen bij een formele gebeurtenis!

Korte kapsels van Katie Holmes – Symmetrische haakse bob met zijwaartse pony

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Katie Holmes Classic Short Bob Haircut / pinterest

Kijk goed naar dit symmetrische korte kapsel – het is echt heel populair in heel 2016! Lange, zijwaartse franjes gaan onze liefde voor de zijscheiding en de rechte rand ook uitdagen!

Deze klassieke stijl is niet alleen chic , maar ook een droom om te stylen en te onderhouden! Vraag bij dik, steil haar naar schuin afgesneden lagen net aan de uiteinden, om die mooie natuurlijke ronding rond de kin te creëren.

Emma Watson Short Hairstyles – Schattige korte pixie met zachte, piekerige pony

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Emma Watson Short Pixie Haircut met zijwaartse pony voor fijn haar / Getty-afbeeldingen

Emma Watson’s schattige pixie korte kapsel ziet er geweldig uit met een formele jurk en flatteert haar gezicht perfect! Dit is een fantastische stijl voor fijne of medium-textured haartypes en creëert een mooie, vrouwelijke korte haarstijl die past bij ovale, vierkante en hartvormige gezichten.

Keira Knightley Short Hairstyles – Lange shag-cut pixie met sexy verwarde pony

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Keira Knightley Sexy rommelige korte rechte kapsel met pony- / getty-afbeeldingen

Nieuwste populaire korte rechte snit met pony voor dames – de gelaagde langere pixiesnit.

Keira Knightley is elegant, maar nonchalant in een langer pixelkapsel met een licht winderige afwerking. Deze sexy korte haarstijl heeft een lange pony die lichtjes aan één kant is geborsteld, waardoor er veel aandacht is voor haar mooie bruine ogen. Dit is een zelfverzekerde look die pronkt met het gezicht en je in staat stelt om in het oog springende dangly oorbellen te dragen!

* Keira Knightley draagt ​​lang haar in dit jaar (2016).

Rachel McAdams Short Hairstyles – Schattig gegolfd blond-roze bob geslepen met pony

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Rachel McAdams kort roze blonde bob kapsel met pony / getty-afbeeldingen

Rachel McAdams pronkt met een fabelachtig flatterende golvende bob, versterkt door de lange casual piekerige pony. Dit aantrekkelijke korte kapsel laat ook zien hoe je blondroze haar draagt ​​met een subtiele dubbele accentueringstechniek die er natuurlijk en eigentijds uitziet – in plaats van te kiezen voor onderhoudsvriendelijk blond haar.

Dit mooie korte kapsel is vooral goed om een ​​lang gezicht in evenwicht te brengen!

Katie Holmes Short Hairstyles – Lange pixie-snit

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Katie Holmes Short Pixie Haircut / Getty-afbeeldingen

Katie Holmes draagt ​​misschien haar haar nu langer, maar dit medium-korte kapsel creëert absoluut een jongere look! De meest populaire korte kapsels hebben nu een korte achterkant en zijkanten, waardoor de lengte er bovenop blijft om textuur- of zwaaigedeeltes toe te voegen die je in verschillende stijlen kunt dragen.

Angelina Jolie Short Hairstyles – Edgy bob met excentrische scheiding

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Angelina Jolie Sexy kort golvend bob kapsel / tumblr

Het edgy korte kapsel van Angelina Jolie is helemaal ‘on-trend’, met een platte kopgolf en een scheiding die niet in het midden ligt. De slanke vormgeving staat in contrast met de verwarde rechte uiteinden en dit is een goede keuze voor mediumdik haar met een beetje natuurlijke beweging, die kan worden aangepast om elke gezichtsvorm te flatteren.

Natalie Portman Short Hairstyles – Mooie korte korte pixie-cut voor dames

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Natalie Portman Chic Messy Short Pixie Cut for Women / tumblr

Natalie Portman ziet er erg aantrekkelijk uit met deze natuurlijke, superkorte pixie met een goed gevormd voorhoofd en een vleugje volume bovenop. Het is een geweldige keuze voor een jeugdig, onderhoudsvriendelijk kort kapsel!

Paris Hilton Short Hairstyles – Eigenzinnige asymmetrische bobkapsel voor dames

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Paris Hilton Asymmetrical Bob Hairstyle met Bangs / pinterest

Trendy bob kapsel met pony voor dames. De extreme asymmetrische bob is een van de korte kapsels die nog steeds in populariteit toeneemt en het een duidelijke plek in de Top 80 Short Hairstyles 2016 oplevert. Paris Hilton heeft een vierkant gezicht, dus deze stijl doet geweldig werk van het opbreken van een sterke kaaklijn en het verlengen van haar gezicht.

Trouwens, hier is een zoete kortere weg die Paris Hilton eerder droeg:

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Paris Hilton Short Side Part bobmodel voor dames / Bauer Griffin

Paris draagt ​​haar blonde lokken in een kinlengte voor de Teen Choice Awards, een perfecte rug naar school kapsel voor kort haar!

Rihanna Short Hairstyles – Levendige rode stompe bob en volle pony

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Rihanna Short Red Hairstyles voor vrouwen / pinterest

Coole stijlvolle gelaagde korte rode snit voor dames! Altijd een leider in haarmode, Rihanna’s stompgeknipte bob met een diepe, naar voren gekamde rand is een fantastisch kort kapsel dat velen van ons gaan dragen in 2016! De rechte pony die de wimpers net raakt, is ook de perfecte manier om je ogen te accentueren.

Hayden Panettière Short Hairstyles – Wet-look getipt voor de top in 2016

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Hayden Panettiere Elegant formeel kort kapsel met golven / Getty-afbeeldingen

Elegant formeel kapsel voor kort haar. Hayden Panettière heeft de perfecte teint voor dit futuristische kort kapsel met natte look. Wet-look kapsels zullen een groot deel uitmaken van de haar-ontwerpen van de lente-zomer 2016, en kunnen worden gevarieerd om een ​​frisse en natuurlijke look te creëren of een wilde en baldadige sexiness!

Rihanna Short Hairstyles – Edgy shattered layers short bob

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Rihanna Trendy korte kapsels voor dames / Pinterest

Deze look is erg chique en eigentijds en Rihanna pronkt prachtig met de vakkundig afgestudeerde en taps toelopende tips! Dit is een geweldige stijl voor fijn, steil haar – het is hip, easy-style en ultra-modern!

Jessie J Short Buzz Cut for Women: snel af

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Jessie J Short Buzz Cut for Women / pinterest

Zeer kort kapsel voor vrouwen – de blonde buzz van Jessie gesneden! Terwijl ze haar geschoren haar liet groeien, toonde Jessie J een fantastische nieuwe stijl. Denk je dat het gewoon eenmalig is? Nee, verschillende zangers hebben deze ultrakorte stijl – inclusief de prachtige Amber Rose.

En het was ook een populaire korte haarstijl onder ‘Mod’-meiden in de jaren 60, die het de’ Hedgehog Cut ‘noemden, dus het is rijp voor een revival als een vintage look in 2016!

Shakira Short Hairstyles – Choppy bob met zijgevechte pony

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Shakira Short Layered Bob Hairstyle voor vrouwen / Getty-afbeeldingen

Shakira heeft niet altijd een lange blonde haarstijl gedragen, zoals deze hete schokkerige bob laat zien! Met zijn ongelijke lijnen en schokkerige lagen is dit een super hete look die gemakkelijk in onderhoud is en geschikt is voor veel verschillende gezichtsvormen!

Kirsten Dunst korte kapsels – stijlvolle gladde blonde bob

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Kirsten Dunst Mid Length Bob Hairstyle voor ronde gezichten / Getty-afbeeldingen

Het is een klassieke snit die nooit uit de mode is, omdat hij er altijd modern en chic uitziet ! Volle punten voor Kirsten Dunsts stylist die de diepe zijscheidende en sterke asymmetrische lijn van de pony heeft gebruikt om het ronde gezicht van Kirsten er langer en slanker uit te laten zien!

Rihanna Short Hairstyles – diepe pony kortere weg

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Rihanna kort rood deel aan de zijkant voor zwarte vrouwen / getty-afbeeldingen

Coole stijlvolle gelaagde korte rode snit met zijdelings vallende pony voor dames. Deze levendige oranjerode tint is bedoeld om de drager centraal en onvergetelijk te houden. Het is een kleur die een eenvoudig kort kapsel nodig heeft om het uiterlijk in evenwicht te brengen en deze diepe, asymmetrische ponyuitsnijding combineert een korte rug met een dramatisch haar van de voorkant!

Pink’s Short Hairstyles – Zwaartekracht tartende platina blonde fauxhawk voor dames

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Roze korte Fauxhawk kapsel voor vrouwen / Getty-afbeeldingen

De fabelachtige, zwaartekracht tartende fauxhawk van Pink is brutaal en edgy en betuigt zijn eer aan de punkrock-oorsprong. Platinum-blond is volgend jaar supermodieus en voor pure high-fashion sass is dit opvallende korte kapsel absoluut een van de Top 80 Short Hairstyles 2016!

Kelly Osbourne Short Hairstyles – Sneldrogende kinlengte bobsnitcut met pony voor dames

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Kelly Osbourne kinlengte Bob kapsel met pony / getty-afbeeldingen

Er zijn weinig looks die meer glamoureus zijn dan gezonde, glanzende platina-blonde haarstijlen! En in dit korte kapsel heeft Kelly gekozen voor een zeer flatterende kinlengte-bob die de breedte in haar gezicht uitbalanceert.

Voor ronde of peervormige gezichten, zoals Kelly’s, is deze lichte en soepel gestileerde korte bob perfect om een ​​meer uitgebalanceerde ovale gezichtsvorm te creëren!

Halle Berry Short Hairstyles – Stekelige korte pixie-snit

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Halle Berry Short Pixie Cut voor Black Women / Getty-afbeeldingen

Nieuwste meest populaire korte kapsels voor dames 2016 – de stekelige rommelige pixie gesneden! Halle Berry zag er het hele jaar prachtig uit met haar stekelige, korte haarstijlen allemaal gebaseerd op de populaire pixie-snit. Op grove of dikke haartypes, kunnen de gestructureerde pixie-haarstijlen het antwoord zijn op jarenlang worstelen tegen de sterke textuur!

Deze korte haarstijl is geschikt voor alle leeftijden en is trendy en gemakkelijk in de stijl, waardoor het een populaire keuze is in de Top 80 Short Hairstyles 2016!

Scarlett Johansson Short Hairstyles – Golvende rode bob

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Scarlett Johansson Kort Rood Bob Kapsel met Golven / pinterest

Trendy middenscheiding rode golvende bob kapsel voor de zomer van 2016. Scarlett Johansson’s mooie kastanjebruine schaduw in dit korte kapsel, gesneden boven de schouders, vormt een mooie aanvulling op haar gezicht en oogkleur. Deze stijl is een van de populairste looks, omdat deze op veel verschillende manieren snel kan worden gestyled. Deze foto laat zien hoezeer een huidtoon-geharmoniseerde kleurverandering je hele gezicht kan veranderen!

Katy Perry Short Hairstyles – Chin-lengte vintage glamour-meisje krullende bob

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Katy Perry kort zwart golvend kapsel met botte pony voor vrouwen / getty-afbeeldingen

Katy Perry debuteerde met een kortere golvende snit met baby pony, ze ziet er schattig ( alweer!) Uit in dit vintage korte haar met golvende krullen en een schattige, kleine pompadour aan de voorkant! Als je haar helemaal recht is, heb je een permanent nodig of gebruik je rollers om deze prachtige gezichtskaderstijl te kopiëren. Deze chique, kort golvende, krullende bob kapsel is geweldig voor ovale, langwerpige, ronde gezichten.

Charlize Theron Short Hairstyles – Jongen-cut gelaagde korte pixie snit

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Achteraanzicht van Charlize Theron Pixie Cut / Getty-afbeeldingen

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Achteraanzicht van Charlize Theron Pixie Cut / Getty-afbeeldingen

Nieuwste populaire korte kapsels voor vrouwen – de blonde stekelige pixie gesneden. Hoe zeer vrouwelijk Charlize Theron eruit ziet in dit korte pixyshirt – gelaagd en geaccentueerd om een ​​prachtige textuurafwerking te creëren. Lang haar knippen in een gezichtsvloeiend korte haarstijl is een van de beste manieren om je gezicht te openen en een paar jaar te laten varen!

Het is een stuk goedkoper dan een facelift en je hebt ook geen verdoving nodig!

Korte haarstijlen van Ashley Greene – Gewoonweg glamoureuze, slanke bobkapsel voor vrouwen

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Ashley Greene Layered Lob-kapsel voor vrouwen / Getty-afbeeldingen

Soms komt glamour van nature van glanzend, gezond haar dat is gestileerd in een vorm die prachtig is voor je gezicht. Ashley Greene bereikt dit met een slanke bob met een zijscheiding en een mooie ronding langs de kaaklijn. En het goede nieuws is dat dit korte kapsel in eenvoudige stijl geschikt is voor de meeste gezichten, haartypen en leeftijden!

En hier is het nieuwste kapsel van Ashley Greene, een sexy kort-medium gelaagde bob kapsel.

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Ashley Greene Short Layered Ombre Bob Hairstyle voor Dames 2016 / Getty-afbeeldingen

Deze eenvoudige en gemakkelijke golvende ombre bob snit is kort geleden hot, als je deze keer je haar kort gaat knippen, overweeg dan deze look.

Jessica Alba Short Hairstyles – Korte en zoete honingblonde bob

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Jessica Alba kort bob kapsel met pony / pinterest

Jessica Alba verraste ons toen ze haar lange brunette haar in dit korte kapsel sneed. Maar wat een schattig uiterlijk! De warme honingblonde tint ziet er prachtig uit en de zacht golvende korte bob ziet er prachtig uit terwijl het haar mooie ovale gezicht omlijst.

Lily Cole Short Hairstyles – kort blond golvend krullend bobkapsel voor bruiloft

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Lily Cole Kort Golvend Krullend Kapsel voor Bruiloft / Getty-afbeeldingen

Lily Cole toont haar ronde gezichtsvorm in een kort krullend kapsel. Niet de perfecte look voor haar, omdat de middenscheiding de symmetrie van een rond gezicht accentueert en het gekrulde volume aan de zijkanten een ongewenste breedte toevoegt!

Een diepe, zijwaartse scheiding is het beste voor een rond gezicht, omdat asymmetrie de ronde vorm zal verbreken. Dit is echter een fantastische trendy look voor het toevoegen van breedte aan een lang, dun gezicht – voeg gewoon een volledige rechte pony toe! Dit romantische golvende krullende haar is perfect voor bruiloft, prom en thuiskomst!

Taylor Swift korte haarstijlenGolvend kapsel met faux bob voor dames

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

TAYLOR SWIFT Kort kapsel voor vrouwen / Getty-afbeeldingen

Bedoel je dat Taylor Swift onlangs haar lange golvend kapsel kort knipte? Het antwoord is absoluut! Hier is Taylor Swift’s nieuwste korte kapsel, ze droeg een glamoureuze vintage, golvende bob – maar ze plaagde ons gewoon met deze prachtig vormgegeven faux- bob! Het is de perfecte manier om afwisselend lang haar toe te voegen door het achteraan te stoppen en te beslissen welke korte kapsels bij je passen!

Reese Witherspoon Short Hairstyles – Choppy blunt bob

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Reese Witherspoon korte stompe bob kapsel met pony voor vrouwen / getty-afbeeldingen

Populaire korte haarstijlen: Reese Witherspoon, de koningin van het hartvormige gezicht, laat zien hoe een trendy, kinvormige, bobberige bob met stompe uiteinden een breed voorhoofd en een smalle kin kan uitbalanceren!

Hayden Panettiere Short Straight Cut – chique kapsel voor vrouwen met kort haar

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Hayden Panettiere korte rechte kapsel voor vrouwen 2016 / Getty-afbeeldingen

Hayden liet haar nieuwe superkorte snit zien met een gestroomlijnd, gedrongen kapsel.

Bonnie Wright Short Hairstyles – Chique korte-bob-kapsel van dezelfde lengte voor dik haar

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Bonnie Wright Kort Golvend Bob Kapsel voor Dikke haar / Getty-afbeeldingen

Hier is een volwassen Bonnie Wright die met laaiend, grijs haar in de Harry Potter-films verscheen. Deze klassieke korte bob heeft stompe uiteinden en ziet er geweldig uit bij dik – medium haar en de meeste gezichtsvormen.

Ashlee Simpson Short Hairstyles – kort recht scheiding voor vrouwen

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Ashlee Simpson-zijscheiding Short Pixie Cut for Women / Getty-afbeeldingen

Eenvoudig eenvoudig dagelijks kapsel voor vrouwen met kort fijn haar. Hier is nog een beroemdheid die ‘opgegroeid’ is in de schijnwerpers en graag haar haarstijlen wil veranderen om voorop te blijven lopen. Deze schattige blonde rechte snit omlijst haar gezicht goed en de zijgevechte rand verzacht haar eigenschappen voor een nonchalante, eigentijdse look die heel gemakkelijk te stylen is!

Rihanna Short Hairstyles – Prachtige pompadour-mohawk

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Rihanna Cool Stijlvol Kort Fauxhawk kapsel voor vrouwen / Getty-afbeeldingen

Dit is zowel een vintage pompadour als een ultramoderne mohawk, afhankelijk van je gezichtspunt! Het is een dramatische avondlook op het kort kapsel met korte achterkant en zijkanten met een langere bovenkant die erg flatterend is voor iedereen met een laag voorhoofd of een rond gezicht, of een prachtig ovaal gezicht zoals Rihanna’s natuurlijk!

Rita Ora Short Hairstyles – Leuke rommelige (lui meisje) bob met lange pony

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Rita Ora Kort rommelig bob kapsel met volle pony / pinterest

Dit is een van de Top 80 Short Hairstyles 2016 omdat het geschikt is voor zowat elke gezichtsvorm, haartextuur en leeftijdscategorie! Iedereen ziet er goed uit in een chique korte haarstijl tot kinlengte.

Dit is een volledig eigentijds kort kapsel, nonchalant verward met een trendy, ongelijke diepe rand. Het is geweldig voor haar met fijne en medium-structuur! Hou je niet van deze krullende bobsnit? Hoe zit het met haar nieuwste nieuwe kapsel?

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Rita Ora korte roze asymmetrische afbeeldingen van Bob Cut / Getty

Dit is het nieuwste nieuwe kapsel van Rita, ja, ze knipt ook kort haar lang golvend haar, ze draagt ​​nu een sexy, roze, afgestudeerde bob. Ze zag er super cool uit met haar asymmetrische roze bob .

Kristen Stewart Short Hairstyles – Grungy schouderlange bob

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Kristen Stewart Shag kapsel voor vrouwen / Getty-afbeeldingen

Kristen Stewart ziet er stoer en subversief uit in deze grungy bob, kinlengte voorbij. Het is strak en gelaagd maar heeft de neiging Kristen’s scherpe kin te accentueren. Een kortere snit met lagen die eindigen bij de kin zou meer flatterend zijn. Haar ruige lagen creëerden veel textuur en de donkere schaduw deed haar jade groene ogen knappen.

Katherine Kelly Short Hairstyles – Flatterende stompgekromde bob op het ronde gezicht

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Katherine Kelly Flattering Blunt Bob Hairstyle voor vrouwen / Getty-afbeeldingen

Dit is een uitstekende korte haarstijl voor een rond gezicht omdat het de breedte volledig afbakent en het gezicht van Katherine Kelly in een bijna perfecte ovaal maakt! Dit is absoluut een klassieke versie die eenvoudig, schoon en verfijnd is. Katherine’s look kan gecreëerd worden met een beetje straighteningproduct, een geweldige blow-dray met een grote ronde borstel, een beetje ruggengraat door de kruin en een sprankelend spuiten. Het resultaat is onberispelijk.

Sterke lijnen, schokkerige lagen met het voorhoofd laten zien, een lange asymmetrische halve franje en breedte rond de kin combineren om dit een geweldige korte haarstijl voor ronde gezichten te maken!

Pink’s Short Hairstyles – Pompadour-kuif in zilverachtige lavendel

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Roze korte deelstuk kapsel voor kort haar / Getty-afbeeldingen

De bruisende persoonlijkheid van Pink wordt altijd weerspiegeld in haar vleiende korte haarstijlen! Dit is weer een korte rug-en-zijde met lengte op het bovenste korte kapsel, gezien de glamoureuze, flatterende hoogte boven het voorhoofd! Houd van de zilver-lavendel kleur!

Kristen Stewart Short Hairstyles – Sexy gelaagde scheermessnit

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Kristen Stewart kort golvend kapsel / Getty-afbeeldingen

Kristen Stewart liet onlangs haar nieuwste kort kapsel zien, ze debuteerde met een ultra-edgy, oranje geverfde, gelaagde scheermessnit. Not quite grungy, but still very individual and subversive, Kristen Stewart’s short layered razor hairstyle has smooth, defined wavy strands allowed to hang over the sides of the face. This glam look is perfect for showing off a perfect complexion!

Zooey Deschanel Short Hairstyles – Soft and pretty chin-length bob

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Zooey Deschanel Short Layered Bob Hairstyle with Side Bangs for Thick Hair /Getty images

If your hair has a little natural wave, this is an excellent choice as it works with the natural texture of hair to make a face-flattering, easy-style curled-under bob. It’s a lovely medium-short hairstyle for showing off thick, shiny hair! A perfect short hairstyle for women over 30.

Ashley Olsen Short Hairstyles – Romantic bob for heart-shape face

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Ashley Olsen Short Layered Wavy Bob Hairstyle for Women /tumblr

Ashley Olsen has a really good eye for hair-fashion and this simple, centre-part bob is perfect for her heart-shaped face. The wings of hair ‘cut off’ the width of the forehead and the open wave lower down balances out a narrow chin! This tousled wavy bob cut is popular these days, why not have a try?

Evan Rachel Wood Latest Short Haircut: straight bob cut with side swept bangs

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Evan Rachel Wood Latest Short Straight Bob Haircut with Side Swept Bangs /Getty images

Evan Rachel Wood sported a cute and youthful bob at the LACMA Art + Film Gala, she looks adorable with this classic bob. This look is perfect for someone who wants to have the option to hide her highlights or show them off depending on the style. It’s a trendy young look that suits all facial shapes!

Felicity Jones short hairstyles: latest popular short Bob haircut for women

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Felicity Jones Bob Hairstyle /Getty images

Felicity Jones wore her hair in a bob with center-parted bangs for a youthful vibe during her visit to the Variety Studio.

Carey Mulligan Short Hairstyles – Short layered messy bob cut with bangs

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Carey Mulligan Layered Short Bob Haircut with Messy Bangs /Getty images

Here’s a quick and trendy way to add interest to a short, layered bob. Take half of the long fringe and loosely plait it – leaving a few strands of fringe to create asymmetry on the other side. Carey Mulligan loves to wear short cut very much, and here is her chic pixie cut you may love:

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Carey Mulligan Formal Haircut for Short Hair /Getty images

Carey looked so lovely with this short blonde pixie cut.

Miley Cyrus Short Hairstyles – Blonde textured mohawk

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Miley Cyrus Short Spiky Fauxhawk Haircut for Women /Getty images

Cool stylish short spiky haircut for women – the fauxhawk cut! Miley Cyrus’ platinum ‘do looked cool and edgy when styled into a cool fauxhawk. This is a youthful look with a textured, spiked-up top and closely-clipped sides for an ultra-modern take on the pixie short hairstyles.

Jessica Chastain Short Hairstyles – Eton-crop classic simple bob hairstyle with bright color

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Jessica Chastain Short Bob Hairstyle with Bright Color /gala.de

This is the classic Eton crop hairdo that 1920’s girls copied from their brothers’ short hairstyles. To get plenty of volume at the back, ask for a stacked-back cut and enjoy the low maintenance and natural finish of this ever-popular short hairstyle!

Rihanna Short Hairstyles – Pretty tousled waves on short angled bob

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Rihanna Short Layered Black Curly Hairstyle for Black Women /Getty images

Rihanna looks glamorous and relaxed in this short hairstyle that flatters her oval face with a flurry of lively waves!

Jessica Biel Short Hairstyles – Medium-short with tousled barrel curls

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Jessica Biel Mid Length Bob Haircut for Short Hair /Getty images

Jessica Biel looks completely different with this face-softening short wavy hairstyle, instead of a straight, long look. This romantic hairstyle with bouncy curls adds loads of volume and personality to fine or medium texture hair.

Cameron Diaz Short Hairstyles – Chic short blonde bob with long asymmetric fringe

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Cameron Diaz Short Layered Bob Hairstyle for Women /Getty images

Easy daily hairstyle for short hair – Cameron Diaz chose this super-chic, face-flattering short hairstyle when she cut off her long hair – perfectly proportioned to balance out her heart-shaped face! The asymmetric long fringe disguises a wide forehead and the slight outward flick at chin level adds width around a narrow chin! This short bob haircut is perfect for oval, round faces.

Emma Stone Short Hairstyles – Blonde bob cut with bangs for women

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Emma Stone Short Bob Haircut with Bangs for Women /Getty images

This gorgeous asymmetrical bob is a glamorous look whether you wear it every day or just for evenings out. The long sweep of hair across one side of the forehead creates a peek-a-boo, flirty look and the deep waves catch and reflect light in a very attractive blonde hairstyle!

Christina Hendricks Short Hairstyles – Bouncy auburn short bob

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Christina Hendricks Short Red Curly Hairstyle for Women /Getty images

Latest fashionable short hairstyle for women – the red curly bob cut. With such a beautiful auburn base colour, this simple bob with asymmetric fringe frames Christina Hendricks’ lovely face beautifully. The loose waves add attractive volume at the sides and the flicked-out strands at the tips accentuate Christina’s luscious red lips and chin!

Anna Faris Short Hairstyles – Glossy symmetrical blunt-cut bob

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Anna Faris Short Blunt Bob Hairstyle with Blunt Bangs for Women /Getty images

This is one of the short hairstyles tipped for outstanding popularity in bob hairstyles 2016. It heralds the start of a move towards symmetric, neatly finished bob hairstyles.

With a deep, blunt-cut fringe and same-length outline, this style is great for silky-soft, fine to medium textured hair.

Victoria Beckham Short Hairstyles – Pretty broken-wave short bob

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Victoria Beckham Short Curly Bob Hairstyle for Women /Getty images

Victoria Beckham has become a pre-eminent fashion and hairstyle icon and this lightly waved short hairstyle is just one of the styles that keep her at the top! Adding gentle waves softens her wide forehead and adds flattering width around a narrow chin.

And here is Victoria Beckham’s famous Inverted Bob you many love:

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Victoria Beckham Inverted Bob Haircut for Short Hair /Getty images

Charlize Theron Short Hairstyles – Vintage 1920′s flat waves

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Charlize Theron Jaw Length Bob Hairstyle with Waves /Getty images

This vintage short hairstyle has a little more volume than the original finger-waves, which is a flattering twist that softens and flatters the face. This glamorous hairstyle is perfect for a special occasion and with a pretty hair ornament clipping back the hair on one side it’s a ‘knock-out’ short hairstyle on any hair colour!

Jennifer Love Hewitt Short Hairstyles – Short symmetrical bob with side swept fringe

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Jennifer Love Hewitt Short Rounded Bob Haircut with Side Swept Bangs /pinterest

Here’s a brunette version of the new symmetrical bob with a deep, side swept fringe. Short hairstyles that finish exactly at chin-length are very flattering to most women and in this case, Jennifer Love Hewitt has balanced out her heart-shaped face perfectly!

Gwen Stefani Short Hairstyles – Marilyn Monroe blonde curly bob

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Gwen Stefani Blonde Curly Hairstyle for Short Hair /Getty images

Platinum is tipped to be a top blonde shade throughout 2016 and this big-volume bouncy bob also has subtle pale-gold highlights which soften the colour around Gwen Stefani’s face. This is a classic short bob hairstyle that always looks modern! On straight hair, the best way to get volume and big waves is to use jumbo rollers.

Victoria Beckham Short HairstylesShort pixie haircut for fine, straight hair

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Victoria Beckham Short Pixie Cut for Women /Getty images

Victoria Beckham looks young and adorable in this short, straight hairstyle that’s perfect for fine – medium hair. The layering on top of this cute pixie cut adds attractive texture and the casual side-swept fringe draws attention to the eyes!

Claire Danes Short Hairstyles – Classic faux-bob

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Claire Danes Chic Short Blonde Bob Haircut without Bangs /Getty images

Elegant Claire Danes grabbed lots of attention when she appeared at the Emmy Awards with this perfectly styled faux-bob! On long or short hairstyles, this smooth asymmetric bob creates a flattering curve around the face and is a classic, ageless and sophisticated hairstyle!

Michelle Williams Short Hairstyles – Blonde ‘big-fringe’ asymmetric cut for round faces

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Michelle Williams Short Hairstyle with Long Bangs for Wedding /Getty images

This short hairstyle is incredibly popular and will continue to dominate high-fashion asymmetric bob cuts in 2016. The hair is combed forwards from the crown to create a fabulous swept-over fringe that is very flattering for round faces!

This short straight hairstyle is perfect for wedding, homecoming and prom!

Katherine Heigl Short Hairstyles – Softly curled short bob

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Add glamour to any short hairstyle by styling it with a side-parting and big volume curls. The half-fringe creates a lovely wave around the forehead, and with one side casually pushed behind the ear this is a soft and flattering casual bob hairstyle.

Evan Rachel Wood Short Hairstyles – Pretty pixie with asymmetric quiff

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Evan Rachel Wood Pixie Cut for Short Hair /Getty images

Evan Rachel Wood adds a very attractive twist to her short pixie cut with the high, asymmetrical quiff highlighted in a lighter blonde shade. Height on top is a great way to lengthen a round face, and this glamorous short hairstyle is also very easy to style!

Christina Hendricks Short Hairstyles – Curly asymmetric bob

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Christina Hendricks Soft Red Curly Hairstyle for Short Hair /Getty images

Here’s another highly glamorous short hairstyle that’s full of well-defined spiral curls and a strong asymmetric vibe! It’s a great way to wear naturally curly hair – or with bendy curlers or hair-tongs on straight short hairstyles – it’s a gorgeous party look!

Have you found your favorite short hairstyles in this post? Find more short hairstyles here .

80 populaire korte kapsels voor dames 2019

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir