Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Beste Kapsels

Just another WordPress site

Top 100 beroemde kapsels

Met het nieuwe jaar 2015 in aantocht, willen veel vrouwen hun kapsel upgraden. In dit artikel introduceren we enkele prachtige verbazingwekkende en verbluffende kapsels gemaakt door de populaire en modieuze beroemdheid.

De eerste soort is de gevlochten kapsel. Het maakt niet uit hoe je de vlecht maakt, het biedt mensen altijd een leuke en romantische look. Bovendien kun je er je creatieve ideeën aan toevoegen om de charme ervan te vergroten.

Een paardenstaart is altijd in de trend. Veel beroemdheden hebben bewezen dat er zelfs een paardenstaart op de rode loper kan schijnen. De paardenstaart is vrij verticaal, omdat hij kan worden gemaakt op supersterk recht en speels krullend haar. Trouwens, je kunt het combineren met poef. Het verbergen van het elastiek door je haar om de band te wikkelen, kan meer wow-factoren toevoegen. Blake Lively, Kim Kardashian, Ferdie en Jessica Simpson zijn slechts een paar rode loper diva’s die de paardenstaart hebben gemaakt.

Als u extra volume op uw haar wilt, kunt u zich wenden tot krullende of golvende kapsel, waardoor uw haar altijd veerkrachtig en volumineus kan zijn.

Daarnaast zullen we de up-styles aanbevelen, wat vaak door een aantal beroemdheden wordt gedaan omdat ze mensen een sierlijk en formeel spetterend effect kunnen geven.

Jessica Alba medium kapsels: rechte kapsel en zijgevechte pony

Jessica Alba styliseert haar golvende kapsel van gemiddelde lengte natuurlijk langs haar schouders. Het losse kapsel heeft zachte golven en glans. De lange pony wordt naar één kant geveegd, waardoor haar gezichtscontouren worden verbeterd.

Top 100 beroemde kapsels

Jessica Alba medium kapsels: rechte kapsel en zijwaarts geveegde pony’s / getty-afbeeldingen

Rihanna Medium-haarstijlen: lagen en zachte golven

Rihanna’s schouderlengte kapsel met lange lagen en zachte golven biedt mensen een zorgeloos, flatterend en leuk gevoel! De goed gemaakte lagen creëren tonnen beweging en vorm naar de middellange lengte en maken het tegelijkertijd lichter en gewichtloos. De fraai vormgegeven pony flitst uit naar een kant. Een beetje textuurcrème en -glans kan helpen het bouncy-kapsel te behouden.

Top 100 beroemde kapsels

Rihanna Medium-haarstijlen: lagen en zachte golven / getty-afbeeldingen

Michelle Obama Medium Hairstyles: Big Wavy Hairstyle voor Black Women

Het gelaagde gelaagde golvende kapsel van de first lady ziet er volumineus en rond uit. De donkere tint verbetert haar teint. Haar prachtige kapsel heeft een oppervlakkig laagje langs de lagere delen en een licht hellende snee langs de pony. De lagen en zachte golven creëren veel vorm en beweging in het kapsel van gemiddelde lengte.

Top 100 beroemde kapsels

Michelle Obama Medium Hairstyles: Big Wavy Hairstyle voor zwarte vrouwen / Getty Images

Paris Hilton Medium Hairstyles: Bobby Pin Updo Hairstyle

Het gelaagde gelaagde golvende kapsel van de first lady ziet er volumineus en rond uit. De donkere tint verbetert haar teint. Haar prachtige kapsel heeft een oppervlakkig laagje langs de lagere delen en een licht hellende snee langs de pony. De lagen en zachte golven creëren veel vorm en beweging in het kapsel van gemiddelde lengte.

Selena Gomez Long Hairstyles: Fishtail gevlochten paardenstaart

Selena Gomezi’s lange gevlochten paardenstaart met visstaart verdooft een groot aantal mensen en trekt veel hoofdbochten aan. Het voorste deel is gemaakt in een minipomp. De omgekeerde Franse vlecht is helemaal tot aan haar hoofd gecreëerd en vastgezet met doorzichtig elastiek. Deze veelzijdige prachtige gevlochten pony zijn kapsel kan enorm werken voor informele evenementen.

Top 100 beroemde kapsels

Selena Gomez lange kapsels: Fishtail gevlochten paardenstaart / Getty Images

Vanessa Hudgens Lange kapsels: zijdelings gevlochten kapsel

Vanessa Hudgens stijlen haar lange glanzende beachy haar in een casual kant pony gedraaid Fishtail vlecht. De fantastische ponystijl met enkele losse lokken aan de zijkant creëert een asymmetrische en charmante moderne look.

Top 100 beroemde kapsels

Vanessa Hudgens lange kapsels: zijdelings gevlochten kapsel / getty-afbeeldingen

Katy Perry-kapsels: hoge paardenstaart voor lang haar

Katy Perry borstelt gewoon haar lange rave haar in een super hoge paardenstaart en het verbetert ook haar verbluffende gezichtsvorm. Het haar dat rond de paardenstaart is gewikkeld, verbergt het elastiek dat een vleugje klasse toevoegt.

Top 100 beroemde kapsels

Katy Perry-kapsels: hoge paardenstaart voor lang haar / getty-afbeeldingen

Alessandra Ambrosio-kapsels: kapsel in middenstuk voor steil haar

Het lange haar van Alessandra Ambrosio is plakjes, hoekig en glibberig om het gezicht te omlijsten terwijl het langs haar schouders valt. Haar lange rechte haar heeft een zwaar patroon aan de uiteinden. Gladde lagen worden gemaakt om elkaar te overlappen en bieden een interessant structureel effect. De dubbele tonen brengen nieuw leven in zijdeachtige aantrekkingskracht voor de gladgestreken look.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Alessandra Ambrosio-kapsels: kapsel in middenstuk voor steil haar / getty-afbeeldingen

Jennifer Lopez Hairstyles: gelaagde golvende kapsel voor lang haar

Jennifer Lopez laat haar haar vrij rondlopen en de zoete warrige haarstijl zit vol met golvende en onhandelbare textuur. Een paar strategisch gemaakte lagen verbeteren de swing en het verbluffende volume. Het klassieke blonde kapsel is overweldigend verleidelijk.

Top 100 beroemde kapsels

Jennifer Lopez-haarstijlen 2015: gelaagde golvende haarstijl voor lang haar / getty-afbeeldingen

Olivia Palermo Hairstyles 2014: rechte lange haarsnitten

Het lange gladde en gezonde kapsel van Olivia Palermo met een glad middendeel is vol van allure en ziet er prachtig uit. Gelaagd langs de zijkanten voegt zachte textuur, natuurlijke beweging met rondingen in de haarpunten toe. Het ultra-gladde haar met een gezonde glanstextuur en finesse kan een coole keuze zijn voor je slechte haardagen.

Top 100 beroemde kapsels

Olivia Palermo Hairstyles 2014: Straight Long Hair Cuts / Getty Images

Heidi Klum kapsels: hoge paardenstaart kapsel voor lang steil haar

Heidi Klum maakt haar superlange, gladde, goudblonde haar tot een elegante en klassieke kroon paardenstaart. De coole paardenstaart is vrouwelijk, mooi en is super eenvoudig te maken.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Heidi Klum-kapsels: hoge paardenstaartkapsel voor lang steil haar / getty-afbeeldingen

Taylor Swift-kapsels: gevlochten opgestoken met pony

Met het halo-gevlochten kapsel van Taylor Swift ziet ze eruit als een charmante engel. Deze vrouwelijke vlecht is helemaal rond haar kruin gewikkeld. Haar sexy lip met een vleugje natuurlijke glans en gerookte ogen passen uitstekend bij de nette, zware pony. Een zachte haarspray kan het lang houden.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Taylor Swift-kapsels: gevlochten opgestoken met pony’s / getty-afbeeldingen

Eva Longoria-kapsels: zacht lang golvend haar

Het lange golvende kapsel van Eva Longoria ziet er super gepolijst indrukwekkend uit met gerolde ondereinden. Een breed gedeelte vooraan is naar achteren genomen om het voorhoofd bloot te leggen. De ruwe textuur met edgy golven ziet er ontspannen zacht en veerkrachtig uit. De warme, honing getinte bruine tonen versterken haar teint.

Sarah Jessica Parker Hairstyles: Center Part Hairstyle for Long Waves

Sarah Jessica Parker heeft haar lange haar gelaagd met ondiepe lagen. Het lange haar is gestyled met de lengtegolven in zachte rondingen. Zachte lagen omlijsten haar onberispelijke gezicht en blijven rond haar hoofd voor een slingerende en leuke beweging.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Sarah Jessica Parker Hairstyles: kapsel in middenstuk voor lange golven / getty-afbeeldingen

Miranda Kerr-kapsels: bruin lang golvend haar

Het lange golvende kapsel van Miranda Kerr is subtiel taps toelopend aan de haarpunten. De veerkrachtige golven plus een oorzakelijk deel vergroten haar ovale gezichtsvorm. Trouwens, haar rode lippenstift en de sexy witte jurk passen ook bij het prachtige lange kapsel.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Miranda Kerr-kapsels: bruin lang golvend haar / getty-afbeeldingen

Miley Cyrus-haarstijlen: trendy kort kapsel

Het korte, rechte kapsel van Miley Cyrus met een edgy, gladde rug ziet er cool uit en is ondoorgrondelijk. Stoere lokken met gladde texturen aan haar kroon en de intrigerende geschoren zijkanten voegen pit toe aan een spannende, verbazingwekkende en wilde haarstijl.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Miley Cyrus-haarstijlen: trendy korte kapsel / getty-afbeeldingen

Zooey Deschanel-kapsels: lang kapsel met pony

Het schouderlange kapsel, dat combineert met zacht tot golvend haar, neemt van boven naar beneden toe in volume. Fascinerende krullen vloeien zacht over haar schouders en laten haar lange haar doordringen met luchtig volume en leuke bewegingen. Lange lagen worden gesneden om de gebalanceerde cascade te bereiken. De nette pony balanceert het volume aan de zijkanten en voltooit de sexiness van de stralende look.

Blake levendige kapsels: rommelig opgestoken

Blake Lively maakt de getextureerde coif perfect en verleidelijk. Een paar draden blijven elegant over, wat veel zachtheid en romantiek toevoegt aan de prachtige look.

Top 100 beroemde kapsels

Blake levendige haarstijlen 2015: rommelige opgestoken / getty-afbeeldingen

Kerry Washington-haarstijlen: lang haar met korte pony

Kerry Washington draait zich naar een zware zijwaartse pony om meer pit te geven aan haar krullende kapsel. De schattige slordige haarstijl is licht gelaagd en taps toelopend voor toegevoegd bounce-volume. Het speelse krullende haar verhoogt de mode-factor en voegt veel genade toe aan de brunette schoonheid. Rechte pony schuift het volume naar één kant.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Kerry Washington-haarstijlen: lang haar met korte pony’s / getty-afbeeldingen

Gwen Stefani-haarstijlen: stomp gemiddeld kapsel

Gwen Stefani schommelt haar rechte haar tot op de schouders met ongelijke lagen voor meer volume en vorm. De gestructureerde snijlijn is gestyled met voorwaartse beweging. Er is maar een beetje styling nodig om deze kapselachtige, intens gestructureerde haarstijl te behouden.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Gwen Stefani-haarstijlen: stomp gemiddeld kapsel / getty-afbeeldingen

La La Anthony-kapsels: bruin lang haar

Het breedste gedeelte van lang krullend kapsel is op oorhoogte en al dat stuiterende en opwindende volume komt op een vleiende manier. Een middendeel opent naar de zijkanten.

Top 100 beroemde kapsels

2015 La La Anthony-haarstijlen: bruin lang haar / getty-afbeeldingen

Maria Menounos Hairstyles: Fishtail Braid Ideas

Maria Menounos ziet er verbluffend en stralend uit met de enorm verwarde kant van de vissenstaart. De rommelige kroon voegt veel volume toe aan het platte krullende kapsel. De groene oorbellen en de pauw geïnspireerde ketting paren perfect haar prachtige kapsel.

Lady Gaga-kapsels: lang gelaagd golvend kapsel

Lady Gaga probeert graag verschillende gewaagde en unieke dingen uit om haar speciale persoonlijkheid te verbeteren. Deze bouncy bouncing bombshell kapsel verbetert ook haar uiterlijk als altijd. Het lange krullende haar draaide zachtjes en stoeien rond haar schouders met nonchalance en een opgewonden dans. De zachte krullen verstrengelen de koele zintuigen met een speelse houding en voegen beweging toe aan het glanzende kapsel. Sommige versterkende versterkende producten kunnen helpen de geaccentueerde stuitering te accentueren.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Lady Gaga-kapsels: lang gelaagd golvend kapsel / getty-afbeeldingen

Beyonce Knowles Hairstyles: Blond Lang Golvend Haar

Het lang golvende kapsel van Beyonce Knowles creëert tonen van volume en bewegingseffecten. Het is gemaakt aan de zijkant en het kleinere deel is achter haar oor weggestopt om een ​​asymmetrie-effect te creëren. De mahonie lippenstift combineert haar platinablonde haar enorm.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Beyonce Knowles-kapsels: blond lang golvend haar / getty-afbeeldingen

Kim Kardashian Hairstyles: Gevlochten lang haar

Deze foto laat zien dat Kim Kardashian een mooie lange gevlochten kapsel heeft. Het lange haar is gestileerd in een leuke en ingewikkelde Franse vlecht aan één kant. De zwarte hoofdband houdt alle voorhaar weg van haar voorhoofd. De glanzende oordruppels passen perfect bij haar blauwe jurk.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Kim Kardashian haarstijlen: Gevlochten lang haar / getty-afbeeldingen

Jennifer Lawrence Hairstyles: Cute Pixie Haircut met zijwaartse franje

Jennifer Lawrence’s korte blonde kapsel lijkt een beetje rommelig en best cool. Het is taps toelopend met vlijmscherpe lagen met geweldige vaardigheden. Sommige met raggetextuur bedekte ranken helpen haar gezicht omlijsten, en het grootste deel van haar haar wordt geveegd in een prachtige gebogen lijn.

Nicky Hilton Hairstyles: Medium Straight Haircut

Nicky Hilton beweert dat haar haar langs haar schouders is geslepen. Dit kapsel is getextureerd en de taps toelopende zijden omtrekken haar gezicht. Lagen zien er vrij slank uit en brengen de vorm en beweging in balans door het hele lange kapsel.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Nicky Hilton Hairstyles: Medium Straight Haircut / Getty Images

Reese Witherspoon-haarstijlen: eenvoudig gemiddeld kapsel

Het halflange gelaagde kapsel van Reese Witherspoon met losse krullen zit vol energie en volume waardoor ze een sportieve en vrouwelijke look heeft. De zijkanten wervelen kussen haar gezicht en openen het. Het neklange haar is piekerig en licht verward voor een modieuze, rommelige look die voor een zachte uitstraling kan zorgen.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Reese Witherspoon-kapsels: eenvoudig gemiddeld kapsel / getty-afbeeldingen

Carrie Underwood-kapsels: rommelig opgestoken voor Prom

Carrie Underwood’s twist kapsel lijkt charmant en leuk. Het is zeker om veel jaloezie blikken te verdienen, omdat het haar een sierlijke en interessante look en feel biedt. Het up-twist lichtblonde kapsel past perfect bij haar rode jurk.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Carrie Underwood-kapsels: rommelig opgestoken voor prom / getty-afbeeldingen

Nicole Richie-kapsels: hoge gevlochten paardenstaart

Nicole Richie voegt wat pit toe aan haar lange bruine haar door het te kammen in een gladde hoge paardenstaart en het vervolgens netjes te vlechten, te fixen met een haarband. Dit fantastische kapsel versterkt haar perfecte voorhoofd en natuurlijke oogmake-up.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Nicole Richie-kapsels: hoge gevlochten paardenstaart / getty-afbeeldingen

Ashley Tisdale-haarstijlen: Medium steil haar

Ashley Tisdale laat haar lange haar van nature op haar schouders zitten.

Gladde lagen worden gemaakt om elkaar te overlappen, waardoor een interessant structureel effect wordt gecreëerd. De rechte sloten zijn zwaar getextureerd in de uiteinden, wat zorgt voor een oorzakelijk en cool uiterlijk.

Top 100 beroemde kapsels

Ashley Tisdale-haarstijlen 2015: Medium steil haar / Getty-afbeeldingen

Kate Middleton-haarstijlen: Formeel lang haar

Het golvende kapsel met de schouderlengte heeft volume, veerkracht en elegantie. Soepele verleiding zit in elke krul en in elke ronding van de romantische glamoureuze look. De weelderige maar moderne look flatteert haar gezicht op een flatterende manier.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Kate Middleton-haarstijlen: Formele lange haar / getty-afbeeldingen

Julianne Hough-haarstijlen: medium gelaagde haarsnit

Het tijdloze lokken van het koele, lichtblonde kapsel is van nature gemaakt. Een onzorgvuldig zijdeel en bewerkte gebogen uiteinden maakten dit middellange verleidelijke kapsel onverslaanbaar. De naar buiten gekeerde haren met razored haar geven veel plezier en volheid aan de rechte en fijne textuur look.

Sommige sterk houdbare gel en stylingwas kunnen helpen het perfecte natuurlijke effect te creëren.

Fergie-kapsels: Ombre lang haar

Dit is een super lang gelaagd kapsel gecureerd door Fergie. Het gladde diepe middengedeelte verdeelt het hele haar gelijkmatig. De verschillende lagen en de uitgedunde haaruiteinden verminderen het gewicht van het lange haar.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Fergie-kapsels: Ombre lang haar / getty-afbeeldingen

Khloe Kardashian-haarstijlen: kapsel in middenstuk voor lang haar

Khloe Kardashian’s lange vloeiende koperen kapsel laat een groot aantal mensen opnieuw bewonderen. Haar lange haar is ook bevederd door een donkere tint aan de haarwortel en lichtere tonen op ooghoogte, die alle aandacht naar haar grote ogen trekken.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Khloe Kardashian-haarstijlen: kapsel in middenstuk voor lang haar / getty-afbeeldingen

Kelly Osbourne-haarstijlen: schouderlengte kapsel met stompe pony

Deze superlieve en stralende haarkleur maakt Kelly Osbourne indrukwekkender en jeugdiger. Het schouderlange kapsel met een strakke, rechte pony omkadert haar vierkante gezichtsvorm op een flatterende manier. Als je een frisse en schattige uitstraling wilt, kun je ook de opvallende haartoon uitproberen.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Kelly Osbourne-kapsels: schouderlengte kapsel met botte pony’s / getty-afbeeldingen

Lea Michele Hairstyles: Ombre Straight Hair

Lea Michele veegt gewoon al haar haar naar achteren, wat op een prachtige waterval lijkt. De moderne jurk combineert haar lange gladde haar enorm. Sommige haarlak kan helpen om het langer glanzend en netjes te houden.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Lea Michele Hairstyles: Ombre Straight Hair / Getty Images

Kylie Minogue-kapsels: casual middelhoge haarsnede

Het in het midden gescheiden schouderlange kapsel heeft zachte krullen van de wang, die haar gezichtsuitdrukking verzachten en meer volume en vorm geven aan het gebruikelijke kapsel van gemiddelde lengte.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Kylie Minogue-kapsels: vrijetijdskleding mediumgehakt / getty-afbeeldingen

Halle Berry-kapsels: korte Pixie-knipbeurt

Het verwarde korte kapsel charmeert het voorhoofd van Halle Berry en toont de gekartelde snijlagen in het hele kroongedeelte. Het nekgebied wordt langer bewaard en geplaagd om volume toe te voegen aan het prachtige moderne kapsel met een korte lengte. Sommigen houden hairspray-mousse op en helpen hem op natuurlijke wijze op zijn plaats te houden. Ben je dol op dit korte kapsel? Vind hier meer beroemdheden met een kort kapsel voor 2015 !

Top 100 beroemde kapsels

2015 Halle Berry-kapsels: korte pixie-kapsel / getty-afbeeldingen

Ashley Greene-kapsels: lang golvend haar

De retro golven en de stralende blonde toon maken Ashley Greene nog schattiger en verleidelijker. Eén zijdeel wordt naar achteren getrokken om haar oor bloot te leggen en een koelere uitstraling te creëren.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Ashley Greene-haarstijlen: lang golvend haar / getty-afbeeldingen

Olivia Wilde-haarstijlen: Ombre-kapsel voor lang gelaagd golvend haar

Olivia Wilde stijlen haar dubbel-lange lange haarstijl op een natuurlijke manier op haar rug. De zachte en glamoureuze krullen voegen meer charme en sexy aantrekkingskracht toe aan haar uiterlijk. De bruine tint aan de bovenkant en de lichtblonde haarpunten contrasteren met elkaar en vormen een ondoorgrondelijk effect.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Olivia Wilde-kapsels: Ombre-kapsel voor lang gelaagd golvend haar / getty-afbeeldingen

Kate Bosworth-haarstijlen: gevlochten updates

Het vlecht-geïnspireerde kapsel van Kate Bosworth ziet er elegant en romantisch uit. Dit unieke en spectaculaire kapsel legt haar oor en sexy nek in een grotere mate bloot.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Kate Bosworth-haarstijlen: gevlochten updates / getty-afbeeldingen

Hayden Panettiere-kapsels: rommelige gevlochten kapsel

Dit rommelige gevlochten kapsel voegt leuke en leuke factoren toe aan de perfecte look van Hayden Panettiere. Het voorste gedeelte wordt los gehouden en de haarpunten worden vastgezet met een elastische band.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Hayden Panettiere-kapsels: rommelig gevlochten kapsel / getty-afbeeldingen

Eva Mendes Hairstyles: Brown Long Hair

Het krullende kapsel van Eva Mendes is vol glitz en charme. Sommige lange pony verbergen slechts één van haar ogen, wat een mysterieus effect toevoegt.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Eva Mendes-kapsels: bruin lang haar / getty-afbeeldingen

Kristen Stewart-kapsels: mooie lagen voor lang haar

Dit koele gelaagde lange kapsel verbetert haar gerookte oogmake-up. De verschillende gelaagde lijsten verminderen de lengte en het gewicht van het lange kapsel en zijn een geweldige optie voor de hete zomer.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Kristen Stewart-kapsels: mooie lagen voor lang haar / getty-afbeeldingen

Emma Roberts Hairstyles: zacht lang golvend haar

De grote golven van het madeliefje zijn vol beweging en sexy aantrekkingskracht. Eén haar wordt naar achteren getrokken om haar stralende oorbel bloot te leggen. De zwarte jurk contrasteert haar goudblonde haar.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Emma Roberts Hairstyles: Zacht lang golvend haar / Getty Images

Zoe Saldana Hairstyles: Easy Long Wavy Hairstyle

Zoe Saldana’s raaf lange haar is losjes gekruld en op haar schouders achtergelaten. De donkere haartint verbetert haar teint en de rode lippenstift maakt haar geheel stralend en indrukwekkend.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Zoe Saldana-haarstijlen: gemakkelijk lang golvend kapsel / getty-afbeeldingen

Jessica Biel-haarstijlen: lang kapsel met botte pony

Het lange haar zit op haar schouders en de uiteinden van de lange, nette pony zijn getextureerd en verzacht om een ​​zachte, zachte rand te krat om de geweldige look af te maken.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Jessica Biel-haarstijlen: lang kapsel met botte pony’s / getty-afbeeldingen

Kristin Cavallari Hairstyles: High Pier Hairstyle

Kristin Cavallari kamt haar gouden haar in een eenvoudige, gladde paardenstaart. Deze superhoge pony onthult haar verbluffende uiterlijk en haar kenmerkende oorbel.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Kristin Cavallari-kapsels: hoge paardenstaartkapsel / getty-afbeeldingen

Diane Kruger-kapsels: lage paardenstaart voor lang haar

Het op pony geïnspireerde kapsel van Diane Kruger biedt mensen een leuke en speciale look. Haar lange haar is verdeeld in 3 secties en de eerste twee delen zijn gedraaid in leuke vormen en het laagste deel is gekamd tot een lage paardenstaart. De haarpunten zijn hued in de chique populaire en mooie roze.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Diane Kruger-kapsels: lage paardenstaart voor lang haar / getty-afbeeldingen

Eve Hairstyles: Blunt Medium Straight Hair

Dit haar van één schouder van zachte lengte vangt de tonen op van gradiënt roodachtig bruin. Het gladde middengedeelte onthult haar natuurlijke verbluffende make-up. De lengtes zijn goed gedefinieerd met behulp van lichte styling spray.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Eve Hairstyles: Blunt Medium Straight Hair / Getty Images

Rachel Bilson-haarstijlen: lang haar

Dit langgelaagde golvende kapsel wordt gekenmerkt door een middendeel en losse krullen. De charmante kapsel is uitgevoerd met een diffuse föhn plus een volumineuze mousse. Een beetje stylingproduct kan helpen om een ​​definitie aan het lange haar toe te voegen.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Rachel Bilson-haarstijlen: lang haar / getty-afbeeldingen

AnnaLynne McCord Hairstyles: Half-Up Half Down-kapsel voor krullend haar

AnnaLynne McCord’s superlange golvende haarstijl biedt haar een romantische sprookjesachtige prinsessenlook. De zachte veerkrachtige krullen zijn gemaakt met een middelgrote krultang. De strakke raafkrullen en grote golven geven een schattig bohemien gevoel. De lange oorbellen en de kroon haarband passen wonderwel bij elkaar.

Top 100 beroemde kapsels

2015 AnnaLynne McCord-kapsels: Half-Up Half Down-kapsel voor krullend haar / Getty Images

Megan Gale-haarstijlen: eenvoudige knotupdates

Dit is een eenvoudig maar prachtig opgestoken kapsel. Megan Gale borstels al haar donkere haar terug in een kroon bun die wat hoogte en koele factoren toevoegen aan de soepele casual look.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Megan Gale-haarstijlen: eenvoudige knotupdates / getty-afbeeldingen

Victoria Beckham-kapsels: bruin lang golvend haar

Victoria Beckham’s lange haarstijl is in het midden gescheiden en heeft gestructureerde hoeken gekruld onder langs de twee kanten en contouren haar gezicht onder haar schouders. De heerlijke massa van glanzende krullen wervelt in de onderste helft, wat enige beweging en momentum toevoegt. Een groot krultang kan worden gebruikt om dit prachtige kapsel te maken.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Victoria Beckham-kapsels: bruin lang golvend haar / getty-afbeeldingen

Anne Hathaway-kapsels: Easy Short Pixie-kapsel met zijwaarts geschudde pony

Het korte, pixie-achtige, gladde kapsel van Anne Hathaway heeft een voller boven- en kruingebied. De zware, van elkaar gescheiden pony ligt over de wenkbrauw. De duidelijke omtrek is netjes en toont een exquise gevoel en elegante vorm. Ik hou zoveel van deze chique shortcut, hoe zit het met jou? Vind hier meer recente korte kapsels voor 2015 .

Top 100 beroemde kapsels

Anne Hathaway-haarstijl 2015: Easy Short Pixie-kapsel met zijwaarts geschudde pony’s / getty-afbeeldingen

Katie Holmes-haarstijl: rommelig opgestoken

Katie Holmes schommelt met haar bruine haar in een oorzakelijk kapsel met opgestoken opgestoken haar, dat haar op een vleiende manier omlijst. Dit fantastische kapsel onthult haar sexy nek en past bij haar verleidelijke blauwe jurk.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Katie Holmes-haarstijlen: rommelige opgestoken / getty-afbeeldingen

Angelina Jolie Hairstyles: Formele rommelige opgestoken haarstijl

Angelina Jolie kiest een rommelige opsteekkapsel om haar formele pak te combineren. Haar zwarte jurk contrasteert sterk met haar blonde haar en de hele look biedt mensen een formeel en sierlijk gevoel.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Angelina Jolie Hairstyles: Formele rommelige opgestoken haarstijl / getty-afbeeldingen

Cameron Diaz-kapsels: rechte korte bob haarsnitten

Cameron Diaz’s gladde kap in de nek is te zien aan de zijkant geveegd zware pony en texturen. Het zijgedeelte legt het hoofdvolume opzij. De lengte versterkt haar wangen.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Cameron Diaz-kapsels: rechte korte bob haarsnitten / getty-afbeeldingen

Jennifer Aniston Hairstyles: Medium Straight Haircut

Het lange kapsel van Jennifer Aniston is gesneden met een horizontale pony die overloopt in de zijkanten en de haarpunten worden met een scheermes gesneden om de subtiele gelaagdheid die haar gezicht omgeeft te verzachten. Het is een geweldige afkoeling voor haar hick, steil haar. Het gladde kapsel kan het beste worden uitgevoerd met een föhn en een platte peddelborstel. Sommige gladmakende / anti-frizz serum en licht vasthoudende stylinggel kunnen het lange haar verfijnen.

Top 100 beroemde kapsels

Jennifer Aniston-haarstijlen 2015: Medium Straight Haircut / Getty Images

Audrina Patridge Hairstyles: Tousled Tweekleurig haar

Audrina Patridge kiest voor de trendy mode. De twee verschillende, maar natuurlijke basiskleuren combineren elkaar enorm. haar topper deel is een bruine blonde die overgaat in een lichtere blonde in de haarpunten. Sommige donkere tonen zijn te vinden in het onderste gedeelte. De unieke stijl is sportief, maar toch echt romantisch.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Audrina Patridge-haarstijlen: verwarde tweekleurige haar / getty-afbeeldingen

Demi Lovato-kapsels: French Twist Updo

De prachtige Franse twist maakt het hoofd van Demi Lovato vol van volume en lengte. Het glamoureuze en onderscheidende kapsel onthult haar mooie tatoeage op haar linker oorrug.

Top 100 beroemde kapsels

Demi Lovato-kapsels 2015: French Twist Updo / Getty Images

Laura Whitmore-kapsels: gelaagd steil haar

De top van Laura Whitmore’s lange gladde kapsel herinnert ons aan de eeuwig fantastische bob. De lengte neemt echter onze blik op haar schouders. Het kapsel verleidt met het contrast van een glad middendeel en een zware textuur in de lengtes, die veel belangstelling en volume toevoegen aan de nette look.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Laura Whitmore-kapsels: gelaagde steil haar / getty-afbeeldingen

Dita Von Teese-kapsels: Retro lang krullend haar

De retro-look van dita Von Teese met veerkrachtige golven is dramatisch, sierlijk en verbluffend. Haar glanzende raaf haar op de schouder is gekruld en geplaatst in prachtige golven, die haar gezicht contouren. Deze retro-look is buitengewoon sensueel en bewonderend. Grote krullen zijn naar binnen gestyled om haar perfecte ovale gezicht te verbeteren.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Dita Von Teese-kapsels: Retro lang krullend haar / getty-afbeeldingen

Victoria Justice Hairstyles: Blunt lang haar

Victoria Justice spaart haar lange, rechte gelaagde haar door warme en modieuze rode kleuren te combineren. De opvallende rode kleur en de gemaakte snit zijn in grote harmonie. De gelaatskaderlagen zijn vol textuur. De kleurenstralen trekken veel hoofdwindingen aan.

Top 100 beroemde kapsels

Victoria Justice Hairstyles 2015: Blunt lang haar / getty-afbeeldingen

Christina Aguilera-kapsels: sexy gelaagde kapsel

Christina Aguilera stijlen haar lange blonde zonovergoten kapsel voorzichtig gekleed op haar schouders. Sommige flexibele haarcrème kan helpen de afzonderlijke streng aan de uiteinden natuurlijker en glanzender te houden.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Christina Aguilera-kapsels: sexy gelaagde kapsel / getty-afbeeldingen

Bella Thorne Long Hairstyles: gekruld met stompe pony

Bella Thorne combineert haar lange haar met steil haar bij het bovenste deel en krullend haar aan de onderkant, en ze passen prachtig bij elkaar. De zware, nette pony trekt de aandacht van alle mensen naar haar grote ogen. Een beetje gladmakend serum kan helpen bij het instellen van de zachte krullen om een ​​glanzende en natuurlijke finish te behouden.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Bella Thorne lange kapsels: gekruld met botte pony’s / getty-afbeeldingen

Salma Hayek-kapsels: haar op schouderlengte

Het lange haar van Salma Hayek zit vol ouderwetse romantiek. Haar lange haar is vanaf het midden naar beneden toe gelaagd, waardoor het volume mogelijk is. Het haar aan de bovenkant is glad en de haarpunten zijn gekruld met grote elegantie.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Salma Hayek-kapsels: Schouderlengte haar / getty-afbeeldingen

Hilary Duff-kapsels: slanke blonde golven

Het lange haar van Salma Hayek zit vol ouderwetse romantiek. Haar lange haar is vanaf het midden naar beneden toe gelaagd, waardoor het volume mogelijk is. Het haar aan de bovenkant is glad en de haarpunten zijn gekruld met grote elegantie.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Hilary Duff-kapsels: slanke blonde golven / getty-afbeeldingen

Whitney Port-kapsels: schattige paardenstaart

Whitney Port toont haar avontuurlijke casual leuke kapsel. De rommelige lagen met zachte veerkrachtige golven versterken het sexy volume en de vorm.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Whitney Port-kapsels: schattige paardenstaart / getty-afbeeldingen

Brooklyn Decker Hairstyles: Braided Updo

The lovely rope braid at the crown brings Brooklyn Decker much softness and sophisticated sexy appeal. This lovely and fun hairstyle can be a cool option for outgoing or holidays.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Brooklyn Decker Hairstyles: Braided Updo /Getty Images

Britney Spears Hairstyles: Blonde Messy Updo

Britney Spears just simply twist her blonde hair into a messy up-style which looks causal and voluminous. The side-parted long bangs along the sides add some softness and complete the chic hairstyle.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Britney Spears Hairstyles: Blonde Messy Updo /Getty Images

Nicole Scherzinger Hairstyles: French Fishtail Braid

This is a super smooth fishtail braided hairstyle and Nicole Scherzinger proves us that the lovely raven hairstyle can also be a cool option for the important social events. The front section is teased up for add volume.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Nicole Scherzinger Hairstyles: French Fishtail Braid /Getty Images

Amy Adams Hairstyles: Easy Bun Updos

The smooth updo hairstyle exposes Amy Adams’s shining earrings and her sexy neck. This fun hairstyle is best for formal events.

Top 100 beroemde kapsels

Margherita Missoni Hairstyles: Short Bob Cut

Margherita Missoni’s neck-length brown black hairstyle is overwhelmingly luscious and seductive. She creates a touch of mystery with the soft thick fringe that are customized over one eye from the side part. To frame her pretty face. A few well-placed layers enhance the swing and sensual volume and movement.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Margherita Missoni Hairstyles: Short Bob Cut /Getty Images

Marcia Gay Harden Hairstyles: Center Part Hairstyle for Long Hair

Marcia Gay Harden’s seductive long hairstyle has only minor layers in the hair ends, which soften and balance the volume and movement. The sensual hairstyle is full of bounce and romance. The center part allows the hair to be formed into sweeping shapes that melt into the soft curls at the hair ends.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Marcia Gay Harden Hairstyles: Center Part Hairstyle for Long Hair /Getty Images

Rachel Zoe Hairstyles: Long Hair with Short Bangs

Rachel Zoe leaves her gorgeous long spun gold hair dressed down her shoulders offers her a simple yet exciting and spectacular look. The neat luscious piecy bangs hide her forehead.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Rachel Zoe Hairstyles: Long Hair with Short Bangs /Getty Images

Sofia Vergara Hairstyles: Sexy Waves

Sofia Vergara rocks her long saddle brown colored hair charmingly. The hair ends cluster into sexy waves and sensual curls which extend a fun and sexy decoration around her shoulders. With a center part, the long hair falls to two sides in even measure and boosts fluffy volume, bouncy waves and the timeless grace.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Sofia Vergara Hairstyles: Sexy Waves /Getty Images

Amanda Seyfried Hairstyles: Long Curly Hairstyle for Prom

Amanda Seyfried spices up her cool and fashion attitude with the shiny retro wavy hairstyle of vintage glamour. The refined and well-defined divine bountiful waves which gather around one shoulder enhance her grace and charisma. The side part creates sexy asymmetry and frames her face in a flattering way.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Amanda Seyfried Hairstyles: Long Curly Hairstyle for Prom /Getty Images

Kate Hudson Hairstyles: Center Part

Kate Hudson creates her glassy soft hair along the back longer than the sides and allows it to flow down from the neckline, while the side hair reaches the shoulders. The bangs are curved outward over part of her eyes.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Kate Hudson Hairstyles: Center Part /Getty Images

Rosie Huntington-Whiteley Hairstyles: High Ponytail

Rosie Huntington-Whiteley wears her long blonde hair into a simple stylish,ponytail. Her lengthy hair is pulled tight in her crown a two inch high base. This causal hairstyle creates it much height and extra impact to stand out of the long sleek locks.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Rosie Huntington-Whiteley Hairstyles: High Ponytail /Getty Images

Alexa Chung Hairstyles: Brown Medium Hair

Alexa Chung styles her winsome hair textured toward her face and gently lying on her shoulders The messy heavy bangs hide her forehead completely. Some smooth serum and spray maintain the hair shine and neat longer.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Alexa Chung Hairstyles: Brown Medium Hair /Getty Images

Emily Blunt Hairstyles: Ombre Long Bob Haircut

Emily Blunt classic double-toned silky smooth bob looks fashionable playful and stunning. The blunt textured cut on the ends and just undercut to charmingly curve round her shoulder. The centered partition creates a lure of mystery.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Emily Blunt Hairstyles: Ombre Long Bob Haircut /Getty Images

Gina Gershon Hairstyles: Long Curly Hair

Gina Gershon looks like a diva with the bouncy long hairstyle which features a great number of slightly deconstructed luxurious curls and blinds greatly with the shine that reflects from the neat top section. The motion and the incredible volume offered by the soft curls make this long haircut dramatic and luscious.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Gina Gershon Hairstyles: Long Curly Hair /Getty Images

Sandra Bullock Hairstyles: Brown Ombre Hair

Sandra Bullock turns long thread-like layers to grace her long hairstyle with the bangs given plenty of bulk that ride over the eyebrows. There are textured wisps of hair that flip out and others that lie in various shapes below her shoulders.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Sandra Bullock Hairstyles: Brown Ombre Hair /Getty Images

Naomi Watts Hairstyles: Updo Hairstyle Ideas for Prom

Naomi Watts creates a glamorous, sophisticated and fluffy hairstyle for the special and formal social events. The front hair is teased up and bounced up for added volume. The elegant up-style is full of volume and movement.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Naomi Watts Hairstyles: Updo Hairstyle Ideas for Prom /Getty Images

Jennifer Lawrence Hairstyles: Best Short Pixie Haircut

Jennifer Lawrence’s short smooth short hairstyle is featured by fun pointed sides, cute neat bangs and a long nape. The ear section is cut out in a steep curve to create much movement. The dark red lipstick contrasts greatly with her blonde brunette hair. Some styling product can maintain the silky smoothness.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Jennifer Lawrence Hairstyles: Best Short Pixie Haircut /Getty Images

Michelle Rodriguez Hairstyles: Casual Long Hair

Michelle Rodriguez’s magnificent long raven hair roll down her shoulder sensually. The causal romantic and feminine hairstyle with a middle part can suit the office and outgoing.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Michelle Rodriguez Hairstyles: Casual Long Hair /Getty Images

Coco Rocha Hairstyles: Easy Chic Pixie Haircut

Coco Rocha turns exciting smooth lustrous short hairstyle plus red lipstick to enhance and beautify her face. A straight side part is created and her majority hair is combed backwards to expose the attractive forehead.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Coco Rocha Hairstyles: Easy Pixie Haircut /Getty Images

Karolina Kurkova Hairstyles: Blonde Long Hair

Karolina Kurkova’s long flowing golden hairstyle is layered structured with tapered ends to create stunning volume and movement. Her long smooth hair is parted just a bit off center to create super modern asymmetry without putting much weight on any side.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Karolina Kurkova Hairstyles: Blonde Long Hair /Getty Images

Kate Beckinsale Hairstyles: Messy Bun Updos

Kate Beckinsale’s trendy, up-style looks casual, yet quite elegant. Her lustrous hair is taken to back and fixed with invisible pins. This fashionable hairstyle opens up her glamorous face and creates a stunning and fun silhouette in the profile.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Kate Beckinsale Hairstyles: Messy Bun Updos /Getty Images

Olivia Munn Hairstyles: Black Straight Hair

Olivia Munn keeps her silky black hair brushing her shoulders. The sides are fringed either from the razor or the scissors toward the face.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Olivia Munn Hairstyles: Black Straight Hair /Getty Images

Karlie Kloss Hairstyles: Classic Bob Haircut

Karlie Kloss styles her light blonde hair into a timeless one-length smooth bob. The elegantly curved ends plus the neat seductive bangs make her more charming. Her fashionable hairstyle has lots of volume but features a smooth surface.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Karlie Kloss Hairstyles: Classic Bob Haircut /Getty Images

Nina Dobrev Hairstyles: Loose High Ponytail

Nina Dobrev styles her long hair into a fussy ponytail. Her brown hair is medium-textured and mildly curly, dragged back loosely and secured. The hair fastener is covered by wrapping the hair with hair.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Nina Dobrev Hairstyles: Loose High Ponytail /Getty Images

Jennifer Garner Hairstyles: Medium Hair

Jennifer Garner’s long hairstyle is of simplicity and strikingness! The magic lines are wonderfully arranged to balance the shape and intrigue. In the lower part much texture is cut into the angled layers. This silky sleekness enhances her daisy appearance.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Jennifer Garner Hairstyles: Medium Hair /Getty Images

Jessica Chastain Hairstyles: Blonde Layered Haircut

Jessica Chastain’ssexy red and layered hairstyle gains her many head turns. The side part cerates her long hair an interesting asymmetry. The top section is styled into long side swept face-framing fringe. The textured layers are created with curved ends for a cooler effect.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Jessica Chastain Hairstyles: Blonde Layered Haircut /Getty Images

Laura Dundovic Hairstyles: Long Straight Hair

Laura Dundovic’s long golden blonde hair is of super sexy appeal. The strongly textured hair ends balance the density and create a slimming and weightless effect. This long sleek hairstyle with subtle layers is perfect for modern people. Side long bangs frame her face softly.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Laura Dundovic Hairstyles: Long Straight Hair /Getty Images

Emma Stone Hairstyles: Blunt Layered Hairstyles for Medium Hair

Emma Stone’s shows off her amazing healthy and dense shoulder-length hair. Face framing roundness is off set by exquisite longer layers. The long side sweeping bangs add some softness to the whole look.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Emma Stone Hairstyles: Blunt Layered Hairstyles for Medium Hair /Getty Images

Hayley Williams Hairstyles: EMO Hairstyle for Girls

Hayley Williams’ brilliant and hairstyle with flowing waves and eye-catching red and orange hues make all people stop. One side of her hair is hued into popular bright red and the other side is contrasted into a cute orange. The flawless smoothness at the amazing short neat bangs match the loose curls wonderfully.

Top 100 beroemde kapsels

2015 Hayley Williams Hairstyles: EMO Hairstyle for Girls /Getty Images

Avril Lavigne Hairstyles: Easy Long Hair

Avril Lavigne’s super long flowing platinum blonde hair is full of smoothness and shine bring her incredible volume and admiring eyes. This lengthy hairstyle use a center part to distribute the hair evenly to both sides where it is tapered in a textured angle from the neck to the shoulders.This stunning hairstyle is quite suitable for thinner hair since the light waves bring much volume and fullness .

Top 100 beroemde kapsels

2015 Avril Lavigne Hairstyles: Easy Long Hair /Getty Images

Top 100 beroemde kapsels

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir